CyanogenMod 11.0 M7

 ( trey | 2014. június 10., kedd - 11:08 )

Ciwrl a hétvégén bejelentette a CyanogenMod 11.0 soron következő "M" kiadását, a CyanogenMod 11.0 M7-et. Az "M" kiadás hasonló az "RC" kiadáshoz, de az előbbi a felhasználók számára "stable" kiadásnak tekinthető.

A 11.0 M7 újdonságai, változásai:

  • Common: Theme Chooser UI Overhaul
  • Common: Calculator app redesign (courtesy Xlythe)
  • Common: Performance Profiles
  • Common: Improved theming performance on low memory devices (~512MB RAM or less)
  • Trebuchet: Move settings to new slide-out panel
  • Trebuchet: Consolidate settings for home and drawer options
  • Media: Add FFMPEG support (expanded media format support)
  • Bluetooth: Improved support for new car audio systems and docks
  • Various small bugfixes, global and device-specific

A 11.0 M7 még az Android 4.4.2 épül. Aki az Android 4.4.3-ra kíváncsi, annak várnia kell a következő M kiadásra.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Vagy hasznalhatja a Nightly buildeket, mert azok mar 4.4.3-ra epulnek. :)

--
http://www.flickr.com/photos/mizyhun/

Bluetooth: Improved support for new car audio systems and docks
én annak örülnék, ha egy másik bt eszközzel tudná hitetni magáról, hogy ő maga is egy ilyen 'car audio system'

Nahát. Pont a múlthéten tettem fel a 11-20140604 nightly verziót.
Szerencsére nincsenek olyan komoly változások, hogy megérje frissíteni.
No majd talán a következő M kiadáskor!

A nightly-d újabb, mint ez a snapshot.
--
HUP Firefox extension

Akkor plane :)
De mindenkep varnek a 4.4.3-ig.

Az összevissza frissitgetős CM juzereknek mennyi energiába telik daily usable állapotban tartani a telefont?
Komolyan érdekel.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Samsung Galaxy Note (N7000)
CM11 nightly

Egy éve használok CM-t, kb. hetente frissítem.
A frissítés menete nagyon egyszerű, letölti és telepíti magának, pár perc alatt megvan.
Néhány bug időnként előfordul, de ennyi az eredeti samsung romban is volt, viszont annál sokkal gyorsabb.

Hát elméletileg van megoldás arra hogy minden felhasználói adatot kimentsenek és azt vissza tudják állítani. Azt hiszem titan backup is pont erre jó.
Tehát ha azzal kiment mindent appot ami playstoreból van és az appoknak a beállításait amik alapból benne vannak. Akkor nem nagy cucc lehet a dolog. nightly telepítése pár perc titan backuppal vissza állítani megint pár perc. Szóval napi 20-30 percet vehet igénybe a procedúra. És én ezt úgy gondolom h koppra felülírja az egész cm-et a telefonon.
Viszont ha úgy van megcsinálva a nightly mint mondjuk egy samsung os patch hogy letölt vmit a netről majd forog a karika és újra indul a teló akkor napi 10perc.
De lehet hogy tévedek :)

Nem tévedsz, a hivatalos update kb 10 perc. A tiszta telepítés (Titanium segítségével) max fél óra, de az ritkán kell.

Megnyugodtam, nem piszkálom a gyári szoftvert Nexuson (igazából baj nincs is vele, csak kiváncsi vagyok újabban megint a custom romokra). Ha upgrade van, mindegy hogy kicsi vagy nagy, sosem kell gondolkozni vagy backupolni vagy "félig" törölni, minden rendben lezajlik.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Nexus 5-ön CM-et használok (már S2 óta mindig). Most a 4.4.3 megjelenésével feltettem a stock-ot (kézzel). Most vágyom vissza a CM-re újra, pedig még egy hét sem telt el. Sokkal durvább volt az S2-n még a rom-csere, mint egy nexuson. Főleg, hogy a cyanogen-installer megcsinálja (igény szerint) az elcseszhető részt, utána pedig recoveryből egyszer kell cm-et telepíteni, utána pedig (választhatóan stable, nightly) auto-pop-up-os új verzió-figyelős updater van a romban.

jAzz

Igen, de a CM azt javasolja hogy nullázd le a telefonodat, legalábbis major riliznél. Ez már a működésképtelen kategória nálam.
Eredeti szoftverrel a Nexusok meg szépen frissitenek, mindegy hogy minor vagy major release, minden megmarad.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Major release alatt pedig egy főverzió-ugrást értenek, ahogy valaki lejjebb írta is (pl. CM7->CM10). Egy verzión belüli Milestone updatenek nem kell, hogy gondot jelentsen a dirty install.

És a 11-12 az major, nem? A lényeg továbbra is az, hogy eljön az a pont hogy nulláznod kell.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Ok, ebben egyetértek veled, viszont ezzel már elkanyarodtunk a legelső kérdésedtől. Arra a válasz, hogy akár nightlykat, akár milestoneokat installálgatva gyakorlatilag semmi idő naprakészen tartani a telefont. Major release meg kb ~évente jön ki. Én akkor (de a régebbi telefon miatt akár még sűrűbben is) hajlandó vagyok egy pár órát áldozni a backup+clean install+restore-ra.
Aztán hamarosan úgyis lecserélem a telóm, azon szeretnék nem mod romhoz nyúlni (aztán ez vagy sikerül, vagy amilyen türelmetlen/kíváncsi vagyok vagy nem).

Azt sosem értettem (magyarázza már el légyszi valaki), hogy miért olyan nagy gáz "nullázni" a telót? Milyen olyan adat van, amit nem lehet valamilyen "felhőbe" menteni? Nálam system reinstall után várok egy keveset, és minden eddig is használt app települ.

Major release esetén valóban nem rossz visszatenni a stock romot (azonos andorid verziójút), és "gyári" állapotból indulni.

jAzz

Az appok visszamennek, de sok olyan van, aminek a beállításai elvesznek, mert nem a google apiját használja azok tárolásához.

--
"... the process of non thinking, called faith."

Nézd, fent van 50 app (csak 2-3 játék közüle), mindnek megvannak a beálltásai, ~7-8 különféle account ami fel-alá szinkronizálgat, a telefon aprólékosan személyre van szabva.
A mindennapi munkához, ügyintézéshez szükséges a cucc.
Volt szerencsém 1-2x ahhoz hogy nulláról újrarakjam, ahhoz is hogy titaniummal tegyem vissza meg ahhoz is hogy támaszkodjak a sima google cloud megoldásra. Egyik sem volt az igazi.
Lehet hogy másnak nem gáz, én túlzottan támaszkodom arra hogy működjön rendesen.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Nekem is szívás a simple calendar testreszabása :)
...de értem én. Nekem nem sokat számítanak ezek (ami fontos, az felhőben van. Pl: hill climb racing :) ).

jAzz

Lehet "dirty flashelni" a romokat (sőt van inkrementális update is, amit egy kifejezett CM updater tölt le, viszont ha a system partíción változik valami, ez már nem tud települni), én így szoktam olyan hetente, ez kb 10 perc letöltéssel+másolással együtt. December óta van kitkatom, azóta tegnapelőtt raktam újra harmadszor clean installal, ilyenkor titanium backup oda-vissza. Ez mondjuk már tényleg tetemes idő, de néha meg kell tenni, a régi telefonom egy idő után nagyon belassul, már csak ez segít (mint látható, olyan 2-3 havonta már nem bírom...)
Hogy mégis miért csinálom? Tény, hogy használhatnék egy viszonylag jól futó 2.3-at, de valamiért mindig bennem van az, hogy basztatni kell a készüléket :)

Azt hogy csinaljatok meg a 4.4.x androidokban,
hogy SD kartyara tudd a gyari fenykepezobol menteni a kepeket?

A masik az infinity zoom (tajkepek), azt hogy a turoba lehet bekapcsolni?
Egyszeruen nem lehet tavoli kepeket csinalni (amikor nincs targy 200meteren belul).
Pl. elmesz kirandulni.

Bar ez szerintem 4.2.x es 4.4.x-ben ugyanugy nem megy.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

off

Tetszik a seggbekúrós aláírásod.

A CM Updater, ahogy tapasztalom, minden esetben a teljes meretu frissitest (Nexus 5nel ~220MB) szedi le. Azt mondjuk nem tudom, hogy a tenyleges telepites muvelete mikent zajlik, de nem tartom tul valoszinunek, hogy tenyleg csak a valtozasokat telepiti.

Gyuszk: en akkor pakolom fel a nightly verzioju CM ROMokat amikor kijonnek. Elotte mindig megtartok 1 db mukodot, hogyha gixer van, akkor CWMbol ujrahuzhassam. Nincs ra garancia, hogy nem omlik ossze a telefon valamitol, mentesem mindenrol megvan, ami fontos. Sokat nem vesztek vele! Hozzateszem, hogy marcius ota egyszer volt hibaja a CMnek, miszerint a CM Updater nem mukodott. Bar akkor senkinek. :D
Elotte Spicanal es Defy+nal sem volt vele sok bajom. Ertheto modon ott azert elofordultak, mivel nem hivatalosan tamogatott keszulekek voltak.

--
http://www.flickr.com/photos/mizyhun/

Ok, én forkolt CM-et használok defyre, csak azzal van tapasztalatom, ott viszont inkrementális update van.

Hja, embertelen jó volt a spica korszak. :) A kevés tipus/nagyobb mennyiségben miatt jobban jutott fejlesztő. Külön kitchenek voltak, ahol úgy állítottál össze cm, vagy más alapú romot, hogy kattintottál párat. :) Szerintem még valamelyik gépemen lennie kell egy kb 20 gigás spica rom (a teljesség igénye nélküli) gyűjteménynek... Persze azért csak ennyi, mert a spica unsupported. Ha supported lett volna, akkor tuti lenne vagy 80-100giga...
Lehet elő is veszem.... Olyan régen piszkáltam. :D
- - - - - - -
A nagy tudású uraknak felhívnám a figyelmét arra, hogy a Windows ugyan sok mindenre nagyon jó, de Linuxnak speciel nagyon szar. csfeco

Nem tudom miért félsz tőle ennyire.. Már múltkor is kérdezted.

Semmi extra energia ráfordítást nem igényel. A mostani nightly-k teljesen stabilak, az M snapshot meg pláne. Hogy hányszor frissítesz, azt meg te döntöd el, nem kötelező naponta, sőt hetente sem.

Én teljesen random frissítek, amikor eszembe jut. Van hogy 2 naponta, van hogy hetente (én nightly-t használok és érdekel a fejlődése, ezért frissítek gyakran, nem kényszerből).

Maga a frissítés menete is teljesen egyszerű, nem igényel semmi mókolást vagy extra idő ráfordítást. OTA jön a friss verzió, klikk, reboot, kész. Pár perc. Adatok, beállítások nem vesznek el, ebből a szempontból semmiben nem különbözik egy stock android OTA frissítéstől.

BTW, te már megkaptad az OTA 4.4.3-mat a nexusra? Ez is egy vicces dolog, mert sokan még nem kapták meg, ellenben a CM11 nightly már jópár napja 4.4.3 alapú (-> tehát Nexuson CM11-et használva előbb kaptam 4.4.3-mat, mint sokan akik stock rendszert használnak).

Ma jött le a Nexus 7 2013-hoz.
Eddig hasít szépen :)
---
http://plazmauniverzum.hu <> A látható anyag 99.999%-a plazma <>

http://goo.gl/gpAZmk

sideload method -al raktam fel, ami a funkcionalitás szempontjából ugyanaz mint a mezei ota, csak "manual".
Az upgrade meg az adatok/beálltások megtartásával meg nem ért veled egyet a CM: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Updating

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

A leiras peldakent hozza a CM7rol CM10re valo frissitest. Ugy gondolom egy ilyen ugrasnal nem varhatjuk el a kifogastalan mukodest.
Peldakent alljon a dolog, amikor haverom Sony telojat - nem fogom tudni megmondani tipusat, de talan ARC S - frissitettem 2.3.xrol 4.0ra. Gyari szoftverrel csinaltam, megmaradt minden adata, viszont olyan lagos lett tole a rendszer, hogy "hasznalhatatlan" volt. (A factory reset megoldotta a problemat.)
Nem art figyelembe venni, hogy mekkora lepteku volt az ugras a 2.3as es a 4.0as verzio kozott. Jelenleg szerintem egyik nagyobb verziovaltasnal sincs olyan merteku valtozas, ami miatt kukazni kene a rendszered, ha pl. CMet hasznalsz. Ez mondjuk a sajat velemenyem.

--
http://www.flickr.com/photos/mizyhun/

"A leiras peldakent hozza a CM7rol CM10re valo frissitest. Ugy gondolom egy ilyen ugrasnal nem varhatjuk el a kifogastalan mukodest."
A nexus tudja és VAN 10-11, és LESZ 11-12. Nekem ez fontos, nem tudja, viszlát, értsük már meg. (szerintem kb. 4x irom le és mindig jön valami CM-es és ugyanúgy (rosszul) kijavit). Én elhiszem hogy szeretitek a CM-et, de van olyan igény amit nem elégit ki. Pont.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

"Én elhiszem hogy szeretitek a CM-et, de van olyan igény amit nem elégit ki. Pont."

Én elhiszem, hogy szereted a stock droidot, de van olyan igény amit nem elégít ki. Pont.

Múltkor ugyanezt a kört lefutottuk, akkor is te kezdted a trollkodást a CM ellen a "nem értem miért használ valaki Nexuson CM-et" dumával. Most meg ugyanez a finom trollkodás, hogy aki CM-et használ az hogy tudja daily usable állapotban tartani, úristen vajon mekkora idő és energia ráfordítás kell ehhez. (Semekkora.)

Leírtam hogy. Nem kell semmit csinálni vele, pont ahogy a stock droiddal sem.

Én meg azt nem értem, ha neked belefér, hogy az ota frissítést meg nem várva sideloaddal vacakolj, akkor ehhez képest miért olyan kurva nagy dolog, hogy én egy major upgrade-nál lenullázom a telefont és egy egyszerű backuppal állítok vissza mindent? Ez olyan nagy dolog? Mihez képest?

Évente kb egyszer van ilyen, egyébként meg pont úgy használom a CM-et -megelégedéssel- ahogy te a stock droidot. Miért akarsz mindenáron meggyőzni, hogy nekem ez nem jó? De jó. Nem az első nexusom koptatom és nem az első androidos telefonom. Én a CM mellett tettem le a voksom. Az a "kényelmetlenség" (zéró), amit egy major upgrade jelent semmi ahhoz képest, ami pluszt nyújt a stock droidhoz képest. Mármint _szerintem_ és _nekem_. De egy szóval sem mondtam, hogy neked is.

"Én elhiszem, hogy szereted a stock droidot, de van olyan igény amit nem elégít ki. Pont."
Elhiszem, sőt tudom is hogy a stockban mi hiányzik ami a CM-ben megvan, de számomra nem hozza be az árát a ráforditando nehézségek miatt.

"Leírtam hogy. Nem kell semmit csinálni vele, pont ahogy a stock droiddal sem."
Az upgrade folyamat nem jó, mert a major riliznél nullázni kell. Szögezzük már ezt le és lépjünk tovább...

"Én meg azt nem értem, ha neked belefér, hogy az ota frissítést meg nem várva sideloaddal vacakolj, akkor ehhez képest miért olyan kurva nagy dolog, hogy én egy major upgrade-nál lenullázom a telefont és egy egyszerű backuppal állítok vissza mindent? Ez olyan nagy dolog? Mihez képest?"
A sideload egy 1 perces müvelet (usb be, parancs, telefon dolgozik, újraindul kész), adatvesztés nélkül és az eredménye ugyanaz mint a hivatalos OTA upgrade. Ehhez képest a CM major upgrade az adatvesztéses történetével, meglehetősen rosszabb történet.

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

De a ráfordítandó nehézségeket te túlságosan súlyozod. A Titanium 1000 Ft, ennyit megér. Havonta/kéthavonta nullázom a telómat (bár most a Paranoid megmaradt már 3 hónapja), de semmivel sem nagyobb erőfeszítés visszaállítani. Tény, hogy nem tudja magától, de ez azért nem olyan szikla, amit nem lehet megmászni évente 1-2x, hanem egy kicsit nagyobb dombocska.
Azt nem értjük, hogy ez miért akkora érv a CM ellen, ha már van rá automatikus megoldás, ami max plusz 15-20 percet igényel, amiből kb 1 percet kell figyelned, utána megy magától.

Ha neki maceras, akkor annyi. En nem akarom megteriteni, csak megerteni, hogy miert gond, ha evente 1x, egy unalmas vasarnap delutan ujrapakolja a telojat. Sajnos semmit nem irt ezzel kapcsolatban, pedig kivancsi lettem volna a valami konkretumra.

--
http://www.flickr.com/photos/mizyhun/

Sajnálom rá az időt, ennyi. Ráadásul nem is biztos, hogy valami adott build nem hoz be valami blocker hibát, ami 1-2 napos használat után derül ki, volt már rá példa (igaz egy LG P500on, ami sosem volt a CM legnagyobb bázisa).
Ja, és legutóbb amikor CM volt a telefonon (10.2 -es akkori stable), gyakorlatilag nem müködött a bluetooth, pedig akkoriban kellett. A CM álláspontja az volt, hogy valamit bekavartak az AOSP -ban. Nekem meg az volt az álláspontom hogy a Google féle buildben működött. #hátköszi :)

--
arch,xubuntu,debian,windows,android

dev: http://goo.gl/7Us0GN
BCI news: http://goo.gl/fvFM9C

Szerintem erre nem fogsz általános választ kapni. Az én telefonom (Sony-Ericsson Xperia Arc S) már évek óta nem látott gyári frissítést, az alap appok frissítései viszont minden beépített tárhelyet megettek. Így vagy lecserélem, vagy custom romot rakok rá.

CM (legacyXperia, anzou) ROM-mal használható, tudok rá akár új appokat is tenni (durva, mi? tudom...), és bár nightly, install után _semmit_ nem kellett heggesztenem. Semmit. A google acc. beállítása után minden működésre kész állapotban volt.

A G1 óta cyan-t használok. El se tudom képzelni, hogy valamilyen gyári cirkusz legyen a telefonomon. :)
Ésszel kell frissíteni, nem hiszem, hogy a hetente frissítgetésnek értelme lenne. A fórumokon szépen lehet követni, hogy egy adott nightly build hogy muzsikál.

+1 a Nightly -ra

Végre igen stabilak.

NEXUS 5
********************
tiborh, Ubuntu 14.04 LTS

A telefonomhoz még csak nightly és snapshot build van, még nem erőltetném, főleg az ismert hibák miatt.

Régebbi készülékeken másnál is előjött, hogy 4.4 a korábbi verziókhoz képest lassabban ébred fel, főleg nagyon sokáig tart a képernyő ébredése hívásfogadásnál? Defyknél ez ismert probléma (habár hivatalosan defyre nincs kitkat, meg kb semmi más), kíváncsi vagyok, hogy ez jelentkezik-e másnál is.

S2-n is ez van, de már 4.2 óta. Nincs mit tenni.

SGS1-en korábban volt valami hasonló (10-20 sec kép nélküli csörgés), azóta csináltak valamit (talán a híváskezelő app mindig a memóriában marad, vagy ilyesmi) és jó. Most próbáltam, kb. 2-3 sec volt mire feljött a cucc, ennyi idő alatt a zsebemből nem veszem ki a telefont.

Ezt vagy a következőt felpattintom a Samsung Galaxy S-re. Ahhoz képest, hogy nem mai telefon, elég jól támogatott az alternatív romokkal.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

nekem tegnap óta már ez ketyeg a nexus4-en [screenshot]

--
[ Falu.me | Tárhely | A Linux és én ]

Ez felmegy egy galaxy s1-re?

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Elvileg fel, én is arra fogom majd:
http://download.cyanogenmod.org/?device=galaxysmtd

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Azon használom hónapok óta. Persze ez i9000-re vonatkozik, tehát nem a galaxy s plus/advance/anyámkínja, hanem az eredeti s1

És jól működik? Úgy döntöttem, hogy a következő kiadással érkező 4.4.3-at megvárom.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Nálam a CM10.2.1 (4.3.1) van i9000-en és rooooohadt lasssssú, pedig frissen telepítem mindig, nem a beépítettet használom.
A CM 9 gyorsabb volt. Sajnos idővel mindig belassul a használhatatlanságig :(
Ezt csak azért írtam, mert gyorsabb sosem lett az új verziókkal. Nálam.

A 4.1.2 alapú CM volt eddig a legjobb szerintem, a későbbiekben jelentősen romlott a használhatósága, most érzésre a CM11 kb. ott van, ahol a 4.1.2 (szubjektíven)

Azt azért lehet érezni, hogy 4 generációval le van maradva a mai csúcsvasak mögött. Az S1 a "backup" telefonom, az elsődleges egy S3 stock ROM-mal, és pl. chrome-ban indexes cikket megnyitni ég és föld a kettő. De pl. a menü sokkal pattogósabb, mint a szemszángos tácsvizes borzalom.

Nem tudom, én most 4.2.2-vel használom és elégedett vagyok vele, elsődleges telefonom. A 4.4-re a javított memóriakezelés miatt ácsingózom. Oké, valóban érezni, hogy nem egy mai darab már, de lassúnak se mondanám. Én a memóriát gondolom szűk keresztmetszetnek benne.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Pontosan a memória kevés benne, meg néha a proci. És azért nem mondanád lassúnak, mert nem használsz jobb telefont.

A 4.2-höz képest szerintem sokkal jobb a kitkat, már amennyit használom.

na tegnap kis malorrel, de felraktam. a sebesseg turheto (nem is csodalom, hisz >4 eves telo, es 543543543534 mag sincs benne :D).

Az elozo romban nem is figyeltem, de most ~380M memoriat ir ki (foglalt+szabad), mig a neten nezve csak ~330M van. erre tud valaki magyarazatot?

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Sikerült? Örülünk :)

Szerintem oszd meg velünk hogy milyen malőrbe futottál bele, hátha másnak is hasznos lesz.

user error: cm11-hez friss cwm kell, igy eloszor a 10.2-ot raktam fel. de hiaba emelte ki minden leiras, hogy wipe-olni kell a telot, kulonben firstboot lehal, en ezt elfelejtettem megtenni. igy le is halt az indulaskor. ez nem is lenne gond, vissza kell lepni cwm-be, es wipe. csakhogy nekem jo ideje nemmegy a home gomb (valszeg befolyt egy kis esoviz, napi hasznalatban nem erzem hianyat amugy sem), igy nemtudtam belepni a recoverybe :(

a megoldas meg azt lett, hogy usb jig kabellel automatikusan bejott a download mode, odinnel felraktam egy regi cwm-et, ami indulaskor automatan bebootolt, igy mar tudtam egy cm9-et rakni ra. azt frissitettem cm10.2-re, azt meg erre.

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Akárhogy keresek, nem találok barátnőm Tabjára CM-et!
Létezik, hogy nincs Samsung Galaxy Tab 3 7" (T210)-ra?

Az én Galaxy Tab 2-mre van és remekül is fut rajta :)

A Tab 3-ra is kellene valami alternatíva, mert gyári Android azon is egy hulladék...

+1