Ki tippeli meg legpontosabban a hétszázezredik, egymilliomodik bug napját?

 ( trey | 2010. október 19., kedd - 12:56 )

A Debian fejlesztői közösség rendre versenyt hirdet a kerek bugok napjának megtippelésére. A Debian Bug Tracking System-be bejelentett hatszázezredik bug napja 2010. október 12-én jött el. A legközelebb tippelő Rene Maurcio Mayorga volt (szintén ő tippelte meg a legsikeresebben a félmilliomodik bug bejelentésének napját is).

Hogy a fejlesztők és hozzájárulók ne maradjanak új kihívás nélkül, újabb célpontot kerestek. Most arra lehet tippelni, hogy mikor jelentik be a hétszázezredik és az egymilliomodik bugot. A győztes az lesz aki a legközelebb lő. A győztes nem kap semmit a Debian közösség elismerésén kívül. Viszont az övé az a melengető érzés, hogy neki sikerült a legjobban.

A versenykiírás itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A győztes nem kap semmit a Debian közösség elismerésén kívül. Viszont az övé az a melengető érzés, hogy neki sikerült a legjobban.

Kisgyerekeknél a "játékiból" kifejezés közel azonos a fenti mondatokkal. :) Szerintem jó dolog hogy csak a játék kedvéért játszanak, és nem autóért, házimoziért, vagy nyaralásért.

Az én gyerekkoromban még "játszásiból" volt ez a kifejezés.

-----
"Fontosabb egy jó szomszéd, mint egy távoli rokon." (Árvízkárosult, 2010)

jah. a fentebbit még nem is hallottam.

Ki tippeli meg legpontosabban a hétszázezredik, egymilliomodik bug napját?

Remélem, hogy a már elismert wikipedia-díjas jós anr lesz az.

es tavolrol kihasznalhato obsd default install bug lesz :)

Ne álljunk meg itt.
Tippeljük meg a hétszázezredik, egymilliomodik javított bug napját, illetve mennyi idő tellik el a bejelentés és javítás között. :)

engem komolyan erdekelne egy bug tracker statisztikaja (barmely distroe vagy projecte), miszerint a bugok hany %-a ment wontfixbe es notabugba, hany ezrelekuklet javitotak még aznap, vagy a kovetkezo kiadasra, stb.