Google

Véletlenül felfedezett, 70 ezer dollárt érő Google Pixel Lock Screen bypass

Címkék

Minden Google Pixel telefonon működött, nem kizárt, hogy más Android gyártók készüléke is érintett. A hibát a Google a november 5-i frissítésben javította. A felfedező kalandos úton ugyan, de végül 70 ezer dollárnyi jutalmat kapott a hibabejelentése után.

Gboard bar - 1,6 méter hosszú billentyűzetet tesztel a Google Japan

Címkék

A prototípus 2,4 méter hosszú volt, de sikerült kompaktabbá tenniük. Azonnal lehet tudni, hogy a 16. karakter a G. Van, aki centiméterben jegyzi meg a szükséges karakter helyét. További előnye, hogy home office-ban a macska nem fekszik rá. Segít a biztonságos távolságtartásban is, ami nem utolsó szempont koronavírus vagy egyéb fertőző járvány idején. Tandemben használva növeli a produktivitást. Ezen kívül számos más előnye is van, például a bugok megfogásában is hasznos lehet!

Részletek: g.co/____

Október 6-án tartja a Google a következő hardveres bejelentőrendezvényét

Címkék

A Google bejelentette, hogy soron következő, új hardvereit bejelentő rendezvényét egy hónap múlva, október 6-án tartja majd. A teaser alapján a rendezvényen várhatóan bejelentésre kerülnek az új Pixel 7 és Pixel 7 Pro mobiltelefonok, valamit új viselhető eszközök (fülhallgató, okosóra).

A Google szerint a Chrome sebességben lenyomta a Safarit Mac-en

Címkék
We’re excited to announce that in M99, Chrome on Mac has achieved the highest score to date of any browser – 300 – in Apple’s Speedometer browser responsiveness benchmark.

Részletek a Google bejelentésében.

Vészhelyzeti frissítést adott ki a Google Chrome webböngészőjéhez

Címkék
Google is aware that exploits for CVE-2021-38000 and CVE-2021-38003 exist in the wild.

Aktívan kihasznált sérülékenységek miatt. Érdemes mielőbb frissíteni. Részletek itt.

23 éves a Google!

Címkék

10 HUP olvasóból 7 választása! Boldog születésnapot!

Ingyenessé teszi a Google a Workspace termékét

Címkék

Ez a blogbejegyzés azt írja, hogy a Google Workspace mostantól ingyenesen elérhető. A Google Workspace terméket októberben vezették be, a korábbi G Suite helyett. Ez egy fizetős szolgáltatás volt eddig, amit pl. cégek használhattak csoportmunkára.

A "suite" egyes elemei, mint Gmail és Google Docs elérhetőek voltak ingyenesen, de a fizetős csomag több funkciót adott. Mostantól, az eddig fizetős Workspace mindenki számára ingyen elérhető és a Google majd bevezet egy új fizetős csomagot, aminek Workspace Individual lesz a neve. Ezt vállalkozóknak ajánlják és az ilyen felhasználáshoz való extra szolgáltatásokat tartalmaz majd, mint pl. professzionális video meeting, email marketing, stb.

Bekapcsolni így lehet: