notebook billentyűzet háttérvilágítás

Meglehet értelmetlen felvetés, de van esetleg olyan utángyártott notebook bill amiben van háttérvilágítás? Noha én nem találtam (asus x58-le hez) ha valaki mégis tudna ilyesmiről kérem ossza meg. Miután notim több mint 2 éves lassan csereéretté is válhat majd. Ha nem is tudtok utángyártott világító noti-biellekről, írjátok kérlek olyan konkrét notebook-tipusokat amelyek gyárilag tartalmaznak bill-világítást (alienware-n kívül). Kérlek csak olyanokat írjatok le amiket még nem írtak le a fórumba. Kössz az infot!

Hozzászólások

dell vostro 3300, itt ülök előtte (javítom). 2 fokozatú (erősségű) világítás, + nem csak a billentyűk alatt a gombok határvonalaknál világít, hanem a gombokra szitázott fehér karakterek is világítanak bekapcsolva (maga a gomb az fekete, tehát nem a régi gagyi fsc megoldás, ahol a full gomb átlátszó). a világítás tápfesz külön szalagkábelen érkezik, és maga a billentyűzet egyébként elég érzékeny (akár 1ml folyadék is megárt neki). ez egy olyan noti, ami (saját vélemény) utánam vágva sem kellene, de ez a bill. feature nagyon süteményes.

ui. modding oldalakon érdemes lehet utánanézni házi megoldásoknak, hátha van értelmes ötlete valakinek.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

nekem spec. annyi bajom van ezzel a modellel, hogy a belső kivitelezésének igényessége kb egyenlő azzal, mintha belesz4rnék egyet és szétcsapnám szívlapáttal. le is fényképeztem pár helyen, elég mellbevágó, 100Ft-os boltban az 500Ft-os kínai egygombos rádió komolyabban meg van csinálva belül _esküszöm_ (pedig spec. ez a noti 200e körül fáj). hát nem egy Latitude széria az biztos.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Én egy HP EliteBook 2540p-t vettem nem rég
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hu/hu/sm/WF05a/321957-321957-64295-39555…

A webkamera mellett van egy megnyomásra kinyíló fehér led ami bevilágítja az egész billentyűzetet és a notebook környékét is.

Ha nem akarsz sok pénzt költeni akkor megpróbálhatod az USB portba dugható világítással is.
http://fujiweb.hu/uploads/shop/fujiweb.hu/termek/7138_big.jpg

--
maszili

apple macbook pro, meg az uj air :)
utobbibol tegnap nyomkodtam egyet, nagyon fasza lett

A'rpi

Pár hete láttam egy új Sony Vaio-t egy Sony boltban. Ezüst színű volt, billentyűzet-háttérvilágítással. A típusát nem néztem meg.

--------------
Eat healthy,
Exercise daily,
Die anyway.