Kdenlive 19.04

Címkék

Megjelent a népszerű Kdenlive videoszerkesztő legújabb, 19.04-es kiadása. A "Refactored Edition" minden idők legnagyobb kiadása, három év fejlesztői munkáját összegzi:

We are happy and proud to announce the release of Kdenlive 19.04 refactored edition concluding a 3 year cycle in which more than 60% of the code base was changed with +144,000 lines of code added and +74,000 lines of code removed. This is our biggest release ever bringing new features, improved stability, greater speed and last but not least maintainability (making it easier to fix bugs and add new features).

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Egyszer használtam slideshow készítésre, tetszett, amíg működött. Utána a pokolba kívántam.
Ott lett vége a történetnek, hogy az első dia méretarányait mindig eltorzította - mindegy hogy kivettem-e egy képet vagy beszúrtam még hármat és mindegy hogy hány slideshow rész volt benne. Órák mentek el megpróbálni kitúrni, hogy miért működött így, nem jöttem rá. Örülj, hogy használhatod volt a hozzáállás amivel találkoztam fórumokon. Így én többet nem bízom benne, akkor sem ha refaktorálják - mi a garancia, hogy ilyen nem lesz legközelebb? Nem lenne ez gond egy ingyenes terméktől, ha ki lehetne exportálni a munkát és másban folytatni, de így szerencsejáték videót vágni vele. Azzal tényleg nem volt gond, hogy néha összeomlott valami effektelés miatt, ez megbocsátható, de az hogy kuka a beleölt idő egy projektbe, na az nem.