Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (9.)

Fórumok

Az előző topic megközelítette a mágikus ezret, ezért kinyitom az új topikot. A téma régi, de még mindig friss, továbbra is naponta jelennek meg cikkek róla. Tegyék meg tétjeiket, hogy mennyi idő alatt pörgetjük ki újra az ezret!

Hozzászólások

Szerintem egy ideig ez még tovább lassul, majd esetleg elkezd felpörögni, ha egyre több kiperelt pfizer dokumentumot fognak elemezni, illetve egyre több per kerül érdekesebb státuszba.
Én most 1 és 2 év közé tenném az ezer hozzászólás elérését.

Hacsak a WHO szerződéssel hirtelen ki nem robban pl. egy madárinfluenza járvány (ami esetleg csak az oltottak között okoz nagyobb gondot, ahogy egy volt EU-s főimmunológus jósolja. Akár lehet covid is csak "átkeresztelik", hogy nehogy rá lehessen fogni, hogy az oltás előzőleg sem működött).

Érdekes ez a WHO szerződés is. Egy szerződés addig ér valamit, amíg be akarják tartani.

Teljesen mindegy, hogy mi van leírva benne, ha a polgárok tesznek az egészre. A lakosság egyre kevésbé vevő a járványolásra.

 

Szóval vagy megfélemlíted a lakosságot erőszakszervezettel, vagy leteszel a szerződés betarttatásáról.

Zsarolással, korrupcióval átverhetnek ugyan egy szerződést a parlamenteken, de azt be is kellene tudni tarttatni, ami egyre nehezebb lesz.

Sokkal nagyobb az ellenállás jelenleg, mint 5 éve volt.

Látom a HUP a "virológusok" Mekkája.

Szerkesztve: 2024. 05. 07., k – 20:06

Visszavonták az AstraZeneca Covid-vakcina engedélyét. Bocsi egy szart nyomtuk belétek, így jártatok.

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2024/202403271…

https://szakacsarpad.substack.com/p/rendkivuli-hir-visszavontak-az-astr…

„Ez hatalmas hír. Ennek hatását nem lehet alábecsülni. Végül, ennyi év után a terméket kivonják a forgalomból. Kérdés, hogy az AstraZeneca próbálja-e leplezni, hány embernek okozott mellékhatásokat”

- kommentálta a hírt az egyik újságíró, aki hosszú ideje figyelemmel kísérte az esetet. Hozzátette:

„Azt mondták nekünk, hogy a "vakcina" biztonságos és hatékony, és az embereket rákényszerítették, hogy beadassák, hogy normális életet élhessenek.”

Idén januárban az angliai perekről a hazai médiafelületek is beszámoltak azzal, hogy az AstraZeneca vakcinája akár minden ötödik embernél halált okozhat.

A cég múlt hónapban elismerte, valóban okozhat súlyos szövődményeket a kísérleti fázisban piacra dobott vakcinájuk, de szerintük, csak ritkán. Az AstraZeneca beismerésére azt követően került sor, hogy az érintettek vagy az áldozatok hozzátartozói csak idén januárban 51 pert indítottak a cég ellen.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Novák Katalin is maga kérte a lemondását.

 

Dévaványán 1956-ban az ÁVÓ-sok maguk adták át önként a fegyvereiket a forradalmároknak.

Nem is akasztották fel őket, pedig a nép előtte megállás nélkül erről beszélt.

 

Gyakran jobban jársz, ha önként elébe mész a dolognak, mielőtt úgyis megtörténne.

Arra célzok, hogy konkrétan én azt látom annyi történt, hogy azt mondták nem akarnak többet eladni belőle, és erre reagáltak a dokumentummal. Ettől még szerintem maradhatnak a készletek használatban, nem látok ellenük megnyert pert, a kisötétített dokumentumokból sem lett semmi, etc. Nem látom miért nagy dolog.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Nem baj az mRNS technika a rákra is jó! Rákellenes mRNS oltás a kapuk előtt!

x év múlva (x<5): A rákellenes mRNS oltás a XYZ betegség kockázatát növeli.

X+2 év múlva: XYZ ellenes mRNS oltás a kapuk előtt. És így tovább, és így tovább.

Nemrég bementem egy gyógyszertárba sebfőző vizet venni, mert a kutyák ismét verekedtek. Előttem a sorban egy mami volt, elsőre ki akartam menni, hogy majd visszamegyek később, de volt időm, kivártam, közben statisztikáztam.

17 doboz gyógyszert vett magának és még 8-at az otthon marad papinak. 25 percig vásárolt és 18.000 forintot fizetett, úgy, hogy az összes támogatott gyógyszer volt. Egy nagy nejlonszatyorral távozott.

Aki erre nekem azt mondja, hogy ezt hívják gyógyításnak és ez normális, az gyógyszerügynök és menjen, vegyen magának rá gyógyszert.

Most pedig a vakcinák következnek. Beadnak valami szart annak aki hagyja, majd jöhet a mellékhatásra a következő. Sajnos amit írsz nem vicc.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha te tényleg orvos vagy (mivel ezt nem tudjuk ellenőrizni, vagy elhisszük vagy nem) akkor szerinted 17 doboz gyógyszer felírása normális dolog?

Te is excel tábla orvos vagy?

1. van tünet?
2. gyógyszer kikeresése az excel-ből és felírás
3. go to 1

Ezt egy AI is megcsinálja és jobban is fogja csinálni, mert nem nézi el a sort :)

Ha 17 tünet van akkor 17 gyógyszer. Csodálatos. Esetleg megkeresni az okot?

Láttam a nénit és nem őt kritizáltam, de az nem életminőség, akkor inkább a halál mint, hogy zombi legyek, de egy ateistának értelmezhetetlen a szép halál, mint igény.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mert sokan kiszolgálják a rendszert. Kedvenc hupos doktorunk is erőszakkal óhajtja "kezelni" az egészséges embereket valami homályos ideológiától vezérelve és elvárná, hogy a kormány ezek után megvédje. Pont, mint az 50-es években.

Ha nem értettél egyet a vakcinákkal, az erőszaknak engedve mégis felvetted, azzal a szocializmust építetted.

A vicc az, hogy a többség ellen tudott volna állni, de a behódolásuk miatt születtek olyan törvények, hogy oltáselleneseket kirúgjanak. Romániában az egész egészségügyet kirúghatták volna, mert senki sem vette fel.

Minél többet engedsz, annál szarabb helyzetbe kerülsz. A sok majom ezt nem értette meg. Aztán még mi oltatlanok jártunk a legjobban a kirekesztéssel együtt is. Mi legalább egészségesek maradtunk. Nálunk nincs szükség a nemattóvan vigaszra...

Az a 17-18 tanulmány sem tudományos, ami alapján készült a cikk?

Ha szeretnéd, hogy tudományosabb legyen a topik, akkor próbálj meg olyan cáfolatokat adni, ami legalább nyomokban tanulmányokra hivatkozik. Sajnos a Ti részetekről nem érkezik semmilyen tudományos adat, csak az alusipkázás és laposföldezés.

Közülük egy-egy tanulmánynak is el kellene kicsit gondolkoztatni benneteket, főleg egy "orvost"! Azért írtam idézőjelben, mert egy igazi orvost vélhetően el is gondolkoztat.

Robert F. Kennedy a "The Real Anthony Fauci" könyvében a HIV/AIDS kérdését elemzi ki.

A könyv itt letölthető PDF-ben, amiről írok az a 421 oldalon van "Is AZT Mass Murder"?

https://theleaflet.in/wp-content/uploads/2022/06/The-Real-Anthony-Fauci-Bill-Gates-Big-Pharma-and-the-Global-War-on-Democracy-and-Public-Health-Childrens-Health-Defense-by-Robert-F.-Kennedy-z-lib.org_.pdf

Homoszexuálisok mióta világ a világ vannak, de az AIDS nevű betegség, ami legyengíti az immunrendszert új. Luc Montagnier (HIV felfedezője, Nobel díjas) rájött, hogy az AIDS-es elhunytakban megjelent egy retrovírus, a HIV vírus és leírja, hogy feltételezhető, hogy ez okozza. Sosem jelentette ki, hogy az AIDS-et a HIV okozza, csak 70%-ban megtalálta az AIDS-es betegek vérében. Ezért kapta a Nobel díjat.

Több probléma is van a dologban:

 • találtak AIDS-eseket, akik HIV negatívok
 • vannak HIV pozitívok, akik sosem lesznek AIDS-esek

Afrika tele van HIV pozitívokkal, megjósolták 30 éve, hogy a lakosság feleződni fog és láthatóan népességnövekedés van arrafelé.

A HIV szexuális úton terjedő vírus, de vannak tudósok, akik kijelentették, hogy ez nem okozhat önmagában AIDS-et. Peter Duesberg odáig ment, hogy megírta, hogy szívesen beoltja magát egy HIV fertőzött vérével, mert minden 100.000-ik sejtben van HIV és képtelenség, hogy ez egészségügyi problémát okozzon. Idáig egyetlen más olyan retrovírus sem volt ismert, ami halált okozott volna.

Akkor mi okozhatja az AIDS-et, ha nem a HIV és miért a homoszexuálisok és drogfüggők között terjed?

 • a tudósok a könnyűdrogokat feltételezték
 • a melegbulikon mindennapos volt a könnyűdrogok használata, hatalmas mennyiségben
 • az AIDS-es betegek mindegyike szedett könnyűdrogokat

A HIV ellen létrehoztak egy orvosságot, az AZT-t, ami a vírust volt hívatott kiirtani. Ha valaki HIV fertőzött volt, kapta az AZT orvosságot (ma már kivonták a forgalomból), aminek toxikus mellékhatása miatt 4 hónap múlva meghalt. Az AZT tünetei között szerepelt, hogy agyonvágta az immunrendszert (mint kemoterápia), az ezt szedő betegek AIDS-es tünetekben haltak meg. És a kör bezárult. 

 

Még egy csavar, hogy ugyanaz a vállalat gyártotta a könnyűdrogokat, amelyik az AZT nevű orvosságot is: a Burroughs Wellcome.

 

Lépések:

 • pánikot kelteni egy halálos vírusról, a HIV-ről (ami akár ártalmatlan is lehet)
 • rávenni a betegeket, hogy tömegesen szedjék az orvosságot
 • az orvosság toxikus és AIDS-re hasonlító tüneteket okoz
 • HIV fertőzöttek tízezrei halnak meg, akiket a tünetek miatt AIDS-es betegként azonosítottak
 • bárkit, aki HIV pozitív volt és meghalt (öngyilkosság), AIDS-es áldozatként könyveltek el
 • a félelem miatt tömeges PCR tesztelés indul, tömeges AZT szedés, tömeges halálozás
 • és sikerült mesterségesen beindítani a halálos járványt

Kennedy tömeggyilkosságnak nevezi (mass murder) a dolgot az AZT-vel.

Szerkesztve: 2024. 05. 10., p – 13:33

Ez továbbra sem tudományos topik. Ez az alusipkás csab és társai topikja. Kérlek kérjétek, hogy nevezzék át valami másra, amiben nincs benne a tudomány. Vagy emeljétek ki:

Covid-19 vakcinák áltudományos szemmel, és laposföldhívők topikja!!!44

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

Feltettem egy topikot, amire ész érvek helyett laposföldezni kezdtél, mert újabban a WHO-nál ezt hívják "tudomány"-nak.

 

Kennedy is idézi az alábbi gondolatot:

In science consensus is irrelevant. What is relevant is reproducible results. The greatest scientists in history are great precisely because they broke with the consensus.

 

A tudományban a konszenzus irreleváns. Ami releváns a megismételhető eredmények. A történelem legnagyobb tudósai pontosan azért nagyok, mert szakítani tudtak a konszenzussal.

Attól nem leszel nagyobb tudós, hogy laposföldezel.

9. topikban sem tudsz mást állítani, hogy a covid nem is vírus, nem betegség, majd a covid vakcinák nem is hatásosak, majd rákot okoznak, stb és sorolhatnám.

Közben a seggedbe ragadt gyuri23, aki gyógyszerellenes és orvosellenes lett. Gratulálok, elérted a célod! Mehettek a vírustagadó szakállashoz  a bioboltjába árulni a bio cuccokat. mert neki ez csak üzlet volt. Neked micsoda? agymenés? laposföld? keresed azt, amihez nem értesz.

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

Nem én kezdtem a háborút 2021-ben, de ha már elkezdődött, akkor megvívjuk.

Nem érdekelt az egész szaros egészségügy, jól elvoltam nélküle is.

 

Sikerült pár elmebetegnek felhergelni, utána meg csodálkoznak, hogy ütni is tudok és hogy ők vannak a célpontban.

Esetleg arra, hogy miért vontak vissza egy "védőoltást" -amit 3 évvel ezelőtt még a teljesen biztonságos jelzővel illettek (fél-egy év eredményei alapján)- valami nagyon tudományos véleményt kaphatnánk tőled?

Megváltoztak a szelek? A tudományos bizonyítás még se működött? Mondjuk a Pfizer féléről ilyen biztosan nem fog kiderülni, elvégre ő a legnagyobb kutya, és több száz milliárd dollár haszon azért már megér pár hirtelen megbetegedést, mint pl. a Boing esetében. (az amerikai felhőkarcolókban nem nyílnak  az ablakok.)

Ne érts félre, nem az orvoslás ellen beszélek, csak valahogy olyan irányba indult el ez az ipar, hogy tényleg az az érzése az embernek, hogy nem a beteg gyógyítása a fontos, hanem a gyógyszerek eladása.

S látható -annak ellenére, hogy elsőre nehezen hinné el az ember- hogy a második* simán teljesíthető akkor is ha közben az első** nem eredményes.

mert neki ez csak üzlet volt.

Mert az Astrának, Pfizernek, Modernának mi volt?

Ha félre érhető lennék: *a gyógyszerek eladása  **a beteg gyógyítása

Teljes a katyvasz oltás terén, fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak.

Egy orvos ismerős mesélte, hogy egy oltott betegnél beragadt a PCR teszt a fertőzés után és úgymaradt.

Büszkén mondta, hogy úgy oldották meg, hogy belétoltak még egy COVID oltást.

 

Vegyük át a dolgokat:

 • a PCR teszt halott vírust is kimutat, amíg halott vírus darabok ott vannak a vérben, az pozitív

 

Értelemszerűen azt gondolták, hogy még jobban beindítják az immunrendszert, hogy biztos elmenjen a vírus (ami ott se volt, mert tünetmentes "beteg" volt).

Mintha az immunrendszer nem tudná, hogy mikor kell antitest és mikor nem. Ők jobban tudták, mert a PCR is ezt mutatta.

 

A gond technikai volt, egy mérőműszer (PCR teszt) beakadt, ezért karanténolni kellett. Elméleti probléma. 

És jön a rohadt értelmes megoldás: még egy vakcina. Az egész gondolkodásmódjukat leírja a fenti történet. Meggyógyították a semmit sürgősségi engedéllyel rendelkező vakcinával.

>Neked micsoda [a célod]?
Meggyőzni az embereket, hogy hagyjanak békében. Persze a kényszerítő erőt az állam alkalmazza ellenünk, de ha az emberek jelentős részét meg tudnánk győzni, hogy ne támogassa az államot ebben, akkor az államnak fel kellene hagynia vele. Az egyetlen lehetőségünk arra, hogy a jövőben békében élhessünk az az, ha meggyőzzük a polgártársakat arról, hogy ne támogassák az államot az elnyomó gyakorlatában.

Azok a politikusok döntenek arról, hogy milyen vakcinát kell beadni, akikre a legtöbben két forintot se szívesen bíznának, mert mind tudjuk, hogy korruptak. És azoknak a gyógyszerügynököknek a javaslatára döntenek, akik az egyik leginkább közutálatnak örvendő szakmának, az orvoslátogatóknak az alfajai. De valamiért mégis mindenki szerint jó ötlet ezt hagyni.

Nyilván téged nem fogunk meggyőzni, mert becsípődésed van az igazság ellen. De az olvasók számára lényeges, hogy azt látják témáról témára, hogy az oltáspártiaknak még tudományos érvük sincsen a feketével kisatírozott titkos szerződéseken kívül.

Mi bosszant ennyire? Akarsz róla beszélni?

Meghallgatjuk, hogy ki bántott.

Utána esetleg, ha hallunk tőled érvet is, akkor beszélhetünk arról is.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ilyen egy igazi jogállam.

Külön jogi bravúr, hogy a kötelező gyerekoltással okozott halál esetén a csecsemőt, illetve az általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.

 

a magyar jogi szabályozás szerint a kötelező oltással okozott kár nem jogellenes, teljesen más szabályozás alá esik, mint az egyéb gyógyszerek és az önkéntes oltások, és nem kártérítés, hanem kártalanítás jár.

[Ptk. 6:520. § d), Eütv. 58. § (10) bekezdés]

Ptk. 6:520. § [Jogellenesség]

Minden károkozás jogellenes, kivéve, ha a károkozó a kárt

a) a károsult beleegyezésével okozta;

b) a jogtalan támadás vagy a jogtalan és közvetlen támadásra utaló fenyegetés elhárítása érdekében a támadónak okozta, ha az elhárítással a szükséges mértéket nem lépte túl;

c) szükséghelyzetben okozta, azzal arányos mértékben; vagy

d) jogszabály által megengedett magatartással okozta, és a magatartás más személy jogilag védett érdekét nem sérti, vagy a jogszabály a károkozót kártalanításra kötelezi.

Eütv. 58. § (10) Ha a védőoltásra kötelezett személy a védőoltás adásával összefüggésben súlyos egészségkárosodást szenved, megrokkan vagy meghal, őt, illetve általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 05. 15., sze – 07:14

A Nature is foglalkozik mRNS frameshifttel:

https://www.nature.com/articles/s41586-023-06800-3

 

Aki új a témában: a Karikó-féle pszeudouracil megzavarja a másolást, kereteltolást okozhat a DNS szekvenciákban. Ez a frameshift. Minden 15 legyártott fehérjére 9 szemét jut, 6 sikerül.

 

Ez miért baj? (a cikkből kimaradt politikai okokból)

- teljesen random szemét keletkezik

- beindítja az immunrendszert és vaktában lövöldözik (autoimmun problémák)

- összeállhatnak nagyobb egységekké, amik nem ürülnek, Alzheimer, vérrög, stb.

Érdemes a politikai megfogalmazást észrevenni:

 

there are no adverse outcomes reported from mistranslation of mRNA-based SARS-CoV-2 vaccines in humans, these data highlight potential off-target effects for future mRNA-based therapeutics and demonstrate the requirement for sequence optimization.

 

Igazából minden tökéletes az mRNS-sel, mi tudósok meg azzal foglalkozunk, hogy mégtökéletesebb legyen.

Ugye most semmiféle problémát sem okozott a frameshift, de mi azért dolgozunk az ügyön, hogy a jövőben se tegyen ilyet.

Komolyan, mint a kommunizmus alatt.

 

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudja egyébként valaki ennek az embernek a rendes nevét? 福島正則? 福島政則? 福島正成? A Kyotói egyetemen nem dolgozik senki ilyen latin átírással.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Itt megtalálod a publikációit. Nem vagyok benne biztos, hogy a cikkben elírás szerepel, vagy többféleképpen is latinosítható a neve. A fent linkelt magyar verzió alapján találtam meg az életrajzát egy tajvani oldalon, onnan a publikációit követve elég sok referenciát találtam az emberünkre, viszont már mint Masanori Fukushima.

Megnyitottál ezekből bármit is? pl. Michihiro Fukushima is találat, de az a Masanori aki sok másik cikkhez hozzájárult meg a Tri-Kobe nevű hely igazgatója lehetett talán még 2017-ben, azóta pedig 川本 篤彦 (Atsuhiko Kawamoto) az.

Egyébként a magyar cikkben a Manaszori biztos hogy elírás, de akkor a taiwani oldalon lévő önéletrajznak kellene mérvadónak lennie, az alapján is a mai napig a Kyoto University alkalmazottja 2009 óta, de sehol sem találom az egyetem honlapján.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Megnyitottál ezekből bármit is? pl. Michihiro Fukushima is találat

Az oldal keresője szar. Megnyitsz egy konkrét publikációt, rákattintasz egy konkrét szerző nevére, erre kibassza a névrokonait is. Annyit megállapíthatunk viszont, hogy Maszanori tényleg sokat publikált.

Egyébként a magyar cikkben a Manaszori biztos hogy elírás, de akkor a taiwani oldalon lévő önéletrajznak kellene mérvadónak lennie, az alapján is a mai napig a Kyoto University alkalmazottja 2009 óta, de sehol sem találom az egyetem honlapján.

Professor Emeritus azt jelenti hogy már nem aktív staff, vagy?

De azt hiszem találtam valamit, ami megvilágítja a dolgot: https://www.aap.com.au/factcheck/japans-covid-vaccine-deaths-probe-is-p…

Ez alapján emberünk valóban a Kyotói Egyetem nyugalmazott professzora, viszont nem feltétlenül számít arrafelé mainstream hangnak. Az akadémiai háttere viszont mindenképp hitelesnek tűnik.

Az emeritus valóban nyugalmazott csak nem láttam még így CV-ben, és a cikkek is össze-vissza írogatták hogy mi a státusza. Az aap-s cikk nekem OK, engem a "Japán legrangosabb rákszakértője" rész volt ami már tényleg kifejezetten zavart.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szerkesztve: 2024. 05. 22., sze – 09:07

Rusvai ismét reklámoz:

https://www.youtube.com/watch?v=QrvTDIsqcBQ

Mondjuk érdemes a hozzászólásokat is nézni.

Az is érdekes, hogy már többször volt 3 oltás után is azóta covidos. Míg én oltatlanként csak 1x voltam covidos. Sőt azóta még az évenkénti influenzát sem kaptam el. Pedig rendszeresen évente voltam előtte beteg. A családra is igaz ez (5 fő).

Szerkesztve: 2024. 05. 28., k – 06:39

Kötelező videó.

Az eddigi talán legelkeserítőbb tanulmány. Tünetmentes mrns oltottakkal foglalkozik, ami szerint sokkal nagyobb a probléma, mint amilyennek tűnik. A professzor szerint népegészségügyi katasztrófa előtt állunk.

Gyógyszerészetnek tartott továbbképzés, nagyon szakmai, de ami komoly szaktudás nélkül is lejön, hogy elképesztő barbárság volt ezt a szart belenyomni emberekbe. Olyan szintű tudás hiányosságok vannak az mrns területen, hogy érthetetlen, milyen ember az aki úgy döntött, hogy ezt lehet használni emberekben.

A prof mondja, hogy a szakmának is kezd feltűnni, hogy valami nagyon nem oké itt. Egyre több orvos első kérdése a beteghez: Hány pfizer-t kapott?

Kezd átszakadni a gát.

A szétoltott laposföldhívőző, érv nélkül kollégáknak különösen ajánlott, hátha túl tudnak lépni a kognitív disszonancián és minél előbb kezdenek foglalkozni vele, annál nagyobb az esélyük.

Az MRNA Covid oltás következményei – kendőzetlen őszinteséggel a szakmának

Mit tudnak a COVID-19 vakcinázást követő kémiailag átalakított mRNS keret-hibásan átírt tüske fehérjéi emberi szövetekben és a vérkeringésben?

Az mRNS-vakcina- és gyógyszerfejlesztési törekvések figyelmen kívül hagyják az orvosi biokémia, élettan, proteomika és deutenomika számos alapelvét. A pszeudouridinációval és egyéb változtatással előállított mRNS-ek klinikai felhasználása nem kivitelezhető azok hosszú távú, tartós immunválaszt kiváltó sajátságuk miatt. Ennek oka, hogy az ilyen termékeket ellenállóvá teszik az azokat lebontó ribonukleáz enzimekkel szemben. A SARS-CoV-2 tüske fehérjét meghatározó mRNS hosszan fennmaradó jellege miatt veszélyes, mivel betegségeket is okozó (patogén) terméke ellenőrizhetetlenül a szervezetben marad. A fentiek miatt újra kell értékelni a további emberi felhasználásokat. A szerkezetében megváltoztatott mRNS-vakcinák súlyos mellékhatásai az ide kapcsolódó átfogó proteomikai hatásmechanizmusok megértését sürgeti az ilyen vakcinák tudományos alapokon való előny/kockázat értékeléséhez.

https://youtu.be/jKd9DdzDvdU

Hivatkozás: László G. Boros, Anthony M. Kyriakopoulos, Carlo Brogna, Marina Piscopo, Peter A. McCullough, Stephanie Seneff. (2024) Long-lasting, biochemically modified mRNA and its frameshifted recombinant spike proteins in human tissues and circulation after COVID-19 vaccination. Pharmacology Research & Perspectives (accepted, in print)

https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/journal/20521707

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha elolvassuk a cikkeket, ez igazából még jobb hír, mint hogy szimplán "nem írják alá", ugyanis a végleges verzióban sem tudtak megegyezni arról, hogy mi legyen aláírva. Miért jobb hír ez?

"Earlier this month, U.S. Republican senators wrote to the Biden administration, arguing that the draft treaty focused on issues like “shredding intellectual property rights” and “supercharging the WHO.” They urged Biden not to sign off.
Britain’s department of health said it would only agree to an accord if it adhered to British national interest and sovereignty."

Mert ezen bekezdések szerint azért vannak még bőven józanul gondolkodó politikai szereplők.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Van rosszabb eshetőség is.

Erre vonatkozóan a világhírű Denis Rancourt társadalomtudós, a CORRELATION Research in the Public Interest társigazgatója egy sajátos véleményt fogalmazott meg:

„Az igazi ok, amiért a pandémiás szerződés megbukott: a befolyásos országok nem tudtak megegyezni abban, hogy ki fogja irányítani és ki fog hasznot húzni a következő járványból.”

Japán tudósok riasztották a világ közvéleményét, ugyanis a COVID-oltást kapott donorok vére, szervei és csontvelője fertőző, így nem szabad transzfúziót, szervátültetést alkalmazni ilyenekkel.

Egy új tanulmányban neves japán kutatók arra figyelmeztetik a világot, hogy a COVID -oltást kapottak vére mRNS-részekkel szennyezett.

„Genetikai oltásban részesülőktől származó vérkészítmények transzfúziója: biztonsági aggályok és speciális intézkedésekre vonatkozó javaslatok” című tanulmány a japán kutatók által azonosított hat fő aggályt foglalja össze a génvakcinában, köznyelven “oltottaktól” részesülőktől származó vérkészítmények használatával kapcsolatban.

1. Tüskefehérje szennyeződés

2.  Amyloid aggregátumokkal és tüskefehérjék által alkotott mikrotrombusokkal való szennyeződés

3. A genetikai vakcinák többszöri adagolásából adódóan csökkent donor immunrendszernek és immunrendszeri rendellenességeknek tulajdonítható események az immunimprinting vagy az IgG4-re való osztályváltás miatt stb.

4. Lipid nanorészecskék („LNP-k”) és pszeudouridinált mRNS (csak mRNS vakcinák)

5. Szennyeződés aggregált vörösvértestekkel vagy vérlemezkékkel

6.  IgG4-et termelő memória B-sejtek és a belőlük termelődő IgG4

Az aggályok részleteit lásd a cikkben illetve a tanulmányban.

A Covid-oltás „halálesetek cunamiját indította el ... Mély őszinteséggel fejezem ki részvétemet és vállalom a felelősséget a hatalmon lévők mulasztásaiért – mondta a volt kormánytag. – Bocsánatot kérek mindannyiuktól. Olyan sokan haltak meg, akiknek nem kellett volna.

Kazuhiro Haraguchi, egykori belügyminiszter

Na ilyet se hallottam még politikustól errefelé.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Készül az új világjárvány? Drámai fordulat a WHO-közgyűlésen!

Robert W. Malone felhívta a figyelmet:

„A sietve elfogadott IHR megszilárdítja a főigazgató gyakorlatilag ellenőrizetlen hatáskörét és hatalmát a közegészségügyi vészhelyzetek és világjárványok saját meghatározása szerint történő kihirdetésére, és ezáltal a globális erőforrások elosztásának, valamint a közegészségügyi intézkedések és iránymutatások széles körének elindítására és irányítására.”

...

Hozzátette: a 4. cikk kimondja:

„a Felek elismerik, hogy a környezeti, éghajlati, társadalmi, antropogén [az emberek által okozott éghajlatváltozás] és gazdasági tényezők növelik a pandémiák kockázatát, és törekednek arra, hogy ezeket a tényezőket azonosítsák, és a vonatkozó szakpolitikák kidolgozása és végrehajtása során figyelembe vegyék...”

Ez azt jelenti majd – magyarázta Malone –, hogy az „Egy egészség” megközelítésen keresztül a WHO a földi élet minden aspektusa fölött érvényesíti fennhatóságát, azaz kontrollt kap szinte minden felett.

... 

Malone szerint ezeknél is riasztóbb a 35. cikkely módosítása, amely részletezi az „egészségügyi dokumentumokra” vonatkozó követelményeket, beleértve a digitális formátumú dokumentumokat is. A digitális egészségügyi dokumentumok rendszere összhangban van a Világgazdasági Fórum (WEF) által leírt digitális személyazonosító igazolványokkal. A mellékelt WEF-táblázat szerint a jövőben az embereknek digitális személyazonosító igazolványra lesz szükségük a következőkhöz:

 • egészségügyi biztosításhoz és orvosi kezeléshez való hozzáférés

 • bankszámlák nyitása és online tranzakciók lebonyolítása

 • utazás

 • humanitárius szolgáltatásokhoz való hozzáférés

 • vásárlás és üzleti tranzakciók lebonyolítása

 • részvétel a közösségi médiában

 • adófizetés, szavazás, állami juttatások igénybevétele

 • kommunikációs eszköz [például mobiltelefon vagy számítógép] birtoklása.

Malone mindezeket így értékelte:

„Más szóval, az egyéneknek digitális személyi igazolványokra lesz szükségük ahhoz, hogy a civilizált társadalom szinte minden területéhez hozzáférjenek. A digitális azonosítók használatával végrehajtott minden cselekedetünket nyomon követik és nyomon követhetővé teszik. Ha kilépünk a sorból, büntetést kaphatunk, például azzal, hogy zárolják a bankszámlánkat és a hitelkártyánkat – hasonlóan ahhoz, ami a kanadai kamionosokkal történt. A digitális azonosítók a tömeges megfigyelés és a totalitárius ellenőrzés egyik formáját képviselik. Ezeket a digitális azonosítókat jelenleg az Egészségügyi Világszervezet az Európai Unióval együttműködve akarja bevezetni. Ez nem a világ biztonságosabbá tételéhez vezető út, hanem inkább egy technokrata-totalitárius pokol felé vezető út.”

Szerkesztve: 2024. 06. 05., sze – 08:02

Sajnos megpuccsolták a WHO pandémiaszerződést. Azaz az országok nem szavazták meg ha jól értem, de a WHO mégis emelte a saját jogköreit:

https://www.szakacsarpad.com/p/keszul-az-uj-vilagjarvany-dramai

Ez alapján bármikor elrendelhetnek bármit. Ismerve, hogy a WHO már pénzügyi irányítás alatt áll, azaz a legnagyobb támogatója már a gyógyszeripar, így lesz újabb pandémia és lesz újabb, de akkor már kötelező oltás. :(

Közben egyszerre postoltuk ki az új hírt.

Ugye Chad Ripperger erről értekezett az USA-ban.

 

Kötelező oltással lehetséges-e végigoltani

- 1000 embert?

- 10000 embert?

- 100000 embert?

- 1000000 embert?

- 10000000 embert?

 

Ugye a probléma az, hogy a társadalom zöme együttműködő. Ez a nagy baj, nem pedig az, hogy milyen szerződéseket írogatnak alá.

Romániában nem véletlen sikerült kisiklatni az egészet. Ők Ceaucescu alatt edződtek, nem először láttak életükben kommunistát.

ingyenkonyha? a csövik is jól elvannak. Kibírod simán 1 hónaping ingyenkonyhán, Jézus 40 napig böjtölt csak vízen.

Vajon az ország kibírja?

 

Arról meg ne is beszéljünk, hogy tömegesen fogják kivenni az emberek ezután a bankokból a készpénzt...

Lesznek olyan országok, ahol megmarad a készpénz. Szóval hiába tiltod be a készpénzt egyik országban, ha valamelyik szomszédos országban megmarad.

A diktatórikus rendszerek fenntartásához 1 dolog szükséges: a pénz.

Nem véletlen verték ki az 50-es években az emberekből az utolsó vasukat is.

Végül elfogyott a kommunisták támogatottsága és a saját ivadékaik támadtak ellenük. A másodvonalas kommunisták (Nagy Imre) elkezdték eltakarítani az elsővonalas kommunistákat.

 

És ugye itt jött a Szovjetunió ökörsége, háborút indítani Magyarország másodvonalas kommunista vezetői ellen. Tárgyalások útján rendezhető lett volna minden.

Politikai propaganda: az elsővonalas kommunisták elárulták a kommunista eszméket, de a hős Szovjetunió segítségével a másodvonalas vezetők helyreállítják a demokráciát.

 

Ugye milyen egyszerű? Azóta sem tiszta, hogy minek kellettek ide a tankok.

1956-ban a vidék ingyen szállította a kaját a forradalmároknak. Mindenki egyszer azért kaphatott enni.

 

Mikor kiürült a párház, felhívtam a közönség figyelmét arra, hogy itt van ugyan a nagy pártház, volt benne vagy 30 szoba, de párt nincs, legalábbis nem látunk egyetlen kommunistát sem. Sokan vannak a városban, akiknek nincs megfelelő lakásuk, vagy sufniban nyomorognak. Maguk ismerik egymást a legjobban, jelöljék ki kik azok, akik a legjobban rászorulnak lakásra és költöztessék be őket. Most nem kell sem rendőrségi bejelentés, sem lakáshivatali engedély, most a nép az úr, maga intézi a maga sorsát. Nagy tetszést aratott a beszéd s estére már a pártház minden ablaka világított. A pártiratok a késő éjjeli órákik égtek az úttesten, ahol meggyújtották.

 

Érdemes látni a hatalomátvételt. A központi irányítás teljesen összeomlik. A hadsereg/rendőrség a nép oldalán van, a szétesett állami rendszer helyét egy másik struktúra veszi át.

Ráadásul én vidéken élek. Itt a faluban mióta élek nem volt ingyenkonyha. + bónusz, hogy alig termel valaki valamit a kertjében. Azaz szinte mindenki a boltban vásárolja meg az ételt.

Ha el sem tudsz jutni egy ingyenkonyhához mert nincs pénzed rá, vagy még az utazás is oltáshoz kötött, az tovább lök a kötelezőség felé.

Azaz a 3 millió emberből nagyon kevés ember fog maradni, aki nem oltatja be magát.

Nem kifogásokat keresek, csak a tényeket látom.

Ha ismét előhozzák, most már nem 3 millió ember nem szeretné felvenni az oltást, hanem több. Viszont a kényszer nagy úr. Így összességében jóval kevesebb ember fog ellenállni.

Láttam embereket megtörni, csak mert a munkahelyük forgott kockán. Mi lesz ha a vagyonod, a napi betevőd forog kockán?

Hányan fognak ellenállni szerinted?

Talán néhány kőműves, aki feketén foglalkoztatja mondjuk a fiait és Ő maga bevállalja az oltást és a fiainak megveszi amit kell, de ott is lesznek már bonyodalmak, mert pl. nem tudja a fiai helyett a közüzemi számlákat kifizetni mert letiltják a számláját (lásd Kanada).

Én is próbálom majd húzni a dolgokat. Előbb a munkahely fog elbukni. Majd a vállalkozás számláit is zárolják. Megpróbálhatok feketén dolgozni valakiknek.  De ha zárlatok lesznek az sem fog menni. Majd kikapcsolják a villanyt, a vizet, a gázt. Majd elfogynak az élelmiszertartalékok és éhezünk a családdal. 1-2 hónap és kénytelenek leszünk feladni. Ebbe az irányba fognak menni. Szerintem egyértelmű. Lehet lassan csinálják. Azaz lehúzhatjuk akár fél-egy évig is.

Kicsit a tényekről, 2020:

 

- jobboldal oltáspárti

- baloldal oltáspárti

- MHM semleges, Dúró Dóra és Apáti István felveszi

- Novák Előd bátyja Novák Hunor orvos az oltatlanok koncentrációs táborba helyezésével fenyeget a facebook oldalán

- a pápa oltáspárti

- az összes egyház oltáspárti

- a papok az oltás felvételéről prédikálnak a templomban

- a média cenzúrázza az ellenvéleményt

- megfélemlítés, terror

- Orbán szerint csak oltottak lesznek és halottak 2022-re

 

Hogyan bukhattak el egy ilyen alapfelállásból?

A pandémia szerződés egyelőre elbukott, azt még nem verték át. Most az IHR-t módosították, ez a belső egészségügyi szabályzatuk. Ezt is állítólag törvénytelen módon, mivel nem küldték ki 4 hónappal korábban a tervezetet.

Ez váratlan fordulat, ilyenre soha nem került még sor a WHO történetében, ugyanis minden előzetes egyeztetést, protokollt figyelmen kívül hagytak, de megszegték a saját legfontosabb szabályzatukat is, amelynek értelmében „a javasolt módosítás szövegét a főigazgatónak legalább négy hónappal az Egészségügyi Közgyűlés előtt, amelyen a módosítást megfontolásra javasolják, közölnie kell valamennyi részes állammal.”

Illetve az angolok már jelezték is, hogy ezt azért még alaposan át kívánják tekinteni.

Az IHR-módosítással kapcsolatban Anglia már jelezte, hogy saját szuverén hatáskörében akar az IHR-módosításairól dönteni, azt majd a választások után az új parlamentre bízza, hogy elfogadják-e a WHO módosított szabályzatát.

Igen. Anglia volt az egyik aki nemmel szavazott tudtommal a pandémia szerződésre. Tehát az a kérdés, hogy egy belső módosítást mennyire tekintenek magukra érvényesnek az egyes országok.

Akik igennel szavaztak azok valószínűleg elfogadják. Tehát érvénybe lép bennük a gyakorlatilag globálisan meg nem szavazott pandémia szerződésben foglalt fontosabb elemek: pl. bankszámla zárolások, járvány kihirdetés joga, zárlatok elrendelésének joga. Én így értelmezem.

Mivel Mo. tudtommal igennel szavazott, mi benne vagyunk a buliban?

Igen. Én úgy értelmezem, hogy ezért rántották elő a másikat és kerülték meg így a szavazást. Azaz a másik szabályzatot nem fogadta el mindenki, de aki a másikra is igent mondott volna az magára elfogadja ezt is. Ami lényegi elemekben ugyanazokat jelenti, mintha elfogadták volna a pandémia szerződést. Ezt értelmeztem úgy, hogy kerülő úton mégis bevezették. Ha nem is minden országra csak aki elfogadja.

Érdemes visszamenni a COVID járvány kezdetére. Kik jártak jól, akik engedtek a kormány nyomására, vagy akik nem?

Hiába vettél fel 1 oltást, 2 oltást,... nem volt elég nekik. Aztán azt veszed észre, hogy már a 2x/3x oltottak balhéznak, mert belőled kifogyott a szusz.

 

Egy kis történelemkönyv (K Katona Lajos, Mint oldott kéve):

Másnap megjelentek a végrehajtók. Akinek nem volt adóhátraléka, elkérték az adókönyvét, hadd nézzék meg. Ott a helyszínen hozzáírtak még néhány ezer forintot. "Na ugye, hogy van". Összeszedték a kamrából a szalonnát, zsírt, kolbászt. Mikor vitték a disznóságot, még visszakiáltottak: ha belépnek a TSZ-be visszakapják. Mit volt mit tenni, beléptek, a szalonnát, kolbászt ellenben nem kapták vissza.

A WHO főigazgatója megfenyegette az „oltáselleneseket”

Mint fogalmazott:

„Az oltásellenesek komoly kihívást jelentenek és úgy gondolom, stratégiát kell kidolgoznunk, hogy valóban visszavágjunk, mert a vakcinák működnek, a vakcinák jó hatással vannak a lakosságra, és a tudomány, a bizonyítékok a mi oldalunkon állnak. Azt hiszem, itt az ideje, hogy agresszívebben lépjünk fel az oltásellenesekkel szemben. Szerintem a Covidot lehetőségként használják ki... és látszik mekkora pusztítást okoznak…” 

Mondja csak. Minél agresszívebb, annál nagyobb lesz az ellenállás és annál több embernek nyílik ki a szeme. Szvsz ez kontraproduktív. Már olyan ismerősök is mondogatják, hogy valami nem stimmel, akik eddig fundamentalista kovid oltás hívők voltak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

És a WHO idióta vezére szerint most kell agresszívebbnek lenni az oltatlanokkal. Milyen érdekes, hogy vannak akik nem akarnak önként megdögleni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Érdekes cikk. Ugye az oltatlanokkal válogatott gorombaságokat csináltak. Azt várnád, hogy egy kirekesztett, szorongatott, megalázott, megfélemlített ember szorong és depressziós.

Aztán pont fordítva van minden, az együttműködő került bajba.

Ez pszichés betegség, nem gondolnám, hogy fizikai probléma okozza. Inkább lelki.

Én annyira nem csodálkozom ezen. Szerintem aki nem oltatta be magát az pont a nem parázós fajta, azok a szívatástól inkább idegesek lesznek, mint depressziósak. Ami döbbenetes, hogy volt olyan aki annyira beparázott a "járványtól", hogy öngyilkos lett. Ez a legszélsőségesebb formája a félelemnek, a gyenge idegrendszer eredménye.

A saját véleményem szerint, az egész kovid őrület alapja a halálfélelem. Aki volt annyira nyitott, hogy tudtam erről beszélgetni vele, mindig ide lyukadtunk ki. A másik ami az általam vizsgált nem túl nagy kohorsz eredménye, hogy minden rettegő egyben hitetlen is volt. Mondjuk ez nem túl meglepő, mert bőven többségben vannak a társadalmunkban. Az ateizmus egyik nagy "vívmánya" a brutál halálfélelem, az ebből eredő zsarolhatóság, ami az irányítás alapja. A birkává változtatás alapfeltétele.

Ékes bizonyítéka, az Iszlám, ahol a high-tech amcsi sereg kiszívott a papucsos birkapásztortól. Ennyi a hit és technológia közti különbség.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"A másik ami az általam vizsgált nem túl nagy kohorsz eredménye, hogy minden rettegő egyben hitetlen is volt. Mondjuk ez nem túl meglepő, mert bőven többségben vannak a társadalmunkban. Az ateizmus egyik nagy "vívmánya" a brutál halálfélelem, az ebből eredő zsarolhatóság, ami az irányítás alapja. A birkává változtatás alapfeltétele."

 

Azért ez elég mókás levezetése a hit erejének. :D

Emlékeim szerint pont a vallások (hit) azok akik kezdettől fogva a rettegtetésre alapozták magukat, főleg a 2-3 (most) legelterjedtebb, akik gyehennával, szörnyű sátánkával, meg ilyesmikkel riogatták a még _nekik_ nem hívőket, de még hadjáratokkal, máglyával, no meg dzsiháddal tisztogattak, ha valaki nem akarta a láthatatlan, ámde elvileg jóságos főnöküket az ő közvetítésükkel finanszírozni mindenféle tizedekkel, adókkal. És akkor ők kevésbé zsarolhatók, bezzeg a mittudomén ki által kitenyésztett ateistákat nem tudom, ki, de durván irányítja és zsarolja!!4!

Az meg hogy valakikre valakik önkényesen ráaggatják az ateista címkét az pláne mókás, annak fényében, hogy mert nem akar belépni valamelyik szektába, vagy csak simán lusta, esetleg netán elgondolkodott valaha, hogy az "ezredik" vallás hite is ócska, és abszurd, de konklúzióként azért retteg valamitől, és pláne a kovidtól! :D De meg az is, hogy felhozod az egyik imho leggagyibb vallást, hogy az a hiitel lenyomja a másik leggagyibb vallás hadseregét amelyben lehet, hogy minden egyes "high-tech" kadét komplett hívő, de akkor is!

Na de mindegy, biztos valamit félreértettem! ;)

Én a hitet nem keverném össze a jelenleg létező vallási rendszerekkel. Bár abban lehet valami, hogy az afgán muszlimoknál egybeesik a kettő.

Már sokszor értekeztem arról az alapproblémáról itt, hogy se a tudományból, se semmilyen logikus érvelésből nem vezethető le az élet célja, mert a módszertanon kívül esik maga a kérdés is. A tudomány számára a létezésed egy érdekes megfigyelendő jelenség, de nem ismer a tudomány helyeset, jót. Ezért fából vaskarika azt mondani, hogy valaki morális kérdésekben tudományos alapon hoz döntést.

Számomra a hit azt jelenti, hogy hiszem hogy van értelme az életemnek, illetve a hit mondja meg hogy mi a helyes. (Egyik elterjedt vallásban sem hiszek, hanem saját hitvilágom van, ami leginkább azzal esik egybe amikről gyuri23 szokott írni.) Ez tehát nem a tudományos gondolkodás _helyett_ van, hanem _mellette_. Pont azokban a kérdésekben fordulok a hithez, amikre a tudomány nem tud választ adni. És ha valamire van tudományos válasz, akkor az az igaz, ez egyértelmű. (Az oltások kapcsán simán nem hiszem el, hogy a tudományt tisztességesen csinálják, mert 1000 jel van ami csalások tengerére utal.)

A halálfélelem kapcsán a hit számomra azt adja, hogy dolgom van a Földön és az a feladatom, hogy ezt a lehető legjobban csináljam. Ha mindent megteszek, amit megtehetek, akkor nincs miért aggódnom mert a többi nem rajtam múlik. A másik amit ad a hit, hogy ha elhisszük, hogy ha megtesszük a saját dolgunkat, akkor ahhoz kapunk égi segítséget is. "Segíts magadon és az Isten is megsegít!" - ahogy a bölcs mondásunk tartja. Ebben az a jó, hogy ha végül az Isten mégsem segít (mert esetleg nem is létezik), akkor is legalább megtettük amit meg tudtunk tenni, és aki ezen elv szerint él az azért egész jól fog működni. Tehát ez egy olyan fajta hit, ami csak segíthet az életünkben. Érdekes egyébként, hogy rengeteg ember van aki rendszeresen tapasztalja, hogy kap égi segítséget. Nekem is sok ilyen élményem volt már, ezért saját tapasztalás alapján sem vetném el a lehetőséget, hogy tényleg létezik valami. Persze az is lehet, hogy csak simán félreértelmezett szerencse. Nekem úgy is jó ameddig jön :-)

A jelenlegi legelterjedtebb vallások a hippiizmus, nihilizmus vagy tudományvallás. Ezek közös jellemzője, hogy tagadják azt, hogy a morális alapjuk hiten alapul, de valójában nem tud máson alapulni. Többnyire a médiából leszűrt "alapigazságra" épül a moralitás, miszerint az élet célja a saját jó érzésünk maximalizálása. És valamennyire másokat hozzásegíteni ehhez persze, mert az is jó érzés. Ezt a morális célt nem lehet ugyanis tudományosan levezetni, tehát hit alapú, de mégis úgy tűnik erre optimalizálnak az emberek. Ezzel az a baj, hogy nyitott probléma, potenciálisan végtelen egyik irányba, akármeddig lehet elvben fokozni. Mindig lehet még egyet nyaralni, mindig lehet még valami izgalmasat kipróbálni, stb. És sosem lehetséges megelégedni, hogy megtettük amit meg kellett tennünk. Szerintem ebből adódik a halálfélelem, hogy a legfőbb morális jót, a jó érzést nem lehet tovább szolgálni, miután meghaltunk. Ráadásul az öregedéssel a lehetőségek folyamatosan szűkülnek, "egyre rosszabb" annak aki ezen morális alapon él.

Azt kell belátni, hogy a morális alap mindenképpen hit alapú. Nem érdemes félni a hittől, hanem egy olyat kell választani, aminek van valami értelme is és segít. Például a halál elfogadásában, hogy ne félelemben éljünk nap mint nap. Érdekes egyébként, hogy pont az vezet végül a "saját jóérzésünk maximalizálásához", ha nem vesszük túlságosan komolyan és helyette inkább valódi célokat állítunk. Na, itt a saját farkába harapott a kígyó, úgyhogy megyek inkább dolgozni.

Szerkesztve: 2024. 06. 10., h – 06:02

Fantasztikus hol tart már a tudomány.

0 eset, de biztosan halálos, a vakcina előbb van kész, mint lenne egyáltalán betegség.

15 tagállamban indulhat el a madárinfluenza elleni vakcinázás, miután 40 millió adagra kötött szerződést az EU. Még egy halálos eset sem volt, de a szakemberek biztosan állítják: a vírus halálos, ezért javasolják az oltást.
...

A héten mindenhol vezető hír volt az a hazugság, hogy Mexikóban már egy ember meg is halt a madárinfluenzától. Hiába derült ki, hogy az eset álhír, a magyarországi média mindmáig nem számolt be a korábbi állításának valótlanságáról.

Most viszont újabb fejlemény történt: az EU szerződést kötött a CSL Seqirus gyógyszergyártó céggel egy új madárinfluenza elleni vakcina beszerzéséről 40 milliós tételben.

Mindezt úgy, hogy eddig egy eset sem fordult elő, amely fertőzésre utalt volna az emberek körében, viszont érdekes módon a vakcina máris elkészült egy olyan betegségre, amiről semmit sem lehet tudni. Ráadásul, mivel a vírus nem kering az emberek között, hatékonysági vizsgálatokat sem lehet végezni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát ezért fantasztikus a tudomány :)

Már elég a "gyanú" és hipp-hopp kész a vakcina :D

A vakcinagyárak által finanszírozott WHO már gyanú esetén is világjárványt hirdethet ki, állategészségügyi és környezetvédelmi területen is fel tud lépni, oltási útlevelet vezethet be és lényegében bármiben dönthet.

Tiszta kommunizmus, az "az gyanús aki nem gyanús", modern változata "az a beteg, aki nem beteg" :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 06. 15., szo – 10:50

Újonnan publikált tanulmány, amely a Pfizer modRNS-géninjekcióiban található DNS szennyeződéseket vizsgálta

Az oltóanyagokban a megengedett DNS-szennyeződés határértékének több százszorosa, esetenként akár 500-szorosa is megtalálható. A maximálisan megengedett 10 ng/dózis helyett 3.600-5.340 ng/dózis értékeket mértek.

Ezen kívül megvizsgálták a 7 különböző sorozatból származó oltóanyag RNS tartalmát is és megállapították, hogy RNS-ből is több van bennük az előírt 30.000 ng-nál. (36.000 és 53.700 ng közötti értékeket mértek)

Tanulmány: https://www.mdpi.com/2409-9279/7/3/41

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Vendégmunkások és büntetett előéletűek is lehetnek honvédek, de oltatlanok és önkormányzati képviselők nem

Nesze neked test feletti önrendelkezés.

Javaslom a politikusok rendszeres anális szondázását, mert az új elvtársaknál az a beteg ugye, aki nem beteg.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az újakat meg rendőrlaktanyákban képzik:

https://24.hu/belfold/2024/06/13/pinter-sandor-rendorlaktanyaban-kepzik…

 

Az eü átalakul ÁVH-vá? Nem véletlenül lett Pintér a főmufti. A modern orvosoknak elsősorban a gépfegyverhez kell majd érteni.

:)

Hát ez hajmersztő. Mi bánatért kell ez:

A lap információi szerint a 30 napos bentlakásos kiképzésre

30 nap! Nyilván nem orvosi továbbképzés. Szép kilátások a jövőre nézve, bár lassan megszokjuk, hogy az orvos erőszakszerv.

Talán altatópuskát fejlesztenek tovább kovid oltás badásra.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 06. 25., k – 07:48

Tanulmány: akik az oltás után azonnal meghaltak, boncolás alapján 73.9%-ban a vakcina okozta a halálukat.

https://www.thegatewaypundit.com/2024/06/lancet-journal-study-finds-73-…

 

24 óráig volt kinn a Lanceten a cikk, majd eltávolították onnan. Volt peer review, megerősítették a tanulmányt és újra elérhető. Pénzen rangos folyóiratokat is meg lehet venni.

Methods

We searched PubMed and ScienceDirect for all published autopsy and necropsy reports relating to COVID-19 vaccination up until May 18th, 2023. All autopsy and necropsy studies that included COVID-19 vaccination as an antecedent exposure were included.

Results

The mean time from vaccination to death was 14.3 days. Most deaths occurred within a week from last vaccine administration.

Én ezt nem igazán értem. Ahol le volt írva egyáltalán, hogy kapott oltást, azt vizsgálták? Vagy felmerült a gyanú? Az átlag időre 14 napot írtak.

Ami még elborzasztóbb, ahogy titkolni próbálják. Igazán "tudományos" hozzáállás, már meg is jött a kedvem a madárinfluenza elleni oltásra, ahol szintet lépett a tudomány, még nem is létezik a betegség, de az oltás már igen...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

 ahol szintet lépett a tudomány, még nem is létezik a betegség, de az oltás már igen...

Egész pontosan visszalépett a tudomány, hiszen nem pont arra a vírusra (H5N1) van meg az oltás (H5N2), mint ami most terjeng.

Ez régen is így volt, hogy ha elkaptál egy influenza vírust vagy egy koronát, akkor más influenza vagy korona vírus ellen is volt védelmed. Ez a tudomány megszűnt a covid terror alatt, még akkor is, ha tanulmányokban kimutatták, hogy a SARS-COV-1-en átesetteknek, 20 évvel később, 80% feletti védelmük van a SARS-COV-2 ellen.

Most ismét működik ;-) (Van rajta sapka vagy nincs rajta sapka?)

Szerkesztve: 2024. 06. 29., szo – 06:56

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Zsidó viccek:

Az öreg Kohn és Grün, az orvos, versenyeznek egymással, hogy ki legyen a gyülekezetben a hitközségi elnök.

Hát Kohn meglátogatja Grünt a rendelőben, hogy aranyere van. Grün megnézi és mondja hogy szerinte nincs ott semmi. De van az doktor úr, folytatja Kohn, vizsgálja csak meg jobban.

Vagy fél órán át vizsgálja, aztán szól, hogy nincs aranyér.

- Tudom - mondja Kohn

- Akkor miért jött be?

- Hogy alkalma legyen megnézni, hol lesz maga hitközségi elnök.

:)

:D

Ez is mókás:

A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem volt Covid-járvány

Szlovákia június elején – a világon egyedüli államként – nem csatlakozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályaihoz. A Szlovákiát képviselő Peter Kotlár a pozsonyi parlament egészségügy bizottsági ülésén azt mondta, hogy ő csak az „emberi jogokat és az ország szuverenitását” védte azzal, hogy elutasította a dokumentum alkalmazását. Kotlár azt is megismételte, hogy Szlovákiában egyébként sem volt Covid-járvány.

A szlovák seggek nincsenek veszélyben :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Sajna nem tudom, de az irány jó :)

Ha megkérdezed a felmenőd, kíváncsi lennék mit mond.

Ez viszont nagyon szar, mert van 0 kötelező oltásos ország is az EU-ban.

https://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Scheduler/ByCountry?SelectedCou…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Sajnos nálunk is vannak kötelező oltások. Itt a lista egyenesen a Szlovák Népegészségügyi Hivatal (Úrad Verejného Zdravotníctva SR) honlapjáról:

https://www.uvzsr.sk/documents/d/uvz/ockovaci_kalendar_pre_pravidelne_p…

Első oszlop a gyerek születési éve, második a pontosítása (kisbabák esetén a hónap száma, nagyobb gyerekek esetén a betöltött életkor), harmadik oszlop az oltás(ok) fajtája, negyedik a típus (hányadik adag). Bocsi, most nem fogom lefordítani a 3. oszlopot, de be lehet másolni fordítóba.

Ennek elmulasztásáért a szülő büntethető, max. 331 EUR teljes összegre. (Ha jól értem, ez a kumulált maximum, de nem világos, hogy gyermekenként értendő-e.) Mondjuk, aki a gyermeke egészségéért aggódik, annak ez valószínűleg nem lesz elrettentő.

Döbbenetes halálozási statisztika a világ egyik legátoltottabb országában

https://www.fhi.no/nyheter/2024/dodsarsaker-i-norge-i-2023/

"Egyelőre nehéz meghatározni az okokat, hogy miért veszett oda tavaly ennyi fiatal élet. Végleges válaszokat csak akkor lehet majd kapni, amikor május végén véglegesítik az úgynevezett halálozási okok nyilvántartását."

A cikk nem állítja, hogy az oltás miatt van, de elég nehéz azt a következtetést levonni, hogy oltások annyira sokat segítenének.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 07. 11., cs – 16:32

Beszélgetés prof. Dr. Szilák Lászlóval.

Beszél a tervezett kötelező szűrővizsgálatokról, az mRns használatáról ami ide vonatkozik és még sok másról is. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Valami észlény megosztotta a facebookon, hogy a COVID nyájimmunitás félsiker volt. A nyáj megvolt, az immunitás elmaradt.