Beköszöntött a "feature freeze" a Precise-nél

 ( trey | 2012. február 18., szombat - 12:57 )

Kate Stewart az Ubuntu Release Team nevében tegnap bejelentette, hogy az Ubuntu 12.04 LTS fejlesztési ciklusában a fejlesztők elérkeztek a "feature freeze", azaz a funkció fagyasztás mérföldkőhöz. Ez azt jelenti, hogy kivételesen kezelt eseteket kivéve mostantól új csomagok, szolgáltatások stb. nem kerülhetnek be a terjesztésbe, a fejlesztők a disztribúció kiadásáig a hibák kijavításával és a rendszer polírozásával foglalkoznak majd. A fejlesztési ciklus következő nagyobb mérföldköve a Beta1 lesz, amely március 1-re várható. A beta2 március 29-én, a végleges kiadás április 26-án érkezhet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tudom,hogy nem ez a lényeg,fontosabb a stabilitás,de vajon lesz új ikon és rendszer téma?Annó szó volt róla,hogy kiadták egy külső cégnek az ikontéma megtervezését,de vajon lesz ebből valami a végleges megjelenésre?

Én egyelőre nem hallottam semmi biztosat az új ikontémával kapcsolatban. Mostanában elég nagy csend van a dolog körül, de ettől még beférhet az Ubuntu 12.04-be: az Ubuntu 10.04 LTS-nél bevezetett új témát is csak 2010. március 3-án jelentették be. Ehhez képest pedig egy új ikonkészlet kisebb horderejű változás.

Köszi!

Pff, valódi előny. A default témát, meg úgy általában az artwork -öt az utolsó utáni helyen szoktam nézni.

--
http://neurogadget.com/