Rendszergazda, szoftverfejlesztő, webfejlesztő munkát keresek

 ( nc | 2011. február 2., szerda - 1:33 )

Ennyit tudok magamból felajánlani

- rendszergazdai gyakorlat - elsősorban linux, de általában linux-windows vegyes rendszereket üzemeltettem, átlagosan 50-100 fős, nagy forgalmú cégeknél vagy épp kis létszámú, de annál fontosabb cégnél. Most is én üzemeltetem félig becsődölt cégünk rendszereit.

- nagyobb lélegzetű php-s projekten dolgozunk most is, tehát ebben otthon vagyok, speciális ismereteim nincsenek a tárgykörben, php frameworköt (is) használok (Yii - imádom), de szuperképességekkel nem rendelkezem, annyit tudok, ami kell egy komolyabb site felépítéséhez. (Munkaadónak: a projektre már nincs pénz, ezért keresek munkát).

- javascriptben írtam kisebb és nagyobb lélegzetű dolgokat is, tehát ez sem jelent problémát.

- pár éve python fejlesztés is jól ment, most php-s az agyam, de nyilván visszazökkeni nem nagy ügy

- benne vagyok a html, css témákban is, jellemzően én terveztem a mostani projekt ezen részeit. Kapcsolódó grafikai munkák nem gond, otthon vagyok Photoshopban, Illustratorban is.

- mysql-t ismerem elsősorban, mint adatbáziskezelőt. Régen volt kapcsolatom MSSQL-el is, de túlzás, hogy ez szerelem lett volna, inkább kényszer, mert Navisiont vezettünk be.

- sok más ismeretem is van, de ezek a fentik vannak most beolajozva. Tudok csapatban dolgozni, de szükségem van a magányra is a munkavégzéshez, ami nem kizárólagos egyedüllétet jelent, hanem időnként nyugodt légkört az irodában.

- jól kezelhető, megértő, talán megnyerő személyiség vagyok, csak azt nem szívelem, ha feleslegesen kell szívnom pszichopata vezető alatt. Ahhoz már nem vagyok fiatal, nemrég lettem negyven sajnos.

- szeretek tanulni, a matematikát szeretem, ha valami bonyolult rendszerrel kell megbírkózni, az sem akadály, sőt, az érdekesség vonzó. Tudok otthon is dolgozni, képes vagyok hétvégén is erre, elérhető vagyok szinte bármikor, ez nekem nem akadály.

A biztonság és a jó légkör aranyat ér számomra. Meg az, ha elismernek néha. Dolgoztam egészen különleges helyen is, mint informatikus, ahol elsőrendű szempont volt a megbízhatóság, de erről majd személyesen.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

UP!

ha weblaborra meg nem tetted volna fel, akkor szerintem erdemes lenne.

Tyrael

dobj egy cv-t...
info [at] dwx [dot] hu

rendszergazdai témájú tudásodról írhatnál még valamit, ilyesmi embert keresünk egy jó helyre
--
Gábriel Ákos

Szia!

Úgy tűnik pont ilyen embert keresünk: http://www.220volt.hu/programozo_allas.txt

allas@220volt.hu

üdv! :)

csak nekem volt furcsa a kovetkezo kombinacio?

Idézet:
= A 220volt.hu Kft. backend programozot keres! =

== Elvarasok ==
- PHP, HTML, JavaScript, CSS, MySQL ismeretek

== Elonyt jelent ==
- Python nyelv ismerete
- Verziokoveto rendszerek ismerete (HG)
- Szlovak, Roman nyelv tudas
- Photoshop ismeret
- Unix ismeretek

amugy egyetertek vele, hogy nem art ha a backend fejleszto is konyit egy kicsit a frontendhez, de ha 5 kovetelmenyt sorolok fel, akkor nem irnek bele ket es fel frontendes elvarast, valamint nem lenne elony a photoshop ismeret.
ha photoshop elony, akkor minimum design-t slice-olni, sitebuildelni kellene idonkent, ami nagyon nem backendes melo.

szerintem.

ps: amugy tetszik a minimalista hirdetes. :)

Tyrael