Túlzásba vitt tisztálkodás

 ( trey | 2019. április 1., hétfő - 18:26 )

Hogy a faszba lehet írni ilyen gagyi szoftvereket? Beiratkoznék újra programozónak ...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ha tényleg érdekel, menj el a Mozillához pár hónapra.

:)

Jeah :))

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nekem a minap a qBittorent produkált hasonlót. 140%-ra kiment a letöltés és ha nem lövöm ki, ment volna még tovább is. A progreszbár is kiment már a neki fenntartott helyből...

Speciel amit írsz, ahhoz nagyon hasonló máshol is létezett. A transmission-nak volt egy időben olyan verziója, ami pl. a Slug-on (Linksys NSLU2) az ellenőrzőösszeg számolásánál valamit elkefélt (ha jól emlékszem). Ennek az lett a gyakorlati eredménye, hogy a már teljesen letöltött anyagokat egy frissítést követő egészségügyi reboot után elkezdte újra letölteni, mert mindent hibásnak tekintett. És újra. És újra. Fasza volt, úgy kellett valami archívból kivadászni az eggyel korábbi verziót. Eléggé meglepő volt látni, hogy az előző este már 100%-os állapotú anyag szépen elkezdett visszamenni.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Annál a qbittorrent-nél nem tudom mit szívtak az agyalágyult "fejlesztők", de b+ az issue trackere tele van olyan hibajegyekkel, amikben újra nekiáll letölteni 0-ról már 100% kész torrenteket is, mert nem tudja lekezelni az új helyre átmozgatást. Ami persze azzal jár h. a már letöltött fájlokat reflexből 0-zza. Élmény mikor jó nagy packokat dob a kukába egy hosszú letöltés után, és kezdi az egészet elölről. Az 1000éves utorrent ilyet soha nem csinált. Csak hát azt meg megvette vmi befektető maffia, utána pedig bitcoint bányásztattak sunyiban az ember gépén, meg felrakta a sok adware szarját.
--

Ez a kép még Windows 7-en készült de reprodukálható Windows 10-en is, hardverfüggetlenül.

Ez olyan, mint amikor 5 rendőr utazik a buszon, abból leszáll 7 rendőr. Ezután még 2 rendőrnek kell felszállnia a buszra, hogy senki se utazzon a buszon.