Think you can write fast code?

 ( praetor | 2011. március 16., szerda - 15:19 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hmmm, jól értem, hogy csináltak egy elcs*ett interfészt, és most versenyt írtak ki, hátha valaki tudja gyorsan használni a sz@rjukat?

nem.

Kifejtenéd az álláspontodat?

Nyilvanvaloan nem olvastad el a feladatot, es nem ertelmezted a szoveget, igy en sem pazarolok rad tobb idot. Ha leirod, hogy *miert* szar es retardalt az interface, vagy hogy *mire* lehet hasznalni szerinted a megoldast, akkor szivesen kifejtem a velemenyem.
Amugy semmi kozom a kiirt challengehez, csak FYGI postoltam.

hah, jopofa. mar csak az a bajom ,hogy a scoret egymas utan futtatva 10x, 10 kulonbozo eredmeny jott ki, es sajnos epszilonnal nagyobb hibaval :-)

Feltetelezem, hogy 0 terhelesu izolalt core-on futtattad, ugy, hogy az L2/L3 cacheken osztozo tobbi core is izolalva volt, es Hyper threading tiltva. Mert ha nem, akkor nem ertem, miert vartal kozel hasonlo eredmenyt.

0 terhelesu coreon futtattam, semmi mas nem futott, a cacheket nem tudom hogy lehet ilyen szinten befolyasolni linux alol.

Mekkora varianciad volt?
Amugy az a kiirt ertekek nanosec-ben vannak, az en laptopomon a ref. implementacio 3.8us alatt futott, ilyen esetben szerintem racionalis dolog nemi ingadozas.