A következő Android nem egy desszertről kapja kódnevét, szimplán Android 10 lesz

Címkék

A Google bejelentette, hogy egy új korszak kezdődik:

First, we’re changing the way we name our releases. Our engineering team has always used internal code names for each version, based off of tasty treats, or desserts, in alphabetical order. This naming tradition has become a fun part of the release each year externally, too. But we’ve heard feedback over the years that the names weren’t always understood by everyone in the global community. [...] As a global operating system, it’s important that these names are clear and relatable for everyone in the world. So, this next release of Android will simply use the version number and be called Android 10.

Hozzászólások

Na végre! :)
Az Ubuntu is követhetné a jó példát. Bőven elég lenne a kiadási év és a hónap! Náluk még csak nem is betűrendben növekvő a kódnév, hogy az alapján ki lehessen találni melyik az újabb.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

+1
Mindenki használhatna egyből értelmezhető kódneveket (pl dátum) a lényeges helyeken (pl config fájl). A marketing része mar nem érdekel ott maradhatnak, de a SourcesListben ne az legyen hogy kiskutya,kiscica... semmivel se visz előrébb, hogy ez melyik kiadás csak egy plusz keresést eredményez a neten.

Végre. Remélem megy már ez a kódneves bohóckodás a süllyesztőbe.

Nekem tetszettek a vicces kiadás nevek addig, amíg meredek a fejlődés. Amikor már alig érdekes van e új kiadás vagy sem, akkor már jöhetnek a számok.

Zöld kuka helyett zöldebb kukafödél... szinkronban a logo és a minőség :D

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.

A GNOME is átállt „rendes” zöldről ilyen cyan-osabb árnyalatra, meg az Android is. Véletlen egybeesés, vagy valami általános trend? (Nekem mindenesetre nem jön be.)

Legalább a GUI legyen zöld, ha már a technológia felfűti a légkört - ld. csak a Bitcoin bányászat éves szinten kb. 73 TWh-s összfogyasztást generál.
Hurrá.

--
robyboy

Noés? A Foci VB is nem kevés kalóriát fogyaszt, a csapatok évekig tartó felkészülésétől az izzadó nézőközönség által felgyújtott dolgokig, de ez mind kismiska a csilliárd bekapcsolt TV mellett, és mindezt miért?

Ha olyan jó volt az előző, nézzék meg még egyszer.

Ha meg felejthető, akkor miből gondolják, hogy az aktuális az értékesebb lesz?

Két falka izzadt kan labdázik a fűben, - a marketing csodája, hogy ezt a jelenséget el tudják adni az amúgy zömében heteró férfiaknak.

Abból az energiából amit évente az élsportba beleölnek a szervezők, a nézők, a játékosok, és a dopping fejlesztő mérnökök, abból egy komplett közkórházat össze lehetne rakni. Vagy egy kicsit élhetőbb környezetet teremteni.

Egy olyan társadalom amelyik jobban vágyik a cirkuszra mint a kenyérre és a tiszta vízre, szerintem az egyiket sem érdemli, szóval ha nem csak beleülünk a a pokoli kondérba, de még alá is gyújtunk, akkor megérdemeljük.

Kihagytak az Apple fele "X" verzio ziccert... ;)

Shet... Akó áttérek iphone-re. :P

Na, komolyodnak a fiuk, komolyodnak a fiuk?

Startup feelingbol hirtelen atleptunk a corporate erzesbe?

Mi lesz a kovetkezo aldozat? A csuszda? A babzsak?

Simán pont olyan.
De nem is a rendszerpiszkálóknak van, hanem a fehér tornacipős extra trendiknek, akik azért vesznek iTerméket, mert menő a Starbuksban.

Mert ott azért nem lehet menőzni ilyen-olyan számokkal, mert a testzsírnál a kissebb a jobb, itt meg a magasabb számú a frissebb, és ha gyúrok is, meg telefonom is van, akkor mi is van.
;D
Szerk.: nem fogják érteni, hogy a tiéd jobb mint a másé.... ;)
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol