Adománygyűjtés beteg gyermekek javára

 ( gkaroly | 2014. szeptember 18., csütörtök - 7:33 )

A Tégy Jót! keretein belül minden év november 16-án megrendezzük a Tégy Jót! Napot, idén lesz a harmadik alkalom. Ilyenkor elsősorban ruhákat és játékokat gyűjtünk a miskolci, Szentpéteri kapu és a debreceni onkológiai, hematológiai osztályokra, melyeket személyesen juttatunk el az osztályokra.

Rengeteg kisebb-nagyobb gyerek van kórházban, akik kemoterápiás kezelést kapnak. A legtöbb gyerek vágyik saját számítógépre, de ilyenkor természetesen még inkább háttérbe szorul ez a szükségletük, pedig egy mobilinternettel megtoldva a dolgot, még otthoni kapcsolattartásra is remek eszköz lenne.

Segítségeteket kérném! Ha van elfekvőben:

  • Laptop. Kapásból minimum 2 családot tudok, hogy jelezték igényüket az alapítványunk egyik kuratóriumi tagjának. Nem muszáj a legújabb gépnek lennie, még az sem tragédia, ha akkumulátorról már nem működik, hiszen minden kórteremben van konnektor.
  • Kisebb, kézi játékkonzolok. Pl: Tetris, GameBoy stb...

Esetleg még kis képernyős televízió, DVD lejátszó, amit szívesen felajánlanál, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

A Tégy Jót! Naphoz készült egy kicsike weboldal is, itt található: http://nap.tegyjot.hu

Az összegyűlt és részemre eljuttatott műszaki cikkeket személyesen viszem be a kórházba és osztom szét a családok között, mindezt fényképekkel dokumentálva.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A hozzám eljuttatott laptopok esetén vállalom, hogy telepítek rájuk egy Debian vagy Ubuntu Linuxot, így a nyílt forráskódú rendszerek terjesztése is megoldva. :)

--
-- GKPortál Blog
Tégy Jót!
Legyen neked is Dropbox tárhelyed! :)