Baljós árnyak 3D

Délutánra van jegyünk a "Star Wars I. rész - Baljós árnyak 3D (mb)"-re. Kíváncsi leszek arra, hogy mit tudtak kihozni belőle. Igaz, hogy legalább 20x láttam már, de azt hiszem, hogy remek szórakozás lesz...

Frissítés: Tetszett. Igaz, úgy tűnt nekem, hogy a 3D-t csak kompromisszumok árán sikerült megoldani. Még a 3D filmekhez képest is. Mindenesetre abban maradtunk, hogy megnézzük 3D-ben a többi epizódot is. 2017-ig megint lesz miért moziba járni. A következő film, ami egyelőre biztosnak látszik, az a Prometheus.

Hozzászólások

szerintem ez a SW darabok között gyalázatos. 3D-ben nem tudom milyen lehet, de majd beszámolsz remélem. a történet és a karakterek maradnak, a végeredmény szerintem borítékolható. én kétszer láttam össz, többet nem is fogom. ha 20x láttad neked biztos bejön...

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Én is eképpen vélekedek. Ebben a formában teljesen fölösleges volt az előzmény filmeket megcsinálnia Lucasnak. Egy maga idejében magas színvonalon megvalósított ILM techdemo a számomra, semmi több.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

A Star Wars nekem valamiért csak a videójátékok miatt maradt emlékezetes, konkrétan a Jedi Knight II és a Knights of the Old Republic miatt.

A filmek nem tudnak érdekelni, ezen az utómunkával létrehozott 3D térhatás sem képes igazán változtatni.

Én Chewbacca-ra lennék kíváncsi 3D-ben. :)

Arra én is kiváncsi lennék 3D-ben.

Váltás alsógatya az nem kellene, ami 1979-ben horrornak számított azzal 2012-ben már egy általános iskolást sem lehetne megrémíteni, vagyis már 1996-ban sem lehetett.

10 perc alatt elalszanak rajta, mert nem szoktak hozzá az akkori mozifilmek vontatottságához.

az 1. resz kb. olyan, mint a matrix reloaded: mindkettot eltoltak. Ez a misza dzsardzsar lapajfulu pomogacs storyline nagyon nem kellett volna bele...

Palgium

Volt egy blogbejegyzés valahol, amivel egyet tudtam érteni: igazából a Matrix/SW/stb. "szar" folytatást kapott filmeknél ha jobban belegondolunk, az eredeti sem az a hű, de nagy valami, csak a második részre már nem bocsátják meg az emberek ha bőrtangában buddhista bölcsességeket mondanak a napszemüveg mögött. De nézd meg a SW-IV-et. Mi az igazából? Egy hős királyfi kiszabadítja a sárkány karmaiból a hercegnőt, és egy nagy csatában levágja a sárkány fejét. Az újdonság benne, hogy Lukács bácsi ezért hozta létre az ILM-et. Semmi más nem volt a SW már '77-ben sem, csak egy tech-demo, hogy srácok, ezt tudjuk, lássatok csodát, látványos, mi?

Bizonyíték: hasonlítsd össze bármelyik filmet a THX 1138-cal. Kult film lett, George Lucas első komoly rendezése, de a kult-filmekben nincs pénz! A mozinéző a látványra nedvesedik! Lucas pedig csak undorítóan gazdag akart lenni, ahhoz pedig szőrös macik, meg Jar-jar Binksek kellenek, és űberfasza látvány. A történet? Mellékes. Látható, hogy a nép minden szarra jegyet vált.

Ezért van az, hogy a SW játékokban erősebb, mert ott le is kell tenni valamit az asztalra. A mozi egy más műfaj.
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods