Solaris sparcot bérelnék pár napra...

 ( dii | 2011. augusztus 23., kedd - 10:26 )

Van egy csöpp kis szoftverem, amit szeretnének egy projektben sparcos Solarison futtatni, úgyhogy le kellene fordítanom, lehetőleg statikus binárist generálva (ez megy Solarison?). Ehhez lenne szükségem egy Solaris 10-es gépre, amit néhány napig használhatnék. A progi Qt/WebKit alapú, ezért le kell fordítanom a teljes Qt-ét és WebKitet elsőként. Kaptam hozzáférést egy géphez, de 2 nap alatt nem tudtam rávenni a rendszergazdát, hogy felrakjon egy stlport4-est, az idő pedig gyorsan megy :(

Tehát, ha van olyan géped, amit nem baj ha egy-két napig terhelek a fordításaimmal és távolról el tudom érni, akkor azt bérbe venném. Valamilyen általad megjelölt racionális összeget fizetnék érte, ha számlás vagy akkor többet. Alapesetben annyi supportra lesz szükségem, hogy az esetleges függőségeket fel kell telepíteni, de ha egyéb segítséget is tudsz nyújtani a fenti feladathoz, azt is hajlandó vagyok megfizetni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

éppen a héten vettem egy v880-at, jelenleg még nem használom, szívesen kölcsönadom az általad írt feltételek szerint.
Egyetlen gondom van jelenleg csak.
Még nincs bekötve a net ott, ahol a gép van. Talán jövö hét elején meglesz.
Mennyire sürgös a dolog?

Köszönöm a felajánlást, annál kicsit sürgősebb, mivel nem 100% hogy működésre lehet bírni a dolgokat és akkor még alternatíva után kell nézni. Közben kaptam egy lehetőséget PM, szerintem az megoldja.

Valami qeumu féle sparc on x86 bigyó nem segítene rajtad?

--
http://neurogadget.com/

Hmmm lehet emulálni sparcot x86 rendszeren? Ilyen leírást annyira nem találtam, pedig leegyszerűsítené a dolgokat... hmm most googlézom, úgy tűnik lehet, na megvan az esti program :)

ha megvan, engem is érdekelne, mert nekem eddig nem sikerült. Azért is vettem meg inkább a v880-at.

megkerdezhetem hogy mennyibe fajt? Csak mert nekunk is lesz hamarosan tobb is ami felszabadul :)

-- Soha ne vitatkozz idiotakkal! Lesulyedsz az O szintjukre es legyoznek a rutinjukkal !!! --