napi LOL:)

"Rövidesen kiderül, mi lesz a Tisztaszoftver programmal ... „Őszintén hiszünk abban, hogy az új megállapodás a 21. századi Magyarország érdeke is, hiszen a világ digitális közös nyelve a Windows, amelynek ismerete nélkül versenyhátrányba kerülnének a magyar diákok és a fiatal szakemberek” – írta a cég a válaszában".

hát ezt így 2012ben leírni, ráadásul a MS anyaországában, az Egyesül Államokbant pont az oktatásban szokás Macintoshokat használni és Macet venni a gyereknek tanuláshoz...
a PC Win/desktop nem túl bíztató jövőjét már Redmondban is látják, pont ezért tabletesedik a Win8 is. a tabletek pedig éppen azért sikeresek mert nem kell hosszasan "tanulni" a használatukat.

a teljes cikk itt olvasható.

Hozzászólások

-"világ digitális közös nyelve a Windows"

-?Que?

Hát ha rajtam múlna még ha ők fizetnének sem engedném őket vissza az általános és középiskolákba, mert ez válna "a magyar diákok és a fiatal szakemberek" (na meg az ország) előnyére. Így legalább esélyt adnánk nekik a világ digitális közös nyelvének megismerésére.

Az, hogy a cég ilyeneket ír, abban nincs semmi. A baj ott kezdődik, hogy döntéshozóknak egy igen jelentős része ezt ugyanígy gondolja. Elvileg lehetséges, hogy csak itt a főiskolán van ez így, de nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha most általánosítok.