Silverlight videó letöltése

 ( kovacsakos | 2012. november 13., kedd - 11:04 )

Silverlighttal lejátszott videokat hogyan lehet letölteni?
Utánaolvasgattam, de nem sikerült találni a fellelhetőek között olyan módszert, ami rendesen működött volna.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Windows alatt az Orbit Downloaderrel nekem sikerült már ilyet csinálnom. A Tools alatt a Grab++-szal tudja ezt.

Kipróbáltam, működik, de sok kicsi videot listáz ki és ajánl fel letöltésre, nem azt, amit éppen lejátszok.

Kipróbáltam, működik, de sok kicsi videot listáz ki és ajánl fel letöltésre, nem azt, amit éppen lejátszok.

sziasztok.
akad tenyleg mukodi program silverlight videok letoltesere? olyan kene ami egy jelszavas webes bejelentkezes utan is le tudja szedni. koszi.

Attól függ, hogy smooth streaming a videó, vagy sem. Ha nem, akkor akár a flashgot is elég lehet, ha igen, akkor a dvb-crew-nak volt egy programja, ami képes volt a megfelelő file megadása után lementeni a streamelt videót. Sajnos a honlapjuk már nem elérhető, talán maga a program még fellelhető itt-ott.

Megnéztem, de mindenütt az atw.hu -s tárhelyük címe volt megadva... :/

64 bites Windows 7 alatt próbáltad használni?
Nálam hibával leáll...

nekem működik win7 64 biten. Arra emlékszem, h. ha nem olyan formátumban adtad meg az URL-t, hogy a végén a "/Manifest" is ott legyen, akkor halt el.

Megpróbáltam így is, de egy kis idő után a következő hibaüzenetet kaptam:

Érzésre itt nem az alkalmazás a hibás, hanem az xml, amit megadtál neki. Egy xml validatorban le tudod tesztelni, ha valóban az a rossz, kézzel próbáld meg javítani.

kérem a videolinket letöltöm...

--
Tényleg melot keresek... aki lát szolhatna.
nem értek semmihez és sokat akarok keresni.
/most a szitázok,de infos munkát keresek egyetemi tanulmányok mellé.. /

Van pár smooth streaming-es videó, amit nem bírok normálisan letölteni. A fentebb linkelt ismdownloader pl. leszedi, összemergeli, viszont lejátszáskor -amikor scene váltás van, azaz szinte fél percenként- teljesen artifactos lesz és nézhetetlen (a hang az okés). Innentől nem javul meg a kép, és a videó végéig ilyen marad. Ja, tekerés sem segít, ha már artifactos lett a kép, úgy is marad. Egyetlen kerülőmegoldás amit találtam az a GUI-s smplayer-el működött csak, ha a scene-váltáskor lestoppolom, és újra play-t nyomok, megjegyzi a félbehagyás időpontját, automatikusan oda-seekel, és onnantól játssza, de artifact nélkül. Ha percenként van scene-váltás, percenként kell stop-start játszani. Mondanom se kell mennyire fosch így training videókat végignézni.

Másik probléma -eddig 1 videónál jelentkezett- hogy végigmegy a download 99%-ig, de a legutolsó fragmentet nem bírja befejezni, a végtelenségig újra és újrakezdi, ha CTRL-C-zek akkor meg persze nem tudja folytatni, kezdi elölről az egészet, felülírva a már sikeresen letöltött fragmenteket, majd az utolsónál megintcsak végtelen ciklusba kerül.

Leszedtem 2-3 féle smooth streaming videó letöltőt, mindegyik ugyanilyen szarul rakja össze. Természetesen a tetves silverlight plugin böngészőbe épülve tökéletesen játssza. Próbáltam trial vackokat is, kalap szart lyukas garast sem érnek egyik sem. Van konkrét program tipped (windowsra lehetőleg), ami jobban összepakolja?

Technet Klub Tv videok közül szerettem volna letölteni.
Főként arra lennék kíváncsi, hogyan lehet megoldani ezt a problémát.

Szintén azokat tölteném le.. készülj fel rá h. sok szopás lesz vele. A régebbieket még szerencsésen le tudod tölteni pl. VLC-be beetettve a "mms://" prefixre átírva az eredetileg "http://..." prefixű URL-eket. Amik azonban az utóbbi fél-1 évben kerültek fel, már mind smooth streaming-es szarok, a villám csapjon bele percenként aki kifejlesztette ezt az egészet.

Erre tényleg nem létezik még jól bevált megoldás??

hat ket napmba kerult,es egy virtualis gepembe.de megy...tvclubrol videoletoltes...

Tényleg melot keresek... aki lát szolhatna.
nem értek semmihez és sokat akarok keresni.
/most a szitázok,de infos munkát keresek egyetemi tanulmányok mellé.. /

Hogyan csináltad?

http://1001ubuntutricks.blogspot.hu/2012/01/rtlmost-videok-letoltese-legjobb.html

itt is silverlight videókról van szó. a program windowsos.

az rtlmost downloader programot nem próbáltam, de utánaolvasva az egy cél-alkalmazás volt az rtl most-ról való letöltésekhez, míg a fentebb linkelt "ismdownloader" egy általánossá tett -és továbbfejlesztett- változata lett az rtl downloadernek. Ergó, ami szar az ismdownloader-rel, az rtl downloaderrel még annál is szarabb. De igaz, az rtl-est még nem próbáltam.

+1

Mostanság újra aktuálissá vált a dolog, így újra keresgéltem és egy külföldi fórumon találtam egy programot, ami tényleg működik és megoldja ezt a problémát: Replay Media Catcher 4

Köszi a tippet. Sajátmagad próbáltad és nálad működött, vagy csak a fórumos ismeretleneknek hittél? 1-nél több esetben is működött?

Felraktam én is, de már az installerből felismertem a fajtáját: ez az a fajta gányolt szar, ami programozni nem (vagy csak éppen) tudó kóklerek keze alól kerül ki. Felgányol vmi virtuális hálókártyát, felrak 1 új capture driver filtert, belefut az általa is jól ismert filter-limit hibába, de nem előtte szól hanem maga alá fosik, és csak utána ír ki hibát, szétb*ssza a network beállításokat, belefagy, utána restartra nem tud elindulni rendesen. Ezután uninstallt nyomok neki, na ezt se bírja végigcsinálni, de még el is crashel az uninstaller. Valószínűleg ettől már sosem lehet megszabadulni többé, csak system restore-al. Na itt mondtam azt h. ilyen kupac szart freeware-ként se lenne pofám publikálni az interneten, nemhogy pénzt merjek kérni érte. Remélem nem fizetett érte a világon senki 1 fillért sem.

Sajnos már a letöltő weboldal színvonalán látnom kellett volna, hogy ez 1 újabb zsákútca lesz, de még bíztam benne. Az ilyen hulladék 3rd party szarok miatt kell windowst újrarakni félévente.

Kipróbáltam, az RTL Most tárásból két videot is letöltött, nézhető mindkettő.

Ilyenkor vajon mit jelenthet, hogy Replay Media Catcher 4? Háromszor újrakezdte, mert annyira szar volt a kód, hogy rájött, hogy olyan szar alapokon sose fogja tudni befejezni? ;)

Persze, nem egy húdejó program, de erre a célra az első ami működött egyáltalán...