Őszinte dolgok #1

Hozzászólások

Covid shieldes alátéttel. Amikor a covidok meglátják az alátétet és megérzik a kissé leégett kotyogós kávé illatát, inkább felfordulnak.

Hivatásos pitiáner
neut @

Győri egyetem melletti Fecske kocsmában sikerült tegnap este hozzájutnom és úgy voltam vele, mint Stallone a Pusztítóban, amikor megkóstolta a ratburgert, hogy ahhoz képest, hogy milyen, nem is rossz!

Ittam már annyi szar kávét, de ez abszolút nem tartozott az alsó harmadba a minőséget illetően :D

trey @ gépház

Hipster helyeken pedig elofordulgat pont ilyen kave. Es sosem rossz az ize.

Ha az kávéhab a tetején, akkor rendes nagynyomású presszógéppel főzték le/meg, csak a tálalás sikerült retróra. :)

Nekem spec Győrről csak jó emlékeim vannak, munka miatt párszor kellett ott  dolgozni, EYOF(2017), WRO(2019), szar (köz)hangulat javító egységbe még nem sikerült belefutni.

Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... (W. Shakespeare)

Egyébként, a publikus helyeken vásárolható feketék (Jajj!PC!) közül számomra előkelő helyen vannak a MOL-kutaknál, - legalább is vidéken, - felszolgált kávék. Eddig négy különböző MOL-kútról is, - a kávéfőzésüket tekintve, - abszolút pozitív véleménnyel vagyok.  :)  (Összehasonlítva az "ETALON" pl. arena-s Starbucks kávéval, illetve más önmagukat kifejezettem "szuper csoda" kávézóknak feltüntetőkkel.

+1, a Starbucks egy coworking space. Akkor jártam oda, amikor mondjuk két ügyfélmeeting között volt két óra, és nem akartam ebből másfél órát kocsikázni az irodába meg vissza. Így viszont elég jó, mert az ezer forintos belépő nemcsak az asztalt, wifit, vécét, stb. tartalmazza, de még egy ingyen kávét is kapsz. :)

Ismeri még valaki, vagy hallott a "kemény blokk"-ról?