Microsoft részvényeket ad el Steve Ballmer

 ( trey | 2010. november 8., hétfő - 15:59 )

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója - tőle szokatlanul - Microsoft részvényeket adott el a múlt héten 1,3 milliárd dollár értékben. A U.S. Securities and Exchange Commission-höz benyújtott dokumentumok alapján 49,3 millió Microsoft részvénytől vált meg a vezérigazgató darabontként nagyjából 27 dolláros áron.

Ballmer - aki az elmúlt hét évben nem adott el egyetlen részvényt sem - szerint ezt nem kell úgy értelmezni, hogy megingott a bizalma a világ legnagyobb szoftvergyártójában. A vezérigazgató további Microsoft részvényektől kíván megválni az év végéig. Ezt azzal magyarázza, hogy adót tervez, illetve diverzifikálni kívánja befektetéseit.

A Reuter cikke szerint a Microsoft törekedett arra, hogy csillapítsa azokat a hangokat, miszerint Ballmer a távozását készítené elő.

Ballmer igyekezett biztosítani mindenkit, hogy bízik a cég jövőjében. Mint mondta, bár a részvényeladása személyes pénzügyi kérdés, világossá kívánja tenni a dolgokat a későbbi zavar elkerülése érdekében: izgatott a cége új termékeivel kapcsolatban és teljes mértékben bízik a Microsoft-ban és annak sikerében.

Ballmer nem adta semmi jelét annak, hogy távozni készülne, annak ellenére, hogy érte kritika a Wall Street-ről a vállalat részvényei miatt, amelyekkel ugyanazon szinten kereskednek mint amin 2002-ben.

Ballmer az év végéig 75 millió Microsoft részvénytől készül megválni. Ha ennyi részvényt eladna, az azt jelentené, hogy majdnem 20%-kal csökkentette Microsoft részvényállományának nagyságát. Ballmer néhány hete még 408 millió darab MSFT részvénnyel rendelkezett.

Múlt pénteken Ballmer még 359 millió Microsoft részvény tulajdonosa volt. Ezzel 4,2%-os része van a Microsoftban, ami azt jelenti, hogy ő a vállalat második legnagyobb részvényese. Az első Bill Gates, akinek 621 millió részvényével a 7,2%-os részesedése van a vállalatban.

A részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

[troll]Menekül a süllyedő hajóról, mert tudja, hogy jövőre itt a linux desktop éve. Most meg már november van...[/troll]
:D
--
A linux felhasználóbarát. mindössze megválogatja a barátait...

Nem vagyok egy tőzsdezseni, de felmerült bennem, hogy ha bízik a cég termékeiben, jövőjében és sikerében, akkor miért másba fekteti a pénzét? Ha a Microsoft sikertermékekkel áll elő hamarosan, akkor olyan szép sikereket érhet el a tőzsdén, mint az Apple. Akkor viszont badarság megválni a most nem túl jól teljesítő (vagy ahogy a Reuters cikke írta "lagging") MSFT papíroktól, nem?

--
trey @ gépház

Jójó, tudom énis,hog muszáj volt eladni, mert megjött a saját airbus első törlesztőrészletéről a sárgacsekk, és elfogyott a KP amikor a szigetén a leszállópályán a kivitelező felrakta az utolsó izzókat is.
Elvégre tudod mennyibe kerül már az exkluziv, betiltott 100w izzó az izzó dlr-nél? Horror árban van azis. :)))))))))))))

De lehet, hogy a válság adó a fene tudja :)

--
A linux felhasználóbarát. mindössze megválogatja a barátait...

Barmilyen remek is egy ceg/termek/szolgaltatas/munkahely/befektetes/lekotes/satobbi soha nem szabad egy labon allni.

---
pontscho / fresh!mindworkz

vesz mas reszvenyt is != eladja a sajatjait

sot, ismerek olyan embereket, akik tobb vallalatot vezetnek, vagy akar tobbnek a tulajdonosaik

Az biztos, főleg ha igaz az egyik komment a cikknél:

"Non-story… insiders are dumping stock like mad, and have been since September."

Az viszont nem küld túl jó üzenetet a piacnak, ha a vezérigazgató apránként értékesíti a cégben levő részvényeit. Főleg úgy, hogy ez nem megszokott dolog tőle. Ha naponta adná-venné, akkor talán nem figyelne fel rá senki.

Ez igaz, viszont jelen pillanatban ennek teljesen felesleges nagy feneket keriteni.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Barmely epeszu befekteto diverzifikal. Bizalomtol fuggetlenul.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Hét év óta először. Eddig miért nem diverzifikált?

--
trey @ gépház

A $27 nagyon jó ár volt, habozás nélkül el kell adni annak aki ennyit ad érte. Ez ~50M dollár hasznot jelentett neki.

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

Igen, de ha 2002-ben is ennyi volt, akkor az elég szar. Még csak nem is infláció követő.

Visszatérve, a win mobile 7 küszöbön álló sikere előtt, ami majd megtolja a szekeret részvényt eladni.. érdekes :D

Egyébként forintra átírva szép kerek 256 milliárd jön ki :D (najó, kerekítve 257... de azt most ne nézzük)

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

+1
A Google-fiúknál is ez a gyakorlat, vagy legalábbis ez volt pár éve.

----
i3No7V 3W 3^V37

Ha most Ballmer nagy mennyiségben ad el MS részvényt, az várhatóan csökkenti az árfolyamot. Alacsony árfolyamon visszavásárolja (ilyen-olyan kacifántos trükközéssel, mert ha ő nyíltan tenné, arra csúnyán nézne a tőzsdefelügyelet) és amikor kijönnek a hiperszuper dolgokkal és megugrik az árfolyam, akkor Dagobert bácsi is irigy lesz.

Áhh nem akarja Ő visszavásárolni, rendez egy részvénykibocsájtást amit saját maguk (a vezetőségi mukik) megvesznek aztán pár év múlva megszabadúlnak tőlük.

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

lehet, hogy kinézett magának valami startupot, amit fel tudna vásárolni, majd később megvetetheti az ms-sel.

A diverzifikáció azt jelenti, hogy nem tesszük fel az összes pénzünket egy lapra. (Akkor sem, ha 99% eséllyel térül meg az adott befektetés.)

az uj (ugyan megbukott) adotorveny is szerepet jatszhat ebben :-)

Ballmer aggódik, hogy a magyar kormánynak nem lesz miből megkötni a következő 25 milliárdos szerződést?:)

nem is ertem ez hogy jon ahoz, hogy adoznia kellett volna csomot, ha atmegy a torveny es utana adja el...

A grammar nazi megbukott :D

ahhoz- teljes hasonulás "azhoz"
Bocsi ;)
--
AGA@
Clyde Radcliffe Exterminates All the Unfriendly Repulsive Earth-Ridden Slime

valamit a temahoz? ;)

amugy mostmar megjegyzem, I promise :P

Szívesen, nincs mit :)

Témához? Nem jött be neki az a dolog, hogy szépen csendben tudja eladni a részvényeit. Véleményem szerint egy idióta, aki lassan kezd rájönni miszerint a távlati tervekben, és a mobil eszközök nem vindózos elterjedésében és erősödésében vesztes lesz a cége. Nagyon távoli jövő, és ilyen véleménynek nincs helye a hupon, mert ugyanúgy megszólnak érte, mintha a hungarian microsoft portálra írnám. No meg ha van ugyanolyan vélemény leírva mint nekem, nem feltétlen szoktam "pluzsegyezni" sem, csak bólogatok mosolyogva a monitor mögött.
--
AGA@
Clyde Radcliffe Exterminates All the Unfriendly Repulsive Earth-Ridden Slime

én a magyar adótörvényekre céloztam, nem az amcsira.

Mert jön ZOTZ és akkor már semmire se megy majd a részvényekkel, pénzével. Addig kell élveznie az életet, költenie a pénzt. :)
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Desktop Linux eve arm64 elott biztos nem lesz. De en addig is szivesen hasznalom Desktopon ezt a nem ide szant OS-t, mert az en celjaimra még ez a legjobb es ezt szoktam meg

nem az ms hajója süllyed, inkább az övé [link]

Lehet, hogy tud valamit? :)

ja, a jövő évi adótörvény-változásokat.

amiota ballmer a fonok a M$ reszveny arfolyamai valtozatlanok. elotte folyamatosan emelkedtek.
nem tavozni akar, hanem kibasszak, mint a macskat szarni.
http://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:MSFT

--
Live free, or I f'ing kill you.

"amiota ballmer a fonok a M$ reszveny arfolyamai valtozatlanok. elotte folyamatosan emelkedtek."

azt hiszem, eltérő a monoton növekedésről alkotott képünk, mert szerintem ez nem igazán van így.

Azert ez nem keves penz :)

Amugy tavol alljon tolem, hogy sajnaljam Ballmert, de erdekes lehet az a szitu, hogy irdatlan vagyonod van de nem tudod mobilizalni anelkul, hogy magyarazkodni kelljen a fel vilagnak.

A Google ajánlott fel neki egy zsíros állást, zakóját egy pingvines polóra cseréli, megnöveszti a haját, és vietnámi papucsban fog munkába csoszogni.

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

:DD

:DDDDD
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

A Win7-ről már nincs mit beszélni. A Win8 még nagyon messze van.
Nemrég volt szó a Windows Phone-ról. Nem túl sok vizet zavart.
Nemrég volt szó a Kinect-ről. Nem a képességei miatt, hanem a felajánlott "vérdíj" miatt. Eddig ez sem túl sok vizet zavart.
Most Ballmer elad egy rakás részvényt. Hátha elég sok vizet zavar.

Olyan ez, mint a Matáv. Ha nem akarja csökkenteni az árakat, akkor nevet változtat. Egyből beszélnek róla.

-----
"Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál."

azigen. végülis röpke 1-2 hét után csak ilyen pitiáner dell dobja ki a blackberry-t a winphone7 miatt, de tényleg nem sok vizet zavart. a többire inkább nem is reagálok, bullshit ahogy van.

+1
--
"Kernel fordítás, fúj... Pótcselekvés."

+1

A kinect-et még piacra sem dobták Európában, a tengeren túlon meg vitték mint a cukrot. Az Amazonnál, a BestBuynál, a GameStopnál és a Targetnél (a legnagyobb amerikai kereskedők) az összes Kinect elfogyott, csak néhány Xbox 360-nal összecsomagolt gép maradt!

"Hatalmas az érdeklődés a Kinecttel kapcsolatban, döbbenetes volt látni az éjfélkor felgyülemlő sorokat az üzleteink előtt, szerte az országban. Jelenleg az online készületünk is elfogyott, de folyamatosan dolgozunk a Microsofttal, hogy az ünnepi szezon alatt mindig legyen utánpótlás"- mondta a BestBuy egyik embere, Crish Homeister.

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

+1 A Kinect az évtized legsikeresebb terméke lehet / lesz, de Mr. "csakhuppotolvasok" Ironcat szerint nem sok vizet zavar.

"A Win7-ről már nincs mit beszélni."

Sőt, elvégre csak közel mindenki azt használja (vagy a Windows XP-t, vagy a Windows Vista-t), naponta feltehetően többet adnak el belőle, mint amennyien használtak már desktopon Linuxot.

Egy párhuzamos valóságban biztosan így van. Ebben a valóságban az ezer dollár feletti PC eladások kétharmada már Mac és nem Windows (USA és Kanada).

attól még hogy van valami igaz abban amit mondasz elég erős párhuzamos világot idekeverni, a statisztika erős félremagyarázása ez, nem sok köze van igazából a te hsz-dnak ahhoz amire váaszoltál

millió dollár felett meg erős fölényben vannak a linuxok (top500.org) :P

(gyk: ezer dollár alatt nagyságrendekkel többet adnak el mint afelett a háromharmad; ha jól tippelem haszon is több van belőlük hiába olcsóbb)

Arra a részre válaszoltam: 'Sőt, elvégre csak közel mindenki azt használja' ez pedig így nem igaz.
Nem kell terelgetni top500-al és négy magyar 400.000Ft felett eladott asztali PC-vel. Csúsztatás az is, hogy jelentéktelen az ezer dollár feletti piac. Az Apple értéke túllépte a Microsoft-ét és ebben része van az asztali Mac-eknek is az Iphone és Ipod mellett. Közel sem mindenki vásárol olcsó ezer alatti PC-t.

A Windows piaci részesedése (USA: 90%, világ: 96%) mást mond...

Ja, de biztos mindet Macekre tették fel, ugye?

"Az Apple értéke túllépte a Microsoft-ét"
fail, lol, .. nem tudok értelmesen válaszolni :)

A tények makacs dolgok!

tények != statisztika

a statisztika az a tények kiforgatása ahogy nekünk tetszik

ha rosszul használod csak kievetteröviden még nem lesz igaz, az csak figyelemfelkeltés, a market.cap-nak a tényleges értékhez semmi köze, ráadásul az apple esetében ugyanúgy egy felfújt szám mint a termékeinek az ára, egy röpke *divathullám* szele a földbedöngöli, az nem érték

az a marketcap nem wgy webshop ár hogy rákattintasz és megveszed

én nem értek a tőzsdéhez, de ha valakinek még a józan paraszti esze is hiányzik hozzá azt felismerem, márpedig.. :D

...akinek a market.cap csak egy felfújt szám, annak még a józan paraszti esze is hiányzik hozzá.
:-D

Aki pusztan market cap alapjan hasonlit ossze ket ceget, annak szinten.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

nem A market cap. hanem az apple marketcap-a
a market cap ugye a kintlévő részvények jelenlegi összértéke, MESSZE nincs benne a vállalat értéke (tudás, emberek, hw, kapcsolatok, ...)

volt ilyen fssg is hogy megveszi a sonyt.. nemhogy az mshez képest törpe hanem még a sonyhoz is

ha elhagyjuk a vállalat ténlyeges értékét mert egyébként is most legyen egy megfoghatatlan dolog, nézzük csak a bevételt, az ms (hasraütök! az arány a lényeg) 1 havi bevételéből kipengetné az apple marketcapját, az apple meg 5 évi bevételéből az ms-ét...
(ugyanez a soní-apple esetében is röhelyes kiveszmegkit címet eredményez)

maradjunk annyiban hogy én belátom magamról hogy nem értek a tőzsdéhez ...

a mark.cap. egyyetlen mérőszám, nézd meg bármelyik tőzsdés oldalt, ha jelentene valamit akkor miért van ott rengeteg másik is mellette? minek kellenének ha a m.c. úgyis eldönti?

egy mérőszám azoknak akik tudják hogy mi az, "melyik képletbe" hogy kell beírni, nem pedig azoknak akik a kocsikat lóerő alapján hasonlítják össze

Persze! Ott van még a total assets és még sok egyéb mutató. Ott kapcsolódtam be a szálba: "Sőt, elvégre csak közel mindenki azt használja (vagy a Windows XP-t, vagy a Windows Vista-t)" ami nem igaz, mert a Mac jelen van. Egyáltalán nem tekinthető jelentéktelen tényezőnek, nem mindenki használ windows-t. Arányaiban persze kevesebben vannak, de egy átlag Mac user sokkal értékesebb az Apple számára, több pénzt jelent mint egy átlag windows felhasználó (akiknek nem is elhanyagolható hányada a világban warezol és nem valószínű, hogy valaha is akár egy centet fizetni fognak a Microsoftnak). Ezeknek az érveknek egy jól látható mutatójaként említettem az Apple tőzsdei értékét (market.cap.) Egyáltalán nem lényegtelen ez a mérőszám. A tőzsdei erőtérben "felfújt" vállalkozások bekebelezhetnek bajba került értékes state of the art vállalkozásokat. A Sun a szememben sokkal megbecsültebb név volt mint az Oracle. A Sun mindent elő tudod állítani házon belül. Vasat saját processzor architektúrával, saját operációs rendszer, saját alkalmazásokkal a saját szolgáltatásaihoz. Nagyon sok téren a többiek előtt jártak: java, zfs, dtrace és egyebek. Az Oracle-nek nemhogy saját operációs rendszere nem volt, de még egy önálló linux disztribúciója sem, mert azt is a Red Hat-tól kopírozta. Mégis olyan ügyes pénzbehajtó volt, és olyan jól "felfújta" magát a tőzsdén, lazán megvehette a Sun-t. Ha erős vagy a tőzsdén, könnyebben és több hitelt kapsz, hamarabb lesznek partnereid egy közös munkára, jobban megbecsülik még a szolgáltatásaidat is.
Hasonló sztori volt amikor az Pécé-klóngyártó Compaq megvette Digital Equipment Corporation-t. Azt a vállalatot ami az IBM versenytársa volt aminek hatalmas múltja óriási know-how-ja volt megvette egy ügyeskedő bolha aki azzal lett nagy, hogy kijátszva a törvényi lyukakat lekoppintotta az IBM egyik termékvonalát. De a Compaq ügyesen "felfújta" magát a tőzsdén akkorára, hogy megvehette a Digital-t.

a cég részvényei értékének semmi köze nincs ahhoz, hogy melyik termékét hányan használják. ezt a ködösítést...

Főleg hogy ez elég illékony egy dolog.
Amikor Jobsról azt pletykálták hogy beteg, azonnal durva mélyrepülésbe kezdtek az Apple részvények... ennyi kell csak.

... mert tudják, hogy nincs biztosítása, és drága lesz a kórházi számla, tehát sell, sell, sell. :)


suckIT szopás minden nap! A javaisten bármikor lealázza a C-s webszervered grizzlyvel, pl.

Magyarországon is az Apple ad el legtöbbet 400.000 Ft feletti árú asztali PC-kből. Sőt, valószínű az az 5 darab amit évente eladnak, mind Apple.

Ebbe is azt magyarázod bele, hogy itthon az Apple-nek sokkal jobban megy mint másoknak? ROFL

Mindegy hogy ezt "párhuzamos világnak" vagy wishful thinkingnek hívod, hiába ismételgeted, attól nem lesz igaz...

kivételesen minden kötözködés nélkül:
mi beszélni való van a w7-ről? elkészült, piacra dobták, a népek veszik, mint a cukrot... ez a termék már csak a fejős tehén az ms számára, beszélnie nem erről kell, hanem a következő többi termékről.

mr "csak hupot olvasok" vilagnezetet lathattak

--
NetBSD - Simplicity is prerequisite for reliability

lül

Nagyon durva lehet ilyen csolatassal elni.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

"érte kritika a Wall Street-ről a vállalat részvényei miatt, amelyekkel ugyanazon szinten kereskednek mint amin 2002-ben."

ja, közben "mellékesen" becsúszott egy világgazdasági válság, de nem baj :)

Az elemzők biztos az AAPL-höz hasonlítják...


suckIT szopás minden nap! A javaisten bármikor lealázza a C-s webszervered grizzlyvel, pl.

inkább csak a részvényesek...

AAPL 2008. október: 100 USD / részvény
AAPL ma: 300 USD / részvény

MSFT 2008. október: 23 USD / részvény
MSFT ma: 27 USD / részvény

--
trey @ gépház

MSFT ma: < 27 USD / részvény

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

Amikor néztem 26,67 volt, de baromira nem változtat a lényegen.

trey, rossz loginnel írtál :)

Miért írtam volna rossz loginnel? Szándékosan használok kettőt. Titkolni sem titkolom.

Lehet, hogy nem titkolod, nekem mindenesetre nem volt eddig egyértelmű, csak egy kicsit gyanús.

Ugyan nem tudom miért használsz két külön nevet (miközben Gabu-t emiatt szapultad), de egyértelműsíteni mindenképp lehetett volna jobban a dolgot például azzal, hogy nem "trinity" névvel kommentelsz, hanem mondjuk "trey2" névvel...

Én ezt nem értem. Olyan ez, mint a root-user téma? Treyként (emelt privilégiumokkal) csak a legszükségesebbeket végzed, a veszélyesebb dolgokat pedig sima userként oldod meg? :)


suckIT szopás minden nap! A javaisten bármikor lealázza a C-s webszervered grizzlyvel, pl.

Nem, ez olyan többféle téma. Egyrészt készülnek új dolgok, aminek a teszteléséhez kell egy regular user is, másrészt pedig van, hogy több gépről vagyok egyszerre bejelentkezve és hülyén néz ki, hogy két trey van a listában.

jaj, milyen helyes kis ferdítés. mondjuk hasonlítsd össze a mélyponttal (2009 március), amikor is 15.28 volt az msft. jahogy nem tökéletesen egyszerre csökkennek és növekednek a különböző cégek részvényárfolyamai gazdasági folyamatok hatására? micsoda sokk.

összevetésként másik példa a google, az mélypont vs most: 262 vs 628.

tehát mit is bizonyít az összehasonlítás? így van. semmit. de azért nagyon érdekfeszítő volt, köszönjük.

Semmi gond:

AAPL 2009. március: 85,3 USD / részvény
AAPL most: 317,13 USD / részvény

MSFT 2009. március: 15,28 USD / részvény
MSFT most: 26,67 USD / részvény

--
trey @ gépház

igen, az apple példátlan növekedést könyvelhetett el. ebből még nem következik, hogy a microsoft döglődik.

Valamit benéztél itt. Rajtad kívül a mi beszélgetésünkben senki sem állított olyat, hogy a Microsoft döglődik. Javaslom átolvasni a szálat a te hozzászólásodtól kezdve újra.

--
trey @ gépház

ja igen, úgy mondták, hogy "kritika érte". oké, akkor mondom így: szerintem egyáltalán nem rossz eredmény egy ekkora mélyzuhanás után visszamászni idáig, bármit mond is a wall street.

Trey, nezd meg mondjuk ezt:

http://www.google.com/finance?chdnp=1&chdd=1&chds=1&chdv=1&chvs=Linear&chdeh=0&chfdeh=0&chdet=1288987200000&chddm=544843&chls=IntervalBasedLine&q=NYSE:XOM&ntsp=0

Az Exxon jelenleg a vilag legjovedelmezobb vallalata. A reszvenyar novekedese nem jelenti azt, hogy tobbet produkal a ceg. Az MSFT konstans nyereseget produkal evek ota, ezt tukrozi a reszvenyar -- a jovo evben is ennyit varnak tole, nem tobbet, nem kevesebbet (nagyon leegyszerusitve).

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Arról volt szó, hogy a Wall Street-től miért jön a kritika. Feltehetően összehasonlítják más hasonló cégekkel. Hasonló cég az Apple például.

--
trey @ gépház

meg az ibm. meg az intel. meg a hp. meg a google. például.

mind kb. ugyanúgy áll a válságból kilábalással, mint a microsoft. csak az apple nem. szerencsére anno volt is diskurzus erről, és az okosok rájöttek, hogy az apple-t azért érinti kevésbé az egész, mert burzsujoknak szánt termékekből él. a burzsujok meg válság idején is burzsujok, max. kevésbé.

Kipróbálta a WP7-et, és most megy Android részvényeket venni :D

Olyanokat hol lehet kapni? Én is vennék belőlük!
:-)

Erről a Fun with Dick and Jane egyik része jut eszembe, kicsit szar a clip minősége, de a lényeg ott van ;)

Van úgy, hogy hónap végén elfogy a kosztpénz, a fizu is késhet kicsit, de nem akart nagy kamattal személyi kölcsönt felvenni, ilyenkor az ember hozzányúl a részvényeihez, semmi különös, bárkivel előfordulhat.

LOL

végülis neki nem "csak 1 kicsi hiányzott" hozzá...

Érdekes ez az info, de engem jobban érdekelne,
hogy KINEK adta el, és MIT fog az árán venni...
-
"Attempting to crack SpeedLock can damage your sanity"

"KINEK adta el"

Steve Jobs most hogy némi aprópénzhez jutott az Apple fellendülése miatt, elérkezettnek látta az időt, hogy megerősítse részvényportfolióját.

***
programozó nők rémálma: a végtelen ciklus

"MIT fog az árán venni"

Természetesen Magyar Államkötvényt.

"Ballmer igyekezett biztosítani mindenkit, hogy bízik a cég jövőjében."

Persze, hogy ezt mondja. Még van egy csomó részvénye. ;)

Canonical, Google és Oracle részvényeket vásárol különböző alapítványokon keresztül, mint Bruce Wayne.

Titkos fő adományozója lesz a Debian projektnek.

/bzzzzzzzzzzzzzzz........

Oh, b+ ébresztő reggel van.......

--
GPLv3-as hozzászólás.

Lehet, hogy Adobe részvényeket vesz?


http://taklertamas.deviantart.com/ || registered Linux User #518773 || Dell Studio 1537

Ballmer mint batman, nem rossz :D

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

Karácsonyra megveszi a facebookot reálértéken.