Google Sites web designer kellene

 ( csortu | 2012. február 6., hétfő - 9:53 )

Sziasztok!

Van nekem egy személyes web oldalam a Google Sites-nál. Ez egy amolyan online CV féle, arra használom, hogy könnyen tájékozódhassanak rólam azok, akik érdeklődnek a munkám iránt.

Az oldal tartalmával elégedett vagyok, de ahogy látható, a design eléggé az elmúlt évezredet idézi, és szeretnék valami olyat, ami professzionálisan (és jól) néz ki. Miután a tartalom ritkán változik, ezért fölösleges Drupal vagy egyéb CMS rendszerekben gondolkozni, és mivel az URL számos helyen ismert, ezért nem szeretném az oldalt áthelyezni a jelenlegi helyéről.

Mivel az is nyilvánvaló számomra, hogy a web design nem az erősségem, ezért szeretnék találni egy céget, aki a fent említett peremfeltételekkel megcsinálná nekem a lap kinézetét. Pár perc Google keresés alapján nagyjából a http://www.kirksvillewebdesign.com/ lapja jön fel lehetőségként, de tisztelettel kérdezném a HUP közönséget, hogy tudnátok e ajánlani megbízható hazai web designer céget, mert szerintem ennyi pénz a hazai gazdaságban is elférne.

Köszi előre is,
Csaba

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Felhozom még egyszer, hátha.
Szóval senki sem ismer jó web design céget, akik hajlandók egy google sites template-et összerakni?
A fönt említett cég 500-1000 dollárt kér egy ilyen munkáért. Állítólag otthon nagyítóval kell munkát keresni, azt tippeltem, tolongani fogtok egy ilyen lehetőség láttán.
Csaba

Nem tudok olyan magyar cegrol, ahol google sitesban gyartananak weboldalakat. Nem annyira rugalmas mint html-ben dolgozni, nem mindenkinek jon be.

Mi is csak most kezdtuk, annyira, hogy az elso megrendelesek meg csak keszulnek. Sajnos most nincs szabad emberunk, de ha mas megoldalast nem talalsz, par het mulva visszaterhetunk ra. Addigra lesznek referenciaink is :)

Kösz, ha nem találok más lehetőséget, visszatérhetünk rá pár hét múlva.
Csaba

Úgy tudom a Maugli Google Sitesban és Google Appsben utazik.

Köszi, ez jónak tűnik.
Csaba

Köszi mindenkinek, aki megkeresett, jelenleg úgy tűnik, van jelölt a projektre.
Csaba