mini-MUM 2012

Címkék

Ezúton szeretném jelezni felétek, hogy 2012 június 1-3 időpontra idén immár az 5. mini-MUM konferencia érkezik. A neves, jubileumi találkozó a korábbi évek struktúrájához hasonló, de tartalmában kicsit kifordított formában jelentkezik.

A program

Június 1. Péntek

12:00 órától várjuk a kiállítókat, akik ezzel a lehetőséggel élnek és 16:00 órától a résztvevőket. Érdemes időben jönni, mert a büfé már 16:00 órától üzemel. Ez a nap a korábbi évek szokásos kellemes, beszélgetős, társalgós délutánja lesz.

Június 2. Szombat

 • 09:00 - 09:20 Tóth Attila: A mini-MUM 4 éve és merre tovább
 • 09:30 - 10:30 Meretei Balázs: Triple-Play avagy, mit adjunk még az Internet mellé
 • 10:40 - 11:10 radiusCRM - hol tartunk most, előtérben az ügyfél kommunikáció
 • 11:20 - 12:00 A 24 Ghz-es adatátvitel szerepének ismertetése egy valós, működő hálózat kapcsán

Ebédszünet

 • 14:00 - 18:00 Kiállítói Börze
  Délután a kiállítóké a terep. Itt találunk termékbemutatókat, érdekes megoldásokat.
  Szabadjára engedtük a gyeplőt, így kiállítóink kápráztatják el a rendezvény résztvevőit. Termékbemutatók a legújabb eszközökről, élő bemutatók, tesztek, és ami a legfontosabb "kézközelből" lehet a termékeket megtekinteni. A börze valószínűleg két helyszínen is zajlik, a kiállítók több témában is tartanak előadásokat az előadó teremben. Az előadásaik közben felmerülő kérdésekre, mind az előadás végén, mind a kiállító helyeken megkereshetitek Őket. Az alábbi előadások, bemutatók már nem kötődnek szoros időponthoz, így csak felsorolás szerűen nézzük mi várható:
  • radiusCRM - hol tartunk most, előtérben az ügyfél kommunikáció (II. rész)
  • AccessPont Kft: Pályázati lehetőségek
  • Tóth Attila: Ügyfélrendszer szabadon
  • Perjés Miklós: NAS/SAN szolgáltatói környezetben

Az idei konferenciának már megszokott programja lesz a 18:00 -tól kezdődő Kerti-NetParti, ahol családias, kötetlen formában találkozhatnak a konferencia résztvevői.
Újra koncertet ad a WirelessBand fúvós zenekar, vendég művésszel és az i-re a pontot a bográcsos vaddisznó pörkölt teszi, amit a szponzorok készítenek!

Jelentkezni (regisztrálni) --ezen-- a weblapon lehetséges. Kérünk benneteket, hogy a regisztrációval kapcsolatban figyelmesen olvassátok el --ezt-- a tájékoztatót!

További információt, folyamatosan frissítve az önálló weblapon találhattok.

Tilla