Apple - Csereprogram az Apple 5W európai USB hálózati adapterhez

Címkék

iPhone USB adapter csereprogram

Az Apple megállapította, hogy az Apple európai 5 wattos USB-s hálózati adaptere ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. Az adapter a 2009. októbertől 2012. szeptemberig forgalmazott iPhone 3GS, iPhone 4 és iPhone 4s modellek tartozéka volt az alábbi listában olvasható országokban. Az adapter önálló tartozékként is kapható volt.

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntött, hogy ezeket a hálózati adaptereket ingyenesen kicseréli egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás adaptert egy újra.

Az érintettek megtalálhatják a részleteket itt.

Hozzászólások

Hogy is van az CE logo, eleg nyilatkoztat tenni rola, hogy megfelel a kapcsolodo eloirasoknak, vagy fuggetlen vizsgalatert is tejelni kell ?

Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

OFF:

Hirtelen azt hittem, hogy ilyen amerikai<->europai átalakító (mert csak szemből van fotózva).
Egy kép: http://www.beautywests.com/ProductImages/new4/11142.jpg

Ami konkrétan életveszély. Amikor húzza ki az ember, legtöbbször az amerikai töltő jön először, ami még hozzáér a 230V mindkét sarkához, viszont már szabadon érinthető.

Bár csak egyszer hibázik az ember utána odafigyel nagyon a kihúzásra...
(Meg azok az égési nyomok is nagyon nehezen múlnak el, ha egyáltalán.)

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

> Eddig eszembe sem jutott, hogy ez előfordulhat.

Pontosan. Az ember kb. oda se nez amikor huzza ki, annyira hulyebiztos a mi csatlakozonk....

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Hint: szigszalaggal rászerkeszted egy elosztóra. Legutóbb idióta voltam, nem vittem elosztót, pedig általában a fali aljzatok száma véges, és jellemzően úgyis a mindenféle töltők számára kell, amik csekély áramot vesznek fel. Igen, volt nálam sok USB kábel is, de az néha nem olyan kényelmes.

> Az is megoldas, ha kapcsolos elosztoba dugod be.
> Kihuzas elott kikapcsolod, es ugy mar nem veszelyes.

Nem egeszen. A legtobb kapcsolos hosszabbito csak az egyik polust szakitja, ami vagy a fazis vagy a nulla, attol fugg hogyan dugtad be.

Az igaz, hogy nincs ott a fazis es nulla egyszerre a ket poluson, igy nehezebben lesz belole baleset, de a fazishoz hozzaerni meg mindig nem eletbiztositas, bar tenyleg hatalmas pech kell, hogy hozzafogd mondjuk meg a foldeloerintkezot, vagy radiatorcsovet vagy ...

A lenyeg az elovigyazatossag... Meg a kapcsolos hosszabbito nem *levalaszto kapcsolo* minden esetben. (levalaszto kapcsolo == mindket polust egyszerre szakitja meg).

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Jogos felvetes.
Talalkoztam mar olyan elosztoval is, ami 2 eres volt, es ugyan a dugon es a csatlakozokon is ott volt a vedofold, ezek nem voltak osszekotve.

Ezen felbuzdulva, fogtam egy muszert, es 1 perc alatt kimertem mi mivel van osszekotve a kedvenc kapcsolos elosztomon (csipogo allasban a dugo es az elosztoba dugott atalakito kozt). Vedofold atmegy, es fixen ossze van kotve (ahogy az varhato volt, es ahogy kell). A fazist es a nullat is megszakitja (helyesen).
Szoval ha ilyen celra hasznaljatok, es van muszeretek, erdemesebb megnezni.

--
Why did the chicken cross the road?
It was trying to get a signal on its iPhone 4.

Ostoba kérdés, de csak el veszik a régit oszt csá, vagy másikat is adnak INGYEN? Ez ugyan is sehonnan nem derül ki. Mindenhol csak az átvételről van szó.

----
올드보이
http://molnaristvan.eu/

Valószinüleg igen, a Nokia is megtette 2007-ben 46 millió BL-5C akkuval, ingyen postával, weboldallal, meg mindennel...
http://computerworld.hu/computerworld/46-millio-akkumulatort-cserel-a-n…
- - - - - - -
A nagy tudású uraknak felhívnám a figyelmét arra, hogy a Windows ugyan sok mindenre nagyon jó, de Linuxnak speciel nagyon szar.
"http://hup.hu/node/111669#comment-1419622">csfeco

A három itthoni adapterből 1 jogosult a cserére. Írtam a T-Mobile-nak, hogy mivel fel van sorolva a csereprogramban részt vevők közt, hogy tervezte nekem ezt cserélni itt Győrben. Kíváncsian várom a választ. Gondolom addig ne álljak fél lábon, amíg megérkezik?

--
trey @ gépház

Mindig is sejtettem, hogy bitang nagy tudomány kell a DC 5V/1A előállításához...

nem, ahhoz kell a nagy tudomány hogy mindezt a fizika mai állása szerint a stabil villamos működéshez szükséges alkatrészek mennyiségének és méretezésének a töredékével is meg tudja oldani! :)

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Én az enyémet leadtam az iStyle szervízben, egy hét múlva kapok választ, hogy kell-e cserélni a töltőt vagy sem. Merthogy nem minden töltőt cserélnek, csak amelyik melegszik. Hát, akkor most jól megterhelik és egy hétig tapogatják, elég meleg-e? :-/
Mondjuk én már a kérdést is furcsállottam, fogalmam sincs, hogy melegedik-e, minek fogdosnám?

Ave, Saabi.