Pozitív meglepetés

 ( trey | 2018. június 14., csütörtök - 8:55 )

Benq TW523P. Lámpa üzemidő jelenleg: 9930 óra. Kicsit remeg a kép. Hogy amiatt, hogy lassan 3x-os üzemidőnél tart? Passz.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Köszönjük, hogy jelezte az alkatrész felesleges tartósságát. Mérnökeink mindent megtesznek, hogy a termékeink csak a tervezett időtartamig működjenek, de sajnálatos módon vannak alkatrészek, amik tartósságát eddig nem sikerült pontosan előre tervezniük. A hibát a következő generációban már javítani fogjuk, ha az alábbi linken megrendeli a cserealkatrészt, már az ön által is elfogadott 3500 órát fogja teljesíteni. Köszönjük jelzését mégegyszer, jó fogyasztást polgártárs!

Inkább csak annak köszönhető, hogy ez a projektor a feladatából adódóan közel sincs annyit ki-bekapcsolgatva mint egy átlagos, mondjuk csak prezentációkra használt társaik. Ebből fakadóan jóval tovább is bírja a gyűrődést. A cég meg nyilván egy átlag felhasználásra adja meg az lámpa élettartamot.

--
trey @ gépház

Be lehetne építeni valami feszültségtüske generátort a projektorba, hogyha egyfolytában működik, akkor is öregítse az izzót valahogy.

És mindezt a lejárt lámpájával vetíti a falra :) Nem néz hülyének egy kicsit sem.

Ja, inkább robbanna fel figyelmeztetés nélkül.

Hogyhogy nem TV-t hasznaltok erre a celra?

Több okból sem. Egyrészt, ekkora TV nem nagyon van (ésszerű áron legalábbis), másrészt volt egy beragad projektorunk, aminek volt egy kisebb hibája és erre tökéletesen megfelelt, Főleg, hogy így nem kellett a TV-hez egy csomó kábelt odacibálni a falra. :D

--
trey @ gépház

Jó magyar szokás szerint vissza kellene tekerni benne az órát mint az autókban szokták ;-)

Jaaa, neeeem. Működik szépen tovább. Csak bekapcsoláskor egy fél percre kiteszi ezt a figyelmeztetést.

--
trey @ gépház

Rendes tőlük. Erről a régi szép shareware-es idők jutnak eszembe.

Total commander kedveli ezt :)