Office 365 -> Microsoft 365


Today, we are delighted to announce that on April 21st, Office 365 will become Microsoft 365,

Részletek: Introducing the new Microsoft 365 Personal and Family subscriptions

Hozzászólások

Végre valami fontos dolgot csinál a Microsoft az Office 365-tel! :D

trey @ gépház

Nem erdekelne kulonosebben, ha

  • a Microsoft 365 nem egy letezo, masik szolgaltatas neve lett volna eddig
  • nem lenne ilyen szerencsetlenkedes a premium->standard, business->premium, stb. elnevezesekkel

Ez igy viszont eleg kemeny, tekintve hogy meg itt a hupon sincs a tobbseg tisztaban, hogy mi volt eddig a kulonbseg Office vs Office 365 vs Office Online kozott. Hat, most meg bonyolultabb lesz. :D

+sok

Elvileg napi szinten használom (elvileg admin role-ban), de bevallom az őszintét, 15 év(!) MSFT-ozás után egyre kevésbbé látom már át ezt a rengeteg online lófaszt és szolgáltatást. Nem hiszem h. én lennék a hülye, a környezetemben vagyunk így ezzel páran.

Szerintem minden terméküket át kéne nevezzék simán "Microsoft"-nak.

:wq

Szerkesztve: 2020. 03. 31., k – 08:47

Microsoft GitLab lesz a következő. ;) 

Lesz itt még Windows 365 a MS365 égisze alatt. Meg powershell365, meg linux365, meg...

De idén Microsoft366-nak kéne hívni, nem?

A BSoD is Microsoft BSoD lesz? Igazán levédethetnék... Vagy már nincs is ilyen? :) 

Win-en van zöldhalál és lilahalál is már jóideje  a jó öreg kékhalál mellett. Mikor melyik miért-ekre nem tudom a választ, nem is nagyon néztem utána.

Nálam a céges gép rendszeresen megbaszódik a login screen-nél, egyszerűen nem adja be a jelszóbekérő ablakot. Ha otthagyom órákra, akkor sem tér észhez. Valószínűleg a teleszemetelt corporate security tool-ok tucatja támad ilyenkor egymásra, és pusztítja el az OS-t járulékos áldozatként, hasonlatosan ahhoz mint amikor az immunrendszer támadja meg a test saját egészséges sejtjeit. Egyetlen megoldás ilyenkor a hosszan nyomott power gombbal kinyomni a szemét.

A win95 nem volt ilyen megbízhatatlanul szar (pedig az igencsak egy 8nstabil szar volt így 25 év távlatából is), mint egy mai modern windows ezekkel a 3rdparty security szarokkal + a bónusz IT rákbetegséggel: a mcafee-utolsó-stádiummal. De a lényeg h. adat ne juthasson ki a multi hálózatából!!444!! Az, hogy mellette dolgozni alig lehet? Mert mindent mentegessél lefele ne hagyj semmi nyitott programot és dokumentet, mivel a cigi-kávé-wc-stb szünetre lelockolt gépre vissza tudsz-e jelentkezni, az kb lutri. Na, ez láthatólag senkit nem érdekel rajtad kívül!