Támogatott videokártya is, meg nem is

Avagy megjelent a GeForce 310.70-es driver, ami szerint a GT630M támogatott. Azonban sűrű káromkodás és keresgélés után a fórumról derül ki, hogy mégsem, majd csak a következő hónapban.

Hogy is volt az az Nvidiás városi legenda, hogy jobbak támogatásban, mint az ATI?

Hozzászólások

Hát az a leganda továbbra is él,és páran köztük én is terjesztem ahol lehet.Amellet én mostanában megvagyok elégedve az Ati driverek frissülésévével.
(Ergó csak régen volt ez így manapság azért közel egálba vannak,kizárólag windows alatt írom,linuxon meg másoktól azt olvastam hogy NVDIA sokkal jobban támogatott)
Én nekem még 310.64 van elvagyok vele,majd frissítem ha érzek valami különös késztetést:)

Igen jobban támogatott. Atiék megint eljátszották a régi nótát. Pár hónapja ugye HD5000-ig minden kártyát átdobtak legacyba. 12.6 az utolsó "friss" Catalyt, ami lényegében egy hulladék. A HD3870-et jelenleg a nyílt driverrel lehet csak használni, mert a zárttal a minimális asztali effektek is szaggatnak, ha éppen csontra nem fagy. Előtte gf 9500gt volt, azzal nem volt ilyen gondom soha.

A 1,5 éves laptopom CPU-jába épített ATI/AMD GPU támogatását kivették az fglrx -ből, az open source radeon driverrel meg 10-ből 5-ször indul el az X, 5-ször meg csontra fagy az egész rendszer. Amíg nvidia kártyáim voltak (5200, 7300, 6600), mindig minden klappolt.

--
http://neurogadget.com/

Na, en ezert abrandultam ki mindkettobol, a mostani laptopomat egy Inte HD3000 -es cucc hajtja. Jol.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Tényleg csak városi legenda - az intel linuxos támogatásával egyetemben. Az utóbbi 11 évben csak ATi-t használok és gond nem volt a használatával soha. Ellenben az intel beépített grafikus lassítóival igen.

-------------------------
Trust is a weakness...