Silverlight videó letöltése

Silverlighttal lejátszott videokat hogyan lehet letölteni?
Utánaolvasgattam, de nem sikerült találni a fellelhetőek között olyan módszert, ami rendesen működött volna.

Hozzászólások

Windows alatt az Orbit Downloaderrel nekem sikerült már ilyet csinálnom. A Tools alatt a Grab++-szal tudja ezt.

Attól függ, hogy smooth streaming a videó, vagy sem. Ha nem, akkor akár a flashgot is elég lehet, ha igen, akkor a dvb-crew-nak volt egy programja, ami képes volt a megfelelő file megadása után lementeni a streamelt videót. Sajnos a honlapjuk már nem elérhető, talán maga a program még fellelhető itt-ott.

kérem a videolinket letöltöm...

--
Tényleg melot keresek... aki lát szolhatna.
nem értek semmihez és sokat akarok keresni.
/most a szitázok,de infos munkát keresek egyetemi tanulmányok mellé.. /

Van pár smooth streaming-es videó, amit nem bírok normálisan letölteni. A fentebb linkelt ismdownloader pl. leszedi, összemergeli, viszont lejátszáskor -amikor scene váltás van, azaz szinte fél percenként- teljesen artifactos lesz és nézhetetlen (a hang az okés). Innentől nem javul meg a kép, és a videó végéig ilyen marad. Ja, tekerés sem segít, ha már artifactos lett a kép, úgy is marad. Egyetlen kerülőmegoldás amit találtam az a GUI-s smplayer-el működött csak, ha a scene-váltáskor lestoppolom, és újra play-t nyomok, megjegyzi a félbehagyás időpontját, automatikusan oda-seekel, és onnantól játssza, de artifact nélkül. Ha percenként van scene-váltás, percenként kell stop-start játszani. Mondanom se kell mennyire fosch így training videókat végignézni.

Másik probléma -eddig 1 videónál jelentkezett- hogy végigmegy a download 99%-ig, de a legutolsó fragmentet nem bírja befejezni, a végtelenségig újra és újrakezdi, ha CTRL-C-zek akkor meg persze nem tudja folytatni, kezdi elölről az egészet, felülírva a már sikeresen letöltött fragmenteket, majd az utolsónál megintcsak végtelen ciklusba kerül.

Leszedtem 2-3 féle smooth streaming videó letöltőt, mindegyik ugyanilyen szarul rakja össze. Természetesen a tetves silverlight plugin böngészőbe épülve tökéletesen játssza. Próbáltam trial vackokat is, kalap szart lyukas garast sem érnek egyik sem. Van konkrét program tipped (windowsra lehetőleg), ami jobban összepakolja?

Szintén azokat tölteném le.. készülj fel rá h. sok szopás lesz vele. A régebbieket még szerencsésen le tudod tölteni pl. VLC-be beetettve a "mms://" prefixre átírva az eredetileg "http://..." prefixű URL-eket. Amik azonban az utóbbi fél-1 évben kerültek fel, már mind smooth streaming-es szarok, a villám csapjon bele percenként aki kifejlesztette ezt az egészet.

az rtlmost downloader programot nem próbáltam, de utánaolvasva az egy cél-alkalmazás volt az rtl most-ról való letöltésekhez, míg a fentebb linkelt "ismdownloader" egy általánossá tett -és továbbfejlesztett- változata lett az rtl downloadernek. Ergó, ami szar az ismdownloader-rel, az rtl downloaderrel még annál is szarabb. De igaz, az rtl-est még nem próbáltam.

Mostanság újra aktuálissá vált a dolog, így újra keresgéltem és egy külföldi fórumon találtam egy programot, ami tényleg működik és megoldja ezt a problémát: Replay Media Catcher 4

Köszi a tippet. Sajátmagad próbáltad és nálad működött, vagy csak a fórumos ismeretleneknek hittél? 1-nél több esetben is működött?

Felraktam én is, de már az installerből felismertem a fajtáját: ez az a fajta gányolt szar, ami programozni nem (vagy csak éppen) tudó kóklerek keze alól kerül ki. Felgányol vmi virtuális hálókártyát, felrak 1 új capture driver filtert, belefut az általa is jól ismert filter-limit hibába, de nem előtte szól hanem maga alá fosik, és csak utána ír ki hibát, szétb*ssza a network beállításokat, belefagy, utána restartra nem tud elindulni rendesen. Ezután uninstallt nyomok neki, na ezt se bírja végigcsinálni, de még el is crashel az uninstaller. Valószínűleg ettől már sosem lehet megszabadulni többé, csak system restore-al. Na itt mondtam azt h. ilyen kupac szart freeware-ként se lenne pofám publikálni az interneten, nemhogy pénzt merjek kérni érte. Remélem nem fizetett érte a világon senki 1 fillért sem.

Sajnos már a letöltő weboldal színvonalán látnom kellett volna, hogy ez 1 újabb zsákútca lesz, de még bíztam benne. Az ilyen hulladék 3rd party szarok miatt kell windowst újrarakni félévente.