Homerun: alternatív alkalmazásindító a KDE-hez

Aurélien Gâteau ma bejelentette a kde-i18n-doc levelezőlistán, hogy hamarosan megjelenik a Homerun első kiadása, az angol szövegek változatlanok mostantól.

Mi a Homerun? Egy újabb alkalmazásindító a KDE-hez, amely működés közben is megtekinthető ezen a videón. Akár ki is próbálható, kész csomagok érhetők el a 12.04-hez és a 12.10-hez a Blue-Shell PPA tárolóban.

További hivatkozások:

Szerk.: Aurélien Gâteau a Blue Systems alkalmazottja, akik több, korábban önkéntesként a Kubuntu fejlesztésén dolgozó embert alkalmaznak. Több projektet is támogatnak, többek között a Firefox KDE integrációját fejlesztőket.

Hozzászólások

Bullshit
Raadasul a link azert sem illik ide mertnem vitaztam es nem erveltem

Semmiben nem hasonlit jobban az apple ikonos inditojara mint barmelyik masik ikonos inditora. Sot. Ebben van mas is az ikonokon kivul akarcsak a tobbiben. Ellrntetben az appleos csakikonossal

egyébként pont azt akartam most írni, amit eezee, csak kicsit másképp:
az ikonok rácsba rendezve az idők kezdete óta megvannak, ez most annyiban más, hogy előtte egy gombra kell kattintani. Az meg az ubuntuban volt előbb.

de _akkor is_ az Applere kell hasonlítsün.
---
Ubuntu one tárhely: https://one.ubuntu.com/referrals/referee/1503/
Dropbox: http://db.tt/XMk0ssk

Biztos megint én vagyok a hülye... de megnéztem a videót, és nem értem mi az a különleges amit látnom kéne! Annyit láttam, hogy a fószer gyorsan kattintgatott különböző mappákra és kész. Ja és igen, az ikonok szépen takarosan rácsba rendezve jelentek meg az asztalon. Ez lenne a marha nagy újítás?! Nekem ettől inkább Win 3.11 érzésem van, ott voltak ilyen szépen rácsba rendezve az ikonok...
-------------
Blogom: http://violazoli.blogspot.com
Könyvem a VIM-ről: http://mek.oszk.hu/09600/09648/#

El vagy tévedve.
Ezek az ikonok nem az asztalon vannak, hanem egy ikonra kattintás után felugró cuccon.
Na most ez nem nagy újítás, olyan, mint a Unity, de KDE-n eddig nem volt ilyen indító. Most van. ennyi történt.
---
Ubuntu one tárhely: https://one.ubuntu.com/referrals/referee/1503/
Dropbox: http://db.tt/XMk0ssk