Munkahelyi kényelem

Babzsák fotel, plazma TV, médialejátszó, húzódzkodó ... Már csak egy bárszekrény, egy kanapé és egy játékkonzol hiányzik ... De, dolgozom rajtuk!

Hozzászólások

Mi lettél te ott? :) Micsoda luxus! Hát igen, amióta jó óra, motor...

 

BTW: Nálunk is az új székhelyünkön rengeteg a szabad hely. kb 600 nm-re van 3 irodai alkalmazott és 2 tulajdonos, így igazából a tulajdonosok játszószobájává válik az iroda nagy része (kb 350nm). A három irodai alkalmazott egy cca 80-90nm-es irodában van együtt (+konyha, mellékhelységek, irodai raktárak, szerverszoba).

Én azt gondolnám, hogy a kényelem hozzájárul ahhoz, hogy szívesebben jöjjön az ember dolgozni. Életünk nagy részét a munkahelyen töltjük. Szerintem nem mindegy, hogy milyen körülmények közt. Így már nem lesz gond megnézni jó minőségben péntekenként az F1 szabadedzéseket :)

trey @ gépház

" A főnökömnek az a filozófiája, hogy semmi olyan fejlesztést nem támogat az irodában, amitől egy perccel is szívesebben maradnál bent, mintsem hogy hazamenj a családodhoz. "  Marcal János tumblr

(amúgy utoljára ezt a "nem mindegy, hogy milyen körülmények között"-szöveget a kecskehangú Bandi bácsitól halottam, amikor letiltottam az összes szexoldalt a proxy-n, még 2001-ben)

kivalo, akkor mar nem monitoron kell nezni a pornot! :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2019. 11. 18., h – 17:50

Szoval te hordod be a cegnek a dolgokat ?

Haaaaat....

Ceg vegye meg, aztan 1-2-3 ev mulva adja neked ajandekba mikor zerozzak es hozzak az ujat.

Vagy nekem van jo dolgom, mert tolem kerdezik/tek idonkent, hogy kerek e "szervert, mobilt, laptopt, tvt, barmi elektronikat" ertem ez alatt otthoni felhasznalasi celt, nem munkaeszkoz. Marmint ezeket 0 kilometeres tetelkent.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Pont a szemközti falon van egy festmény, illetve erre az oldalra terveim szerint menni fog egy split klíma az asztal fölé (azért van fent a konnektor). Az írható festékért meg bátyám lelőne (ő festő és a legnagyobb baromságnak tartja az írható/lemosható falfestéket, amúgy én is).

Azért, mert ha egyszer úgy döntesz, hogy át akarod festeni, mert unalmas a színe, vagy bármi más, akkor onnantól lehet a vakolatot leverni és újra kártya. Ugyanis a lemosható festékkel lekent falon még a glett se marad meg, pont ez a lényege ☺️

Ugyanez a szitu olaj festékes falon.

Ugyanez a szitu olaj festékes falon.

Nincs ezzel semmi gond. Én most nyáron festettem át a konyhát a frissen vett házunkban. KB 1,5 méter magasságig olajfestékes volt a fal, kvarcos festékkel átkentem két soron és utána már lehetett glettelni, festeni, stb. Egy helyen megpróbáltam levakarni, hogy mégis mennyire tart... Jött vele az olajfesték is. Az sem okozott gondot a kvarcos festéknek, hogy a zsírt nem lehetett 100%-ban letakarítani az olajfestékről, szóval nem érzem én ezt akkora problémának. Sikerült a csempére is kicsit ráfestenem, erről sem akart lejönni.

A lényeg lényege lényegében lényegtelen.

Ezzel csak az a baj, hogy vagy így önmagában, vagy pár festés után a kvarcos festék is megereszkedik és előbb bereped és lehullik. Minden csak idő kérdése. Főleg konyhában, ahol a levegő pára és zsírtartalma amúgy is magasabb, mint máshol. Számtalan példát láttunk már.