UHU-Linux 1.2 (Rajt!)

 ( trey | 2005. március 17., csütörtök - 22:39 )

Megjelent (az FTP szerveren) az UHU-Linux 1.2 (Rajt!). A megjelenéssel egy időben új honlap köszönti a www.uhulinux.hu látogatóit is. Bejelentést még nem láttam, így a részletes változások listájára várni kell.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

hajrá uhusok!

nekem mint linux amatőrnek fejleszteni/office gép kellett, olyan, ami magyar környezetben fájdalom nélkül kiváltja a winxp-t a titkárnőnél.

volt suse 9.2, ubuntu, debian, de a legjobban az 1.2rc3 UHU jött be, ezzel volt a legkevesebb hegesztés, szívás. az UHU 1.2 nagyon szép darab.

Mi ezen az új?:)
Az 1% gombot kivéve:)

Csak annyi, hogy az a regi. (:

Talán most megoldottuk a DNS átállásokból adódó problémákat a honlappal kapcsolatosan.

a sárga - kék alapon lévő piros kis 1.2 matrica trió most már tényleg elég ahhoz hogy funár nagyon örüljön... :( ezen nem lehetne "javítani"?

Mi bajod Bocskai színeivel?

azzal semmi, viszont a mostani román zászlóval már akad egy kicsi. természetesen előferdülhet hogy nekem van szélsőségesen szubjektív véleményem -- viszont egy csepp pirosfehérzöld matrivcával akkor is meg lehetne dobni szvsz.

ugyan ez már flame, de:
A románok nemzeti öntudatának ébredése kb. egybeesik a Bocskai szabadságharc korával. De mivel nem volt saját nemzeti szinük, megtartották azt ami alatt olyan hősiesen harcoltak a szabdságharc idején (természetesen a mi oldalunkon, mint hajdúk).
Ezért ha a román lobogóra nézel, mindig jusson eszedbe, hogy Bocskait éltetik a mai napig (olyan ez mint a déli harangszó) :-)

A piros-fehér-zöld lobogóval én is egyetértek :-)