- trey blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 922 megtekintés
Hozzászólások
Szerintem a törököknél a kemény-nyúlós, kicsit tejbegrízes utánérzésű cucc. Az mindennek odaver. Sima fakanállal teszik apró tölcsérbe.
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Inkább a classic olasz (vagy olasz stílusú) gombócos. Ebből a gépi méterrefagyiból még nem ettem jót.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
És az albán fagyi? Szólni kell, hogy ne adjanak már olyan sokat, cserébe mindegy, hogy milyet kérsz, mindnek egyforma az íze.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Hogy működik a gép, hogy mindig az egyik felére kerül a csokis rész? Sosem értettem.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ez komoly? Nincs vigyori arc a végén.
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Komoly. Hogy működik?
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Én eddig olyan csavart fagyis gépet láttam, aminek 2 edénye van. Az egyik karra kiadagol egy csillagformán csak az egyikből, a másik karra a másikból. A középső kar meg egy olyan csövön tolja ki, ami el van felezve a mintával együtt.
Ha több - 4 vagy 6 - íz van, akkor ott esélyes, hogy több gép van és csak bizonyos kombinációknál működik ez a felezés. Ha olyat kérsz, ami nem egy gépben van, akkor nyom valamennyit csak az egyikből az egyik gépen és utána csak a másikból a másik gépen.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ami trey képén van, azon tehát a csavarokban hosszában van fehér és barna fagyi (ne csúfoljuk csokinak és vaníliának :-). És éppen véletlen, hogy a tölcsérben balra alapvetően barna, jobbra pedig fehér?
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
És a pisztácia?
Hát a rumos dió?
És a kávé?!
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt. Van vanília, tutti-frutti, karamell, rumos dió, kávé.
De ez nem vicc, tényleg nem tudom, hogy mitől lett az egyik fele fehér a másik barna.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Képzeld el a csövet amin kijön a cucc a tölcsérbe. Belül ketté van osztva egy adott hosszon, s így egyik felében barna, másik felében fehér cucc jön. Nem pont így, mivel a két adagoló kar plusz a közösített kar nem véletlen van - de így szerintem megvan amit mondok.
Meghúzod a közös kart, jön egyszerre a két cucc. Alá teszi a tölcsért a kezelő, amit _nem fog forgatni_, hanem finoman mozgatva O alakokat ír vele, a tölcsér tájolása mindig azonos marad. Így mindig az adott oldalon lesz a sötét, másikon a világos trutyi. Csak mozgatja, játszik alatta, az O átmérőjét szemre állítva a kért mennyiséghez. Látványra meg csavaros lesz.
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szóval, te ilyen okos gyerek vagy, mi? Akkor tudhatnád, hogy végeztem a szerencsejátékkal, és hogy nem veszek fel idegen stopposokat! :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Köszi! Így már logikus.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Na csak összejött akkor a megfejtés. :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szín alapján nem zárnám ki a citromot sem. Régebben Tokajban ettem ilyen csavart fagyit. Ott két gép volt, általában vanília-eper és csoki-citrom volt a párosítás.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
ride map? :)
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nem szoktam követni, megyek amerre a visz az ihlet, GPS-t sem szoktam indítani. Városi körnek indult, de a végén lett egy Győr-Csesznek-Győr karika, megállás a cseszneki várral szemben levő motoros büfében egy sörre és a kávéra, majd vissza Győrbe a Tihanyi Árpád úti fagyizóba. Jó kis 3 órás kör volt.
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Remélem alkoholmentes volt ;-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
#iszikvagyvezet pic.twitter.com/g7MOeyDO3x
— Gabor Micsko (@gmicsk0) August 14, 2023
0,0%
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1, bár nekem csak egy bazi nagy X jött be. Az utasítást követve be is zártam az oldalt.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Sok helyen kóstoltam fagyit, a pálmát még mindig a dánok viszik. Verhetetlen ennél jobbat még sehol sem ettem. Nem csak a fagyi a lényeg, hanem a díszítés és amit még rá szórnak (tejszínhab, eperhab, csoki szeletek) Második helyen talán a bécsi Bortolotti (ha még egyáltalán létezik) lenne. Érdekes módon sokan dicsérik az olasz fagyit, de Olaszországban soha nem ettem olyat, amire azt mondjam, hogy "na ez igen".
Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A csavaros fagyit egyébként még senki mástól nem hallottam pozitívumként emlegetni, esetleg nosztalgikusan itt: vad fruttik - sárga zsiguli https://www.youtube.com/watch?v=9Ky41lTtknU
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
En Bakonybelben ettem tegnap csoki-vanilia csavaros fagyit motorozas kozben megallva, ott TENYLEG nagyon jo, suru, kremes, fincsi :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ugyanitt megemlíteném, hogy holnapután a cégünknél Fagyinap lesz!
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nekünk második hónapja heti egy jégkrémes nap van a cégnél. Illetve ez így nem teljesen igaz, mert az elmúlt hetek időjárása miatt az utolsó két alkalom kiesett.
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nálunk meg végre a cég beszerezett gyűrődésmentes fax papírt!
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mar szinte csak etiop utazasi irodakban hasznaljak. :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A fluktuacio elkerulesenek csucsa. Meg a ping pong asztalnal is hatekonyabb. :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kíváncsi vagyok, hogy a home office betyárok megjelennek-e :D
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
nem
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni