Clementine távvezérlő alternatíva - avagy Google Play szigorítás csessze meg

Fórumok

A zenéket a telefonomra a Clementine távvezérlővel "szoktam" rámásolni (kb. 1-2 évente 1x), tök jó mert a lejátszólistára összeszedem a zenéket => A lejátszólistát meg a távvezérlővel letöltöm.

Csak most meglepődtem, mert az alkalmazás ez a része nem működött. Másodjára azon lepődtem meg, hogy nincs is az áruházban, sőt egy újabb verziója a ClemRemote sem. Úgy tűnik elérte ezt az alkalmazást is a Google szigorítása(Régóta nem frissített alkalmazások elrejtése/törlése). Egyelőre sikerült a ClemRemote-t apk-ból felrakni, működik is, de ki tudja meddig?

A kérdés az, hogy tud valaki alternatívát? => Asztali gép lejátszólistáról zenék lementése mobilra.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 10. 02., sze – 10:37

Köszi! A MusicBee-t megnézem. Jónak tűnik. 

Szerk.

Megnéztem. Nem az igazi. A MusicBee sem. A megoldása sem.

Ha ritkán kell fájlokat másolni wireless, akkor KDE Connect. Van windózos telepítő is, ha az is kell, fájlok másolása simán drag'n'drop a fájlmenedzserben (Dolphin/Nautilus/Explorer).

Ha gyakran kell, akkor inkább Syncthing.

Szerintem nem értetted meg a problémát. A kb. 120 GB-nyi zenémből kell kb. 3 GB-nyi számot (kedvencek, kedvenc előadóim összes albuma, aktuálisan hallgatott albumok/számok) lementsek telefonra. A leválogatás Clementine-nel kb. 1 perc. Valami hasonlót keresek. A fájlok/egyes mappák másolása nem alternatíva.

Total commander

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség