Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (9.)

Fórumok

Az előző topic megközelítette a mágikus ezret, ezért kinyitom az új topikot. A téma régi, de még mindig friss, továbbra is naponta jelennek meg cikkek róla. Tegyék meg tétjeiket, hogy mennyi idő alatt pörgetjük ki újra az ezret!

Hozzászólások

Szerintem egy ideig ez még tovább lassul, majd esetleg elkezd felpörögni, ha egyre több kiperelt pfizer dokumentumot fognak elemezni, illetve egyre több per kerül érdekesebb státuszba.
Én most 1 és 2 év közé tenném az ezer hozzászólás elérését.

Hacsak a WHO szerződéssel hirtelen ki nem robban pl. egy madárinfluenza járvány (ami esetleg csak az oltottak között okoz nagyobb gondot, ahogy egy volt EU-s főimmunológus jósolja. Akár lehet covid is csak "átkeresztelik", hogy nehogy rá lehessen fogni, hogy az oltás előzőleg sem működött).

Érdekes ez a WHO szerződés is. Egy szerződés addig ér valamit, amíg be akarják tartani.

Teljesen mindegy, hogy mi van leírva benne, ha a polgárok tesznek az egészre. A lakosság egyre kevésbé vevő a járványolásra.

 

Szóval vagy megfélemlíted a lakosságot erőszakszervezettel, vagy leteszel a szerződés betarttatásáról.

Zsarolással, korrupcióval átverhetnek ugyan egy szerződést a parlamenteken, de azt be is kellene tudni tarttatni, ami egyre nehezebb lesz.

Sokkal nagyobb az ellenállás jelenleg, mint 5 éve volt.

Látom a HUP a "virológusok" Mekkája.

Szerkesztve: 2024. 05. 07., k – 20:06

Visszavonták az AstraZeneca Covid-vakcina engedélyét. Bocsi egy szart nyomtuk belétek, így jártatok.

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2024/202403271…

https://szakacsarpad.substack.com/p/rendkivuli-hir-visszavontak-az-astr…

„Ez hatalmas hír. Ennek hatását nem lehet alábecsülni. Végül, ennyi év után a terméket kivonják a forgalomból. Kérdés, hogy az AstraZeneca próbálja-e leplezni, hány embernek okozott mellékhatásokat”

- kommentálta a hírt az egyik újságíró, aki hosszú ideje figyelemmel kísérte az esetet. Hozzátette:

„Azt mondták nekünk, hogy a "vakcina" biztonságos és hatékony, és az embereket rákényszerítették, hogy beadassák, hogy normális életet élhessenek.”

Idén januárban az angliai perekről a hazai médiafelületek is beszámoltak azzal, hogy az AstraZeneca vakcinája akár minden ötödik embernél halált okozhat.

A cég múlt hónapban elismerte, valóban okozhat súlyos szövődményeket a kísérleti fázisban piacra dobott vakcinájuk, de szerintük, csak ritkán. Az AstraZeneca beismerésére azt követően került sor, hogy az érintettek vagy az áldozatok hozzátartozói csak idén januárban 51 pert indítottak a cég ellen.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Novák Katalin is maga kérte a lemondását.

 

Dévaványán 1956-ban az ÁVÓ-sok maguk adták át önként a fegyvereiket a forradalmároknak.

Nem is akasztották fel őket, pedig a nép előtte megállás nélkül erről beszélt.

 

Gyakran jobban jársz, ha önként elébe mész a dolognak, mielőtt úgyis megtörténne.

Arra célzok, hogy konkrétan én azt látom annyi történt, hogy azt mondták nem akarnak többet eladni belőle, és erre reagáltak a dokumentummal. Ettől még szerintem maradhatnak a készletek használatban, nem látok ellenük megnyert pert, a kisötétített dokumentumokból sem lett semmi, etc. Nem látom miért nagy dolog.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Nem baj az mRNS technika a rákra is jó! Rákellenes mRNS oltás a kapuk előtt!

x év múlva (x<5): A rákellenes mRNS oltás a XYZ betegség kockázatát növeli.

X+2 év múlva: XYZ ellenes mRNS oltás a kapuk előtt. És így tovább, és így tovább.

Nemrég bementem egy gyógyszertárba sebfőző vizet venni, mert a kutyák ismét verekedtek. Előttem a sorban egy mami volt, elsőre ki akartam menni, hogy majd visszamegyek később, de volt időm, kivártam, közben statisztikáztam.

17 doboz gyógyszert vett magának és még 8-at az otthon marad papinak. 25 percig vásárolt és 18.000 forintot fizetett, úgy, hogy az összes támogatott gyógyszer volt. Egy nagy nejlonszatyorral távozott.

Aki erre nekem azt mondja, hogy ezt hívják gyógyításnak és ez normális, az gyógyszerügynök és menjen, vegyen magának rá gyógyszert.

Most pedig a vakcinák következnek. Beadnak valami szart annak aki hagyja, majd jöhet a mellékhatásra a következő. Sajnos amit írsz nem vicc.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha te tényleg orvos vagy (mivel ezt nem tudjuk ellenőrizni, vagy elhisszük vagy nem) akkor szerinted 17 doboz gyógyszer felírása normális dolog?

Te is excel tábla orvos vagy?

1. van tünet?
2. gyógyszer kikeresése az excel-ből és felírás
3. go to 1

Ezt egy AI is megcsinálja és jobban is fogja csinálni, mert nem nézi el a sort :)

Ha 17 tünet van akkor 17 gyógyszer. Csodálatos. Esetleg megkeresni az okot?

Láttam a nénit és nem őt kritizáltam, de az nem életminőség, akkor inkább a halál mint, hogy zombi legyek, de egy ateistának értelmezhetetlen a szép halál, mint igény.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mert sokan kiszolgálják a rendszert. Kedvenc hupos doktorunk is erőszakkal óhajtja "kezelni" az egészséges embereket valami homályos ideológiától vezérelve és elvárná, hogy a kormány ezek után megvédje. Pont, mint az 50-es években.

Ha nem értettél egyet a vakcinákkal, az erőszaknak engedve mégis felvetted, azzal a szocializmust építetted.

A vicc az, hogy a többség ellen tudott volna állni, de a behódolásuk miatt születtek olyan törvények, hogy oltáselleneseket kirúgjanak. Romániában az egész egészségügyet kirúghatták volna, mert senki sem vette fel.

Minél többet engedsz, annál szarabb helyzetbe kerülsz. A sok majom ezt nem értette meg. Aztán még mi oltatlanok jártunk a legjobban a kirekesztéssel együtt is. Mi legalább egészségesek maradtunk. Nálunk nincs szükség a nemattóvan vigaszra...

Az a 17-18 tanulmány sem tudományos, ami alapján készült a cikk?

Ha szeretnéd, hogy tudományosabb legyen a topik, akkor próbálj meg olyan cáfolatokat adni, ami legalább nyomokban tanulmányokra hivatkozik. Sajnos a Ti részetekről nem érkezik semmilyen tudományos adat, csak az alusipkázás és laposföldezés.

Közülük egy-egy tanulmánynak is el kellene kicsit gondolkoztatni benneteket, főleg egy "orvost"! Azért írtam idézőjelben, mert egy igazi orvost vélhetően el is gondolkoztat.

Robert F. Kennedy a "The Real Anthony Fauci" könyvében a HIV/AIDS kérdését elemzi ki.

A könyv itt letölthető PDF-ben, amiről írok az a 421 oldalon van "Is AZT Mass Murder"?

https://theleaflet.in/wp-content/uploads/2022/06/The-Real-Anthony-Fauci-Bill-Gates-Big-Pharma-and-the-Global-War-on-Democracy-and-Public-Health-Childrens-Health-Defense-by-Robert-F.-Kennedy-z-lib.org_.pdf

Homoszexuálisok mióta világ a világ vannak, de az AIDS nevű betegség, ami legyengíti az immunrendszert új. Luc Montagnier (HIV felfedezője, Nobel díjas) rájött, hogy az AIDS-es elhunytakban megjelent egy retrovírus, a HIV vírus és leírja, hogy feltételezhető, hogy ez okozza. Sosem jelentette ki, hogy az AIDS-et a HIV okozza, csak 70%-ban megtalálta az AIDS-es betegek vérében. Ezért kapta a Nobel díjat.

Több probléma is van a dologban:

  • találtak AIDS-eseket, akik HIV negatívok
  • vannak HIV pozitívok, akik sosem lesznek AIDS-esek

Afrika tele van HIV pozitívokkal, megjósolták 30 éve, hogy a lakosság feleződni fog és láthatóan népességnövekedés van arrafelé.

A HIV szexuális úton terjedő vírus, de vannak tudósok, akik kijelentették, hogy ez nem okozhat önmagában AIDS-et. Peter Duesberg odáig ment, hogy megírta, hogy szívesen beoltja magát egy HIV fertőzött vérével, mert minden 100.000-ik sejtben van HIV és képtelenség, hogy ez egészségügyi problémát okozzon. Idáig egyetlen más olyan retrovírus sem volt ismert, ami halált okozott volna.

Akkor mi okozhatja az AIDS-et, ha nem a HIV és miért a homoszexuálisok és drogfüggők között terjed?

  • a tudósok a könnyűdrogokat feltételezték
  • a melegbulikon mindennapos volt a könnyűdrogok használata, hatalmas mennyiségben
  • az AIDS-es betegek mindegyike szedett könnyűdrogokat

A HIV ellen létrehoztak egy orvosságot, az AZT-t, ami a vírust volt hívatott kiirtani. Ha valaki HIV fertőzött volt, kapta az AZT orvosságot (ma már kivonták a forgalomból), aminek toxikus mellékhatása miatt 4 hónap múlva meghalt. Az AZT tünetei között szerepelt, hogy agyonvágta az immunrendszert (mint kemoterápia), az ezt szedő betegek AIDS-es tünetekben haltak meg. És a kör bezárult. 

 

Még egy csavar, hogy ugyanaz a vállalat gyártotta a könnyűdrogokat, amelyik az AZT nevű orvosságot is: a Burroughs Wellcome.

 

Lépések:

  • pánikot kelteni egy halálos vírusról, a HIV-ről (ami akár ártalmatlan is lehet)
  • rávenni a betegeket, hogy tömegesen szedjék az orvosságot
  • az orvosság toxikus és AIDS-re hasonlító tüneteket okoz
  • HIV fertőzöttek tízezrei halnak meg, akiket a tünetek miatt AIDS-es betegként azonosítottak
  • bárkit, aki HIV pozitív volt és meghalt (öngyilkosság), AIDS-es áldozatként könyveltek el
  • a félelem miatt tömeges PCR tesztelés indul, tömeges AZT szedés, tömeges halálozás
  • és sikerült mesterségesen beindítani a halálos járványt

Kennedy tömeggyilkosságnak nevezi (mass murder) a dolgot az AZT-vel.

Szerkesztve: 2024. 05. 10., p – 13:33

Ez továbbra sem tudományos topik. Ez az alusipkás csab és társai topikja. Kérlek kérjétek, hogy nevezzék át valami másra, amiben nincs benne a tudomány. Vagy emeljétek ki:

Covid-19 vakcinák áltudományos szemmel, és laposföldhívők topikja!!!44

Feltettem egy topikot, amire ész érvek helyett laposföldezni kezdtél, mert újabban a WHO-nál ezt hívják "tudomány"-nak.

 

Kennedy is idézi az alábbi gondolatot:

In science consensus is irrelevant. What is relevant is reproducible results. The greatest scientists in history are great precisely because they broke with the consensus.

 

A tudományban a konszenzus irreleváns. Ami releváns a megismételhető eredmények. A történelem legnagyobb tudósai pontosan azért nagyok, mert szakítani tudtak a konszenzussal.

Attól nem leszel nagyobb tudós, hogy laposföldezel.

9. topikban sem tudsz mást állítani, hogy a covid nem is vírus, nem betegség, majd a covid vakcinák nem is hatásosak, majd rákot okoznak, stb és sorolhatnám.

Közben a seggedbe ragadt gyuri23, aki gyógyszerellenes és orvosellenes lett. Gratulálok, elérted a célod! Mehettek a vírustagadó szakállashoz  a bioboltjába árulni a bio cuccokat. mert neki ez csak üzlet volt. Neked micsoda? agymenés? laposföld? keresed azt, amihez nem értesz.

Nem én kezdtem a háborút 2021-ben, de ha már elkezdődött, akkor megvívjuk.

Nem érdekelt az egész szaros egészségügy, jól elvoltam nélküle is.

 

Sikerült pár elmebetegnek felhergelni, utána meg csodálkoznak, hogy ütni is tudok és hogy ők vannak a célpontban.

Esetleg arra, hogy miért vontak vissza egy "védőoltást" -amit 3 évvel ezelőtt még a teljesen biztonságos jelzővel illettek (fél-egy év eredményei alapján)- valami nagyon tudományos véleményt kaphatnánk tőled?

Megváltoztak a szelek? A tudományos bizonyítás még se működött? Mondjuk a Pfizer féléről ilyen biztosan nem fog kiderülni, elvégre ő a legnagyobb kutya, és több száz milliárd dollár haszon azért már megér pár hirtelen megbetegedést, mint pl. a Boing esetében. (az amerikai felhőkarcolókban nem nyílnak  az ablakok.)

Ne érts félre, nem az orvoslás ellen beszélek, csak valahogy olyan irányba indult el ez az ipar, hogy tényleg az az érzése az embernek, hogy nem a beteg gyógyítása a fontos, hanem a gyógyszerek eladása.

S látható -annak ellenére, hogy elsőre nehezen hinné el az ember- hogy a második* simán teljesíthető akkor is ha közben az első** nem eredményes.

mert neki ez csak üzlet volt.

Mert az Astrának, Pfizernek, Modernának mi volt?

Ha félre érhető lennék: *a gyógyszerek eladása  **a beteg gyógyítása

Teljes a katyvasz oltás terén, fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak.

Egy orvos ismerős mesélte, hogy egy oltott betegnél beragadt a PCR teszt a fertőzés után és úgymaradt.

Büszkén mondta, hogy úgy oldották meg, hogy belétoltak még egy COVID oltást.

 

Vegyük át a dolgokat:

  • a PCR teszt halott vírust is kimutat, amíg halott vírus darabok ott vannak a vérben, az pozitív

 

Értelemszerűen azt gondolták, hogy még jobban beindítják az immunrendszert, hogy biztos elmenjen a vírus (ami ott se volt, mert tünetmentes "beteg" volt).

Mintha az immunrendszer nem tudná, hogy mikor kell antitest és mikor nem. Ők jobban tudták, mert a PCR is ezt mutatta.

 

A gond technikai volt, egy mérőműszer (PCR teszt) beakadt, ezért karanténolni kellett. Elméleti probléma. 

És jön a rohadt értelmes megoldás: még egy vakcina. Az egész gondolkodásmódjukat leírja a fenti történet. Meggyógyították a semmit sürgősségi engedéllyel rendelkező vakcinával.

>Neked micsoda [a célod]?
Meggyőzni az embereket, hogy hagyjanak békében. Persze a kényszerítő erőt az állam alkalmazza ellenünk, de ha az emberek jelentős részét meg tudnánk győzni, hogy ne támogassa az államot ebben, akkor az államnak fel kellene hagynia vele. Az egyetlen lehetőségünk arra, hogy a jövőben békében élhessünk az az, ha meggyőzzük a polgártársakat arról, hogy ne támogassák az államot az elnyomó gyakorlatában.

Azok a politikusok döntenek arról, hogy milyen vakcinát kell beadni, akikre a legtöbben két forintot se szívesen bíznának, mert mind tudjuk, hogy korruptak. És azoknak a gyógyszerügynököknek a javaslatára döntenek, akik az egyik leginkább közutálatnak örvendő szakmának, az orvoslátogatóknak az alfajai. De valamiért mégis mindenki szerint jó ötlet ezt hagyni.

Nyilván téged nem fogunk meggyőzni, mert becsípődésed van az igazság ellen. De az olvasók számára lényeges, hogy azt látják témáról témára, hogy az oltáspártiaknak még tudományos érvük sincsen a feketével kisatírozott titkos szerződéseken kívül.

Mi bosszant ennyire? Akarsz róla beszélni?

Meghallgatjuk, hogy ki bántott.

Utána esetleg, ha hallunk tőled érvet is, akkor beszélhetünk arról is.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ilyen egy igazi jogállam.

Külön jogi bravúr, hogy a kötelező gyerekoltással okozott halál esetén a csecsemőt, illetve az általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.

 

a magyar jogi szabályozás szerint a kötelező oltással okozott kár nem jogellenes, teljesen más szabályozás alá esik, mint az egyéb gyógyszerek és az önkéntes oltások, és nem kártérítés, hanem kártalanítás jár.

[Ptk. 6:520. § d), Eütv. 58. § (10) bekezdés]

Ptk. 6:520. § [Jogellenesség]

Minden károkozás jogellenes, kivéve, ha a károkozó a kárt

a) a károsult beleegyezésével okozta;

b) a jogtalan támadás vagy a jogtalan és közvetlen támadásra utaló fenyegetés elhárítása érdekében a támadónak okozta, ha az elhárítással a szükséges mértéket nem lépte túl;

c) szükséghelyzetben okozta, azzal arányos mértékben; vagy

d) jogszabály által megengedett magatartással okozta, és a magatartás más személy jogilag védett érdekét nem sérti, vagy a jogszabály a károkozót kártalanításra kötelezi.

Eütv. 58. § (10) Ha a védőoltásra kötelezett személy a védőoltás adásával összefüggésben súlyos egészségkárosodást szenved, megrokkan vagy meghal, őt, illetve általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 05. 15., sze – 07:14

A Nature is foglalkozik mRNS frameshifttel:

https://www.nature.com/articles/s41586-023-06800-3

 

Aki új a témában: a Karikó-féle pszeudouracil megzavarja a másolást, kereteltolást okozhat a DNS szekvenciákban. Ez a frameshift. Minden 15 legyártott fehérjére 9 szemét jut, 6 sikerül.

 

Ez miért baj? (a cikkből kimaradt politikai okokból)

- teljesen random szemét keletkezik

- beindítja az immunrendszert és vaktában lövöldözik (autoimmun problémák)

- összeállhatnak nagyobb egységekké, amik nem ürülnek, Alzheimer, vérrög, stb.

Érdemes a politikai megfogalmazást észrevenni:

 

there are no adverse outcomes reported from mistranslation of mRNA-based SARS-CoV-2 vaccines in humans, these data highlight potential off-target effects for future mRNA-based therapeutics and demonstrate the requirement for sequence optimization.

 

Igazából minden tökéletes az mRNS-sel, mi tudósok meg azzal foglalkozunk, hogy mégtökéletesebb legyen.

Ugye most semmiféle problémát sem okozott a frameshift, de mi azért dolgozunk az ügyön, hogy a jövőben se tegyen ilyet.

Komolyan, mint a kommunizmus alatt.

 

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudja egyébként valaki ennek az embernek a rendes nevét? 福島正則? 福島政則? 福島正成? A Kyotói egyetemen nem dolgozik senki ilyen latin átírással.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Itt megtalálod a publikációit. Nem vagyok benne biztos, hogy a cikkben elírás szerepel, vagy többféleképpen is latinosítható a neve. A fent linkelt magyar verzió alapján találtam meg az életrajzát egy tajvani oldalon, onnan a publikációit követve elég sok referenciát találtam az emberünkre, viszont már mint Masanori Fukushima.

Megnyitottál ezekből bármit is? pl. Michihiro Fukushima is találat, de az a Masanori aki sok másik cikkhez hozzájárult meg a Tri-Kobe nevű hely igazgatója lehetett talán még 2017-ben, azóta pedig 川本 篤彦 (Atsuhiko Kawamoto) az.

Egyébként a magyar cikkben a Manaszori biztos hogy elírás, de akkor a taiwani oldalon lévő önéletrajznak kellene mérvadónak lennie, az alapján is a mai napig a Kyoto University alkalmazottja 2009 óta, de sehol sem találom az egyetem honlapján.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Megnyitottál ezekből bármit is? pl. Michihiro Fukushima is találat

Az oldal keresője szar. Megnyitsz egy konkrét publikációt, rákattintasz egy konkrét szerző nevére, erre kibassza a névrokonait is. Annyit megállapíthatunk viszont, hogy Maszanori tényleg sokat publikált.

Egyébként a magyar cikkben a Manaszori biztos hogy elírás, de akkor a taiwani oldalon lévő önéletrajznak kellene mérvadónak lennie, az alapján is a mai napig a Kyoto University alkalmazottja 2009 óta, de sehol sem találom az egyetem honlapján.

Professor Emeritus azt jelenti hogy már nem aktív staff, vagy?

De azt hiszem találtam valamit, ami megvilágítja a dolgot: https://www.aap.com.au/factcheck/japans-covid-vaccine-deaths-probe-is-p…

Ez alapján emberünk valóban a Kyotói Egyetem nyugalmazott professzora, viszont nem feltétlenül számít arrafelé mainstream hangnak. Az akadémiai háttere viszont mindenképp hitelesnek tűnik.

Az emeritus valóban nyugalmazott csak nem láttam még így CV-ben, és a cikkek is össze-vissza írogatták hogy mi a státusza. Az aap-s cikk nekem OK, engem a "Japán legrangosabb rákszakértője" rész volt ami már tényleg kifejezetten zavart.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS