hp clj 2500 driver lemez

Fórumok

Bahh, reseteltem a nyomtatot, es kellene nekem a gyari lemezrol a hp toolbox... A hplip csomag toolboxa nem kompatibilis, vagy csak f13 alatt nem akarja az igazsagot... Maga a wines driver letoltheto a hptol, de a toolbox nem :(. Valakinek van esetleg ilyen ocskavasa? Es csinalna egy isot a driverlemezrol?

koszi :)

Hozzászólások

Küldj egy elérést, betarolom neked. De szerintem ezen nincs hp toolbox, pedig HP CLJ2500-hoz kaptam a lemezt. 368MB az egész, egymillió nyelven van rajta valami. Amúgy nem világos mit akarsz, pontosaban az a toolbox minek neked.
Amúgy meg nem ócskavas, 10-15 oldalból max 2-3 szokot kijönni tök üresen. Ha újranyomtatom, akkor meg jó. Vagy nem. Múltkor asszony majd' megveszett, valamit már 6x "fénymásolt", és sose jött ki neki semmi, nekem meg elsőre :-)

Ha tolsz egy resetet ennek a vasnak, akkor elfelejti mi a default papirmeret (azt hiszi letter), es pl nem hajlando kinyomtatni a tesztlapot, konfiguracios lapot. Vagy a toolboxban tudod kikapcsolni hogy X orankent kalibraljon, es atallitani arra, hogy csak hosszu uresjarat utan, elso oldal elott kalibraljon, vagy hogy a transzfer foliarol, nyomtatas elkezdese elott, csinaljon-e meg1 takaritasi folyamatot, esetlegesen beallithatod hogy kulonbozo adathordozokra, milyen uton modon (sebesseggel, erosseggel) nyomtasson, valamint kepes vagy tisztitast inditani.

---
Apple iMac 20"
áéíóöőúüű

Hahó! Hol van ezen a lemezen ez a valamilyen toolbox? Most direkt végigmentem a telepítésén, és semmi ilyet nem látok. Az egyetlen, hogy némi nehézségek árán le tudtam csodálkozni a HP oldaláról a 8.1-es WebJetAdmin-t. Szóval hol van, és hogyan érem el. Lehet, most nekem is kéne.