"Határozottan nem (a) várható viselkedés"

Címkék

Részletek itt.

Hozzászólások

A rendszer instabil hardvert érzékelt. Mivel a szenzor adatok alapján érzékelte, hogy éppen nincs aktív használatban, így kiiktatta a megbízhatatlan egységet.
Ezzel a viselkedéssel megmentette a tulajdonos testiépségét.
-------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.

Jaaaa, hogy erre gondoltak az emberek, amikor azt mondtak, hogy az Apple a Samsungot masolja!

De meg ebben is gyengek. Mi az hogy nem sorozatosan robbannak fel?
BMW csinalja jol, a regi dieselek mind leegnek*, igy rakenyszeriti a cserere az embert. Az Apple-nel lehet csak az idozitot szamoltak el.

* vagy az egyszer hasznalatos vegyes tuzelesuve alakulas egy uj feature az eletciklus vegen, ki tudja

Mar ugyis ocska volt es ki kellett volna cserelni...

érdekes hogy amikor OnePlus robban azt nem hozod le. pedig a 3T is csinált ilyet. nembaj, most hogy szélesebb körben is elérhető kiderül hogy mindenhol előfordulnak hibák :)

egyébként indíthatnánk egy szavazást, ha már ennyi negatív apple hír van, akkor hozhatnál le egyeb pozitív híreket is, pl imagazin, beszéljükmac módra. gondolom az embereket nem csak a 100 millióból 1 felrobbant telefon érdekelheti ami ugye nyilván személyesen Tim “dögöljön meg a b*zija by trey” Cook hibája.

Nekem ugy nez, ki a vezetek nelkuli tolto resze forrosodott fel, es arrol nem szolnak h a hatlap elotte is torott volt e , siman lehet serult es nedves a qi vevo resze, de biztos szemelyesen timkuki a hibás

Az mondjuk megnyugtató, hogy nem ez a tervezett működés.

Bár üzletileg az se lenne butaság, ahogy kicserélik az összes sérült készüléket, a statisztikában lehetne mutogatni, hogy milyen nagy az igény erre a típusra.

"Ehhez be kell lépned."
Nem fogok. Annyira nem érdekel. :)
--
"Sose a gép a hülye."