Inconsistency detected by ld.so: dynamic-link.h: 62: elf_get

 ( pumaelbusta | 2004. augusztus 9., hétfő - 16:35 )

Inconsistency detected by ld.so: dynamic-link.h: 62: elf_get

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Udv!
Inconsistency detected by ld.so: dynamic-link.h: 62: elf_get_dynamic_info: Assertion `! "bad dynamic tag"' failed!

Talalkozott mar valaki ilyennel? Nehany ember igen, talaltam nehany levlistas irast errol (nagy resze megvalaszolatlan kerdes), de meg nem sikerult kibogarasznom mitol lehet.
xmms inditasakor kaptam ezt a remek dolgot. Elotte mar futott xmms, reboot utan csinalta ezt.
[debian; kernel: 2.6.7]

ha valaki tudja hogy mi ez es hogyan lehetne korrigalni, plz ossza meg velem(/unk)
thx;]

Lehet, hogy nem mondok túl nagy okosságot, de valószínüleg az xmms binárisnak esett valami baja, azon meg segít, ha újra rakod, vagy a glibc-nek (az egyik levlistán azt írta valaki, hogy ugyanezt a tünetet az /lib/llibc.so.6 cseréje után észlelte). Arra meg egy glibc újrainstallt javasolnék (esetleg a kernel headerekkel és a binutils-szal együtt). De mindenek előtt egy alapos fsck kéne, hátha valami fájlrendszer, vagy lemezhiba miatt hibásodtak meg fájlok.

Thx, megoldodott a dolog, valszeg egy xmms plugin lehetett a ludas, bar furcsallanam hogy mar xmms inditasakor bekavart volna. eloszor xmmst reinstalltam (nehany folderre ugye panaszkodott, hogy nem ures, es nem bantja), tovabra is haldoklott, majd leszedtem, eltuntettem a folderek plusz tartalmat, visszatettem, es ment tovabb...

Hi!

[quote:38dad3cad5]bar furcsallanam hogy mar xmms inditasakor bekavart volna[/quote:38dad3cad5]

A pluginek init resze az XMMS inditasakor elindul. Pl. nalam a RealAudio plugin akarja a megfelelo .so-t megkeresni, es betolteni, de ez nem jon ossze neki... Mivel nem volt tul sok szuksegem ra, letoroltem. :)

By(t)e
TBS::Antiemes