Faxbook avagy... csak én vagyok túl öreg hozzá.

 ( Lsh7 | 2011. október 15., szombat - 14:38 )

Az elődje az ivjúú volt ami alapból használhatatlan de most a faxbok túltett rajta.
Nem azért lettem tagja e "remek" közösségnek mert életem értelmét láttam meg benne, hanem mert reklám-ismeretség elérésben minden állatvédelmi szervezetnek itten van honlapja...
így nekem is létre kellett hoznom egyet..
https://www.facebook.com/pages/%C3%81llatv%C3%A9delem-Informatikai-Fejleszt%C3%A9s%C3%A9t-Seg%C3%ADt%C5%91-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/147620061968791
A gond kb 3 hete kezdődött amikor is megváltoztatták az ismerős kijelölést és üzenetküldési opciót ami jelenleg értelmezhetetlenné és elérhetetlenné vált számomra.
A gond az , hogy alapból mint nonprofit szervezetként van a regisztráció és ezen belül mint magánszemély = admin-ként tudok -tudnék jelölgetni, üzeneteket küldeni stb...
Jelenleg kapok egy tök angol listát amiről fogalma sincs mi a fax és mit akar pluszban ha rá is jönnék sem tudom elmagyarázni a bejelöltnek, hogy én mint admin szeretném ismerősnek felvenni az alapítványi oldalhoz, de úgy ám, hogy mint magánszemély jelölöm meg.
Nos itt feladtam az egészet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Egyszeru: szervezet nem folytathat aktiv push kampanyt. Pont ezert lett a szervezet es a maganszemely kulonvalasztva. Gondolom ezt azzal kerultek ki, hogy a szervezet adminjai maganemberkent mindenfele meghivokat kuldtek, ami szinten push kampany, es bezartak ezt a lehetoseget.

Remek...
A szervezet regisztrációja sem volt egy egyszerű eset, addig nem engedte míg adminként nem regisztráltam be saját magamat.
Ez viszont csúcs, hogy semmilyen módon nem tudok szervezetet és aktivistákat, ismerősöket bejelölni és üzenetet küldni részükre.

Ha ez a gond, akkor nem oldalt, hanem csoportot kell létrehoznod. A csoport küldhet üzenetet a tagoknak és jelölhet is. Sőt mi több, nem csak jelölhet, hanem beleegyezés nélkül vehet fel tagokat! Azonban ha egy csoporttag kilép, mert megelégeli az esetleges spam áradatot, akkor soha többé nem tudod visszatenni a csoportba, ahhoz már csak önkéntesen csatlakozhat.
A csoporttag meghatározhatja, hogy a csoportnak küldött üzenetet miként kívánja megkapni - emailben, vagy az fb felületén.
A csoport olvashatósága lehet zárt, nyitott, lehet hozzá szabadon csatlakozni, vagy csak admin engedéllyel, vagy akár le is zárható a jelentkezés és feliratkozás.
A csoportüzentekre bármely csoporttag reagálhat. A reakciók is vagy email-ben vagy fb felületen olvashatók...
stb stb...

Az oldal inkább rajongók gyűjtésére alkalmas pl. zenekarok.

Az oldal egyirányú kommunikációt tesz lehetővé, a csoport többirányú.

Kösz az infót, kihagyom e remek csoportba akaratuk nélkül belépni nem akaró emberkék beszervezését.
Pontosan elég ha az alapítvány üzenőfalán közzéteszek és azt a kedvelők olvashatják.

Oldal adminja nem ajánlhatja saját oldalát senkinek. Ehhez létre kell hozni egy nem admin felhasználót, aki már ajánlhatja saját ismerőseinek az oldalt.
Persze ehhez az kell, hogy a nem admin felhasználó ugyanazzal az ismeretségi körrel rendelkezzen, mint az admin..:)

Nos pontosan mint admin=magánszemély ként jelölgettem be idáig is küldtem mellé pár soros ismertetőt, ezt viszont nem tudom megtenni kb 3 hete. A csúcs az volt, hogy engemet jelölt be egy emberke és azt sem tudtam visszaigazolni, elfogadni.

Nem tudom megfejteni , hogy mi történt, de az is az ismerőseim közé került aki engemet jelölt be és az is akit én jelöltem volna be...