Érkezik az OxygenOS 9.0.7 OTA OnePlus 5/5T készülékekre

Címkék

Benne 2019.06 Android security patch level, screen recorder, Fnatic mode stb. Hivatalos bejelentés még nincs, szokásos fokozatos terjesztés ...

Hozzászólások

Óó, jeee! A napokban épp szükségem lett volna screen recorderre, így hallgattassanak meg az imáim. :D
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

trey kizárva, mert #always #worksforme #youre_a_lame, de lazán kapcsolva: a sima O+3 másnak is egy használhatatlan kalap szar lett a 9-es Android frissítés óta??? Ahogy olvasom külhoni fórumokban, más is panaszkodik rá, de itthon ahogy néztem, nem vert fel nagy port, pedig szívem szerint felgyújtanám, amikor délben, a 2km-es sorban nem tudok NFC-vel fizetni a helyi kifőzdében, mert épp nem működik és reboot kell a készüléknek - hogy csak az egyik kevésbé kellemes újítást említsem...

--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Így kell ezt csinálni! LineageOS-sel örömmel veszem kezembe még ma is a OnePlus One-t. OnePlus 3-ról nem tudok nyilatkozni, mert nem használok 4+ éves telefonokat elsődleges telefonnak. A OnePlus 5T-m pedig még tökéletesen teszi a dolgát. November körül lesz 2 éves, majd akkor eldől, hogy lecserélem-e vagy sem. Eddig 2 év után cseréltem, majd elválik, hogy most mi lesz.

Az, hogy a cég megemelte a telefoncserét támogató keretet, tol abba az irányba, hogy cseréljek. De lehet, hogy megvárom a OnePlus 7T-t vagy 8-at. Nincs rajtam cserélési kényszer jelenleg.

--
trey @ gépház

Same here, itt is 5T van, de egyelore eszem agaban sincs cserelni. Az akksija is kivalo meg mindig, 2 napot lazan kibirok 1 toltessel. (Nem nyomkodom egesz nap)
Neztem a refurbish programjukat, eleg kecsegteto, de szerintem en megvarom a 8-at legalabb. Nincs meg ertelme cserelni, foleg amig az OxygenOS supported. Sajnos a bankos appok sirnak a LineageOS miatt, egyszeruen nem tudtam rakenyszeriteni, hogy mukodjon, igy NFC fizetes sincs sajnos... Igy visszatettem az OxygenOS-t.

Hali!

Nekem is O3-am van és Android P fut a telefonon, de én még nem láttam nagy negatívumot benne. Sőt az okos akkumulátor funkció kimondottan testszik, mert amikor lehúzom a töltőről eddig mindig kézzel kapcsoltam be az akkukímélő módot. Azt hiszem második alkalom után már amikor a kábelt kihúztam már egyből bekapcsolt és nem kellett nekem foglalkozni vele. A dark módot még szokni kell benne, mert pl. ha akku statisztikát nézek akkor a grafikon nem látszik csak a szaggatott vonal, de legalább így is lehet spórolni egy kis energiát vele.
Más szempontból meg nem vagyok referencia, mert általában nagyon keveset használom a telefont. Böngészés közben nagy sebesség csökkenést nem tapasztaltam eddig. Szerintem a 6GB memória azért még mai is bőven elég, ami a telefonban van. Akiknek meg akadozik még érezhetően lelassult a frissítés óta érdemes lehet elgondolkodni az akku cserén.