850 ezer új Android aktiválás naponta

 ( trey | 2012. február 27., hétfő - 12:24 )

850K Android aktiválás naponta

Andy Rubin a Twitteren bejelentette, hogy jelenleg naponta 850 ezer új androidos készüléket aktiválnak. Összehasonlításképpen ez a szám 2010. májusában 100 ezer, 2010 augusztusában 200 ezer, 2010 decemberében 300 ezer, 2011. júniusában 500 ezer volt.

A Google ma blogjában közölte, hogy eddig több mint 300 millió androidos eszközt aktiváltak. Mindeközben az Android Market-en az alkalmazások száma elérte a 450 ezret. Ez háromszor annyi, mint egy évvel ezelőtt. A Google a tavalyi Mobile World Congress rendezvényen jelentette be a 150 ezres mérföldkövet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szépen épül a botnet.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ezen az alapon bármelyik olyan operációs rendszerre írhatnád ugyanezt amelyikre lehet valamilyen távvezérlést megvalósító programot telepíteni.

Ő az androidra gondolt, tudod robot :)

--
Ahol a telefontöltőd, ott az otthonod.

Android, kíborg, stb. Akkor én megettem. (Nincs jelzés a humorra.)

Skynet? :-)

____________________
echo crash > /dev/kmem

Es meg ingyen sem kell adni a keszuleket (lasd 250$/mobil WP eseten)..
Azonban kicsit szelektalhatnanak az alkalmazasok kozott, mert kb 100 szemetre jut 1 jo alkalmazas. Valahol a mostani helyzet es az Apple ellenorzes kozott kb feluton kepzelem a megoldast.

"mert kb 100 szemetre jut 1 jo alkalmazas"

Egyetértek.

Nagyjából olyan az Android Market-en keresni mintha egy szeméttelepet akarnál áttúrni.

Nagyon sok alkalmazás amit semmit nem csinál csak megjelenít egy szöveges állományt, dokumentumot, képeket, háttérképeket, csengőhangot szólaltat meg stb.

Mindenre van 5-6 ingyenes alternatíva reklámmal, de semmi sem használható igazán csak amit a nagyobb fejlesztőcégek raknak össze, azok meg rendszerint fizetősek.

"de semmi sem használható igazán csak amit a nagyobb fejlesztőcégek raknak össze, azok meg rendszerint fizetősek."

Rengeteg fizetős, "komoly" alkalmazás elérhető light változatban, ami sok esetben csak reklámokkal bővített de semmiben nem korlátozott, vagy esetleg kicsit butított de még mindig jól használható. Ezt pl. kedvelem a marketben, de valóban el lehet cseszni egy csomó időt, mire egy témára megtalálod a megfelelő appot. A bőség zavara.

Szerintem az lenne a legjobb, ha 2 részre lenne osztva a market. Elsőben a cégek által készített programok, vagy elismert, jó programok. A másik csoport meg lenne a játszótér, ahonnan szavazatok alapján fellehet kerülni az elsőbe.
---------------------------
Oszt jónapot!

Tamogatnam az otletet.

Bestapps nevű cucc nagyjából így működik.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

http://bestapps.com/best-10-google-android-apps/

Az egyik a tízből: Justin Bieber Puzzle Box

/o\

Ugye csak vicceltél, hogy ez olyasmi, mint amit Dgzt kolléga szeretne? (Egyébként én is nagyon szeretnék egy normális, válogatott Android marketet...)

Az a baj ezzel, hogy az emberek igénytelensége ellen a legjobb ajánló rendszer sem tud mit tenni. Ilyen szempontból a talán az Amazon rendszere a legjobb, de az meg nem elérhető egyelőre itthonról.

Nem vicceltem, csak meló van vele. A napi legnépszerűbb game ill. felhasználói alkalmazásokat ez az app mutatja a legidőszerűbben. Ha mások javaslata nem teszik, kizárhatod őket, és nagyjából egy hónap alatt fel tudsz magadnak építeni egy olyan közösséget, ami hasonló elvek mentén keres cuccokat, mint te. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy szorgalmasan pontozzad az általad feltelepített cuccokat is. És ugye lehet benne keresni a Just In alkalmazások között is, mert én szeressem a nem pontozott, de friss cuccokat is kipróbálni.

A probléma ott van, hogy maga a market, ill. bocs, play, nem ad semmi féle komolyabb támpontot a kereséshez, pontozáshoz, ezért minden alternatív market böngészőnek a saját feje után kell mennie. Tehát nem azt mondom, hogy a Bestapp a legjobb megoldás, de jelenleg nincs jobb nála.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Van ilyen az Android marketben: Featured, Staff Picks, Editor's Choice, meg Top Free, Top Grossing, Top New Paid, Trending.

Meg van csillagozás, meg visszajelzések.

Szóval el lehet igazodni, csak ha a keresőt használod akkor kapod a szeméttelepet.

Mint ahogy a Youtube-on sem sikerült mmegoldaniuk, hogy az adott videókhoz recommendedként, meg kereséskor ne kerüljenek dislike-olt videók (amiket sokszor annyian dislikeoltak, mint likeoltak) megjelenítésre.

Szerintem a tetszés/nemtetszés szubjektív dolog. Ha sokaknak nem tetszik valami attól még nekem tetszhet és örülök, hogy a benne van a találati listában.

--
maszili

Amikor valamit 100-szor annyian dislikeolnak, mint likeolnak az az esetek nagy részében fake tartalom, egy átverés, köze nincs a címhez vagy nem tartalmaz semmit amiért érdemes lenne megnézni.

Ez így van, utálom a fake dolgokat. Kéne egy külön fake gomb! Nincs erre valami böngésző plugin, ami kiszűri a listából a sokat diszlájkolt videókat?

Vagy csak nem elég mainstream, trendi.

Akkor azzal nem foglalkoznak.

De ezt csak webről lehet átlátni, a mobilos kliensről egy káosz fogadja csak az embert.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Üzleti szempontból végzetes lenne,
mert mindenki, a jó (megfelelő,
használható, a nem kívánt rész törlendő)
alkalmazásokat használná. Bizonyos
szempontból hasonlít a nyomtatóbizniszhez.
Nem magáért a készülékért fizetsz,
hanem a hozzá kapott "szolgáltatásokért".
Eközben "csak a Mátrix hiteti el az
agyaddal", hogy ez mind csak érted létezik.
(Összees-cuvée-s' elmélet off)

A valódi android, a régiek igazi androidja olyan titok volt, ami minden tekintet előtt elrejteztetett. (ALC)

jó film. :)

Akkoriban Magyalerdő még nem feszített vásznat. :)

Hogy is volt? Tízmilliárd légy nem tévedhet.
--
zsebHUP-ot használok!

A mobilvilág winpc-je

--
Ahol a telefontöltőd, ott az otthonod.