Rescuezilla 2.0

Címkék

Megjelent a Rescuezilla 2.0-s kiadása. Újdonsága, hogy mostantól teljesen kompatibilis a jól ismert CloneZilla-val, vagyis képes a CloneZilla-val készített backup képfájlok visszaállítására, és fordítva. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 10. 15., cs - 15:38

És ez már tud nagyobb lemezről (HDD) kisebbre (SSD) klónozni? 

Igaz, már egyre kevesebb a jelentősége.

Ez mi, egy kiherélt clonezilla csicsa gui-val?

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

Remélem....

A clonezilla-val mindig is volt bajom. Hogy mi? Hát az, hogy ahol dolgoztam régen ott vettek egy NortonGhost-ot. A ghost pont azt tudta, ami nekem eddig 100%-ban kellet. 1 visszaállítás, létrehozás vagy klónozás. 2 partició vagy disk. 3. ha létrehozás, akkor tömörítsen-e, ha visszaállítás vagy klónozás, akkor mit, hova. Még az image-ben lévő file-ok listázását sem használtam soha, ez minden esetben egy full backup volt egy létező rendszerről.

Ennyi. Itt meg tele vagyok mindenféle lehetőséggel, ami egyfelől tök jó, hiszen mindent lefed másfelől pedig bevisz az erdőbe néha.

Jó lenne egyszerű felület egy ilyen egyszerű felhasználónak, mint én... :)

Hát ha egy gomb van benne, de az pont azt csinálja amit akarsz, akkor az a legjobb megoldás :D Még a végén átszokom rá én is, nem ismertem, de hétvégén kipróbálom.

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

régen volt a system rescue cd, nagyon imádtam mert tele volt pakolva minden jóval

az utóbbi pár évben azt látom hogy kiherélték, tök jó dolgokat hagytak ki belőle, és a maradék se mindig működik, nem értem miért