Advanced poll - HUP

 ( pepo | 2013. november 22., péntek - 23:09 )

Sziasztok!

Trey már évekkel ezelőtt, sokszor kinyilvánította, hogy nem kíván eltérni az évvégi szokásos "Kedvenc ..." szavazás metódusától. Többen már kértük, Trey, legyél kedves, és Advanced Poll Drupal modullal tedd számunkra elérhetővé a szavazást.
Az előző évek csökkenő érdeklődésének egyik okában azt látom - talán többen is látjuk -, hogy ennek oka a döntésképtelenség: Ma már nem egy, hanem több számítógéppel, szerverekkel rendelkeznek a hup.hu felhasználók, így a "döntéskényszer" - amennyiben ezt nevezhetjük kényszernek - degradálja a szavazási hajlamot. Lehet otthoni gépen _kedvelt_ rendszer, ami valószínűleg nem egyezik a szerveren használt _kedvelt_ megoldással.
Itt nyilván nem arra kérlek, Trey, hogy az elveidet add fel, csupán arra akarok rámutatni, hogy ennyi év elteltével már nincs kedvenc megoldás, illetve azt nem lehet egyértelműsíteni. Az Advanced Poll (Binari poll) lehetőséget ad arra, hogy ne 10+x szavazatot adjon le valaki a legkedveltebb szoftvereire, hanem egy egyszerű kattintással lehet azokat korlátozni. Felteszem, 3-4 _legkedveltebb_ fájlrendszernél több szavazás értelmetlen lenne. Így azzal a javaslattal élek, hogy a következő évvégi szavazásnál 3 vagy 4 opció közül lehessen választani. Ez a végeredményt semmiképpen sem befolyásolja.

Előre is köszönöm, Trey, ha legalább elgondolkodsz a fentebb leírtak okain, és bevezeted a az "új" szavazási metódust.