Inkább nem

 ( trey | 2017. október 6., péntek - 16:27 )

Jobb, ha az ember néha elengedi bizonyos dolgokat...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Do tell :D

Bementünk egy diákigazolvány bemutatásra és szerződésmódosításra. Az előbbit csak személyesen lehet. A sorszám automata nem működött, az ügyfelek tanácstalanul lődörögtek, a dolgozók kínos arccal próbáltak úrrá lenni a káoszon. Volt olyan ügyfél aki aznap már harmadszor volt ott.

15 perc várakozás után végre adott sorszámot az automata. Hívásra az ablakhoz menve, közölték, hogy nem tudnak szerződést módosítani, mert nem megy semmi. Ez a második teljes leállás volt a dolgozó szerint aznap, délelőtt már volt egy. Úgyhogy semmit sem tudtunk elintézni. Csak az időnket rabolták.

--
trey @ gépház

Tiszta Erste Bank feeling, ott minden nap ez van, persze csak délben, amikor ráér az ember kiugrani a bankos ügyeit intézni... (már otthagytam őket ezért egy ideje)

Meg tudom erősíteni. Tegnap ugyanez az egyik szegedi fiókban, de már reggel 8-9 környékén. Türelmetlen, félhangosan elégedetlenkedő ügyfelek everywhere. A dolgozók hülye elrendezésben - mint valami kirakatban, oldalnézetben - az ügyfelek vizslató tekintetének kitéve - az ügyélpult hiányában a személyes szférát óvó bármilyen védővonal nélkül - gondolom szándékosan. Nem lennék Erste dolgozó. Az egyik ügyintéző hívólámpája kikapcsolva. Szépen felöltözött, karakteres arcú fickó. Próbált úgy tenni, mint aki elfoglalt, de szinte Mr. Bean színvonalú szerecsétlenkedésbe fulladt a látványos semmittevése. :)

Mondd már meg, mi a kénköves ló...t kell személyesen, bankfiókban intézni kvázi naponta? Amióta Erste üf. vagyok, talán ha ötször jártam valamelyik fiókban, érdeklődni, szerződést kötni, illetve módosítani.

Lehet naponta viszi be a pénzt ^^ :D

így igaz, az előző napi kp bevételt...

Minden év február 23-án - a Vörös Hadsereg napján - Stirlitz harmonikával járta Berlin utcáit és tereit, közben kozák dalokat énekelt. Nem is sejtette, hogy ezekben a napokban milyen közel állt a lebukáshoz.

Üdv,
Marci

Mostanság már minimális a kp forgalmam, szinte mindenki bankkártyával fizet nálam, ráadásul már nem is abba a bankba járok.
Egyébként egy 190 cm magas, 150 kg tiszta izom gyilkológép vagyok, egy terminátor. 5 ugyanilyen arc figyel biztos távolságból állig felfegyverezve. Lehet próbálkozni :-)

Gondolom működik, legalábbis a jelenlegi bankomnál így csinálom. Erste 2015.okt vezette be, ahogy látom, kb 1-2 hónappal előtte léceltem tőlük :-)

Biztos megint kilyukadt a szűzfal.

Ugyan biztos csak egy expert master 16 eves vegrehajtott valahol egy 105; DROP TABLE employees
szeru hacking tamadast. :D

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.