Mozilla 1.0

CímkékVégre megjelent a Mozilla 1.0.

Hozzászólások

Hát... nem akarok irónikus lenni, mert kedvelem a Mozilla -t (azt is használom), de a benne lévő ismert hibák száma megmaradt 1000 alatt? Mert van egy olyan rossz érzésem, hogy csak a Netscape sürgetése miatt jelent meg az 1.0, a hibák pedig le vannak tojva. Ha pedig erre gondolok, akkor ettől a hírtől valahogy keserű lesz a szám íze...

The NeverGone

Mondjak, hogy 100% bugfree szoftver nincs. Nyilvan vannak benne bugok. Kerdes, hogy mennyire kritikus bugok. Viszont az nem mondhato, hogy elkapkodtak volna. 4 evig fejlesztettek. En nem hasznalom, de a minap megneztem a Ximianban talalhato verziot. Ram kifejezetten jo benyomast tett.

Teljesen igazatok van, de ahogy haladtunk a végleges változat felé (0.95-0.99-rc1-rc2-rc3) egyre több kijavítatatlan hibára derült fény. Asszem olyan 500-600 körül jártak legutóbb.

The NeverGone :)

Egyetertek Trey-el. En ugyanis win kornyezetben es Linuxon is Mozillat hasznalok. Megcsak megjelenitesi problemaval sem talalkoztam. Osszeomlani ezer evenkent szokott. Regebben az IE6 sokkal tobb gondot okozott, vagyis szamomra a Mozilla a nyugodt hasznalatot hozta.
A bugokat nem neztem, de szerintem nem lehetnek tulsagosan hasznalat elleniek.

Nos, én csak Linux alól használom az Inetrnet -et, és ott Mozilla -t használok, levelezésre is... a legutolsó rc -t. A Mozilla Mail minden indításkor feldob egy hibaablakot, hogy ez meg az a baja, de majd kinövi. (remélem) A böngésző résza néha elszáll, de azért alapvetően jól müxik. A többit pedig nem használom.. :)

The NeverGone