Memegenerator -- mai napi tunodesem

Hozzászólások

Akkor kezdem: FUD! TROLL! Igazabol nem fagyott szet, kulonben is VORKSZFORMIIII!!!1111

----------------
Lvl86 Troll

Olyat sem vennék, utálnám ha fél óránként kifagyna, sőt alighanem inkább egy iPhone 4-et vennék, állítólag sokkal megbízhatóbb, stabilabb és minőségibb mint ezek az Androidos készülékek.

Mellesleg éppen a Minecrafttal vagyok így, 20-30 percenként lefagy, ahogy eléri az 1 GB memóriakorlátot, meg általánosan nagyon resource hog, le is töröltem, még szerencse, hogy kipróbálni lewarezoltam, most 20 euróval kevesebb pénzem lenne.

Melyik jatek? A telefonon milyen firmware-verzio fut? Tortent-e komolyabb szoftves modositas a keszuleken (kernel-csere, fozott rom, ilyesmi)?

Dungeon Defenders (ez azonnal fagy), Super Dynamite Fishing (ma ezzel szerettem volna jatszani, majdnem meglett a $10000-es hajo), NFS Shift, Asphalt 5 HD, Majesty, Tank Hero, Angry Birds-bol az osszes, Rocket Bunnies, Stupid Zombies, Pool Break Pro stb...

ROM: Darky 9.5. Gyari ROM-mal a telefon nagyon lassu, ezert kenytelen voltam ra fozottet rakni.

Azon kezdtem el kozben gondolkodni, hogy nem-e tulmelegedes van a dolog hattereben, mert meg akksi kivetel utan is kell egy kis ido (kb fel perc), amig visszakapcsol. Bar nem tunik melegnek a telefon hatulja, meg ugy sem, ha tolton van. Mobilnetes bongeszesnel sokkal melegebb, de ott gondolom nem a CPU melegszik.

Pakolj vissza gyári ROM-ot, és teszteld le azzal is. Nekem nem fagy a telefon a gyári szoftal, főzött cuccal meg még sosem próbáltam. Szerintem ha gyári ROM-mal is ilyen sűrűn fagy, sürgősen vidd vissza a szervízbe, mert ez nem természetes. Gyakorlatilag a hőmérséklettel sem lehet gond, 45-50 fokig stabilan működik nálam, persze jó lenne tudni, mennyire melegszik fel nálad.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.