Szabad Szoftver Konferencia Szegeden - már csak pár nap!

Címkék

Már csak kevesebb, mint egy hét van hátra a szegedi Szabad Szoftver Konferenciáig, amely november 29-én, pénteken lesz.

Érdemes ránézni az előadások listájára. Támogatóinknak, szorosan együttműködő partnereinknek (GE Healtcare, FSF.hu alapítvány, E-közigazgatási Szabad Szoftver Kompetencia Központ, ...) és számos szabad szoftveres közösségnek, aktivistának, érdeklődőnek köszönhetően igen színvonalasnak ígérkezik. Ez úton is köszönjük nekik, Nektek a segítséget, ami nélkül nem tudtuk volna megrendezni ezt az eseményt.

Ha résztvennél a http://sfd.org.hu/signup címen tudsz regisztrálni. A részvétel természetesen díjtalan, és az előadásokon túl számos szabad szoftveres "aprósággal" is készülünk.

Ha segítenél a konferencia népszerűsítésében, használd a visszaszámláló bannerjeinket.

Szabad Szoftver Konferencia 2013 Szeged

Hozzászólások

Csak én nem látom hogy pontosan mikor kezdődnek az előadások, mikortól a regisztráció, stb? Érdekel hogy pontosan mikorra érjek oda.

Egy beosztástervezetet már csináltam a héten, de beesett még két előadás, úgyhogy hétvégén valószínűleg úratervezés. :-)

Szerintem legkésőbb szerdára lesz végleges beosztás figyelembe véve azon előadók igényeit, akik jelezték, hogy mikor szeretnének előadni.

Egyébként regisztrálni már csak azért is érdemes lenne, mert akkor nagyjából tudjuk tervezni, hogy melyik előadás melyik teremben menjen. Így nem pénteken fog kiderülni az, hogy mondjuk a legtöbb látogatót vonzó téma kerül a legkisebb terembe.

Online nem lesz elérhető? Esetleg utólag?