OTRS 6 bemutató és találkozó

 ( gyarakilaszlo | 2017. november 22., szerda - 15:55 )

Az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL® V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, november 21-én kiadta az OTRS 6-os és az OTRS Business Solution™ 6-os verzióját.

Az OTRS szolgáltatásmenedzsment szoftver, a mögötte álló fejlesztői csoport által minden évben újdonságokkal jelenik meg, hogy a cégek mindennapjait megkönnyítse, munkájukat, kommunikációjukat hatékonyabbá tegye. A november 21-én kiadásra került OTRS 6-os verziója gyorsabb, rugalmasabb és nagyon hatékony (előzmények).

Az OTRS-megoldások csapata tisztelettel meghív minden vállalati vezetőt és informatikai szakembert az OTRS 6 újdonságait bemutató rendezvényére!

A RENDEZVÉNYRŐL

Az OTRS 6 megjelenése az év legjobban várt eseménye az OTRS csoportnak, így a tavalyi évhez hasonlóan az OTRS-megoldások csapata és az OTRS AG közösen egy találkozóval egybekötött termékbemutatót szervez.

Az előadásokat követően szakmai beszélgetésre, valamint ismerkedésre lesz lehetőség egy büféasztal mellett, ahol az OTRS 6-tal kapcsolatos kérdések is megválaszolásra kerülnek.

PROGRAM
13:45-től Vendégek fogadása
14:30-14:35 Rövid megnyitó
14.35-14.45 OTRS 6 fejlesztése, tesztelése – Gyaraki László és Úr Balázs (OTRS-megoldások) előadása magyar nyelven
14:45-15:00 OTRS és a GDPR - Patrick Wilmes előadása angol nyelven
15:00-15:30 Az OTRS 6 bemutatása – Christopher T. Kuhn előadása angol nyelven
15:30-16:30 Kötetlen beszélgetés

REGISZTRÁCIÓ
A rendezvény mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő űrlap segítségével lehet: regisztráció.

A rendezvényen minden vendég egy OTRS Business Solution™ ajándékot kap!

További részletek itt olvashatók.