Commodore Vienna 2009

 ( Chain-Q | 2009. szeptember 22., kedd - 14:35 )

Magyarországon szerencsére rendszeresnek mondhatók a retroszámítógépes összejövések, elég ha az itt a blogban is többször megénekelt Árok Partyra, vagy az Amiga Klubra gondolunk. Osztrák sógoréknál azonban a hét szűk esztendőt élik ezzel kapcsolatban, már vagy tizenöt éve, de most vége a nélkülözésnek, mert a bécsi PURE-CBM nevű Commodore fanklub elszántan rendezi a Commodore Vienna 2009 nevű rendezvényt.

A rendezvény a Bécstől kb. 25km-re (Soprontól kb. 50km-re) lévő Bruck an der Leitha mellett, a pachfurthi "driving camp" (Hogy lehet ezt magyarra forditani? Vezetéstechnikai központ? Gokartpálya?) területén kerül megrendezésre, ennek megfelelően pl. gokart és quadverseny is lesz, valamint egykori C= "VIP" vendégeket is ígérnek. Bővebb információ a banner alatti linken található, ahol most már angol nyelven is megtalálható a program és a rendezvény flyere.

A budapesti Amiga Klub jelenleg az össznépi betámadás lehetőségét fontolgatja. (vö. "nyögte Mátyás bús hadát Bécsnek büszke vára" meg ilyesmik... :) A fejleményekről természetesen később beszámolok.

Ja és az időpont: 2009 október 3-4., mindennap 10:00-tól 17:00-ig (igény esetén tovább is nyitva tartanak). A belépés pedig ingyenes.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Támadjatok, és mutassátok meg az ausztráloknak, hogy C=-ban (is) semmik hozzánk képest!

Jörg Haidert, és lábtörést! :)


suckIT szopás minden nap! MySQL 6.0: az Oracle első áldozata?

Ausztráloknak?

"Kurva ausztrálok! Rühellem azt az országot vagy kontinenst vagy akármit. Ott kellene atomot robbantani!" :)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

"Eszem-f'szom megáll!" megyek és bedobok egy koalaburgert, koala kólával. :D

"Jörg Haidert, és lábtörést! :)"

Ez maximum necrophil jókívánságként fogható fel, hiszen az autóbalesetben elhunyt 58 esztendős Haidert már 2008. október 18-án eltemették.

Gépvivős, vagy bámulós?
___________________________________________________________________________
MOS Technology 6510 @ 0.985 Mhz + 64 KByte (32kB RAM + 32 kB ROM)

Hat en viszek gepet az biztos. :) Es meg aki itthonrol jonne masik ember rajtam kivul, az is visz. De egyebkent passz. :) Nyilvan hely az lesz gepeknek, mert a meghirdetett HW borzet se lehet (vagy legalabbis nem tul elegans) acsorogva, zsakokbol intezni... ;)

Egyebkent erdeklodnek, hogy milyen gep az ott az alairasodban? Csak mert a C64-ben 64K RAM es 20K ROM volt, szoval nemertem. :)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

C64/2. Tényleg érdekelne engem is, hol találtam ezt a faszságot.
___________________________________________________________________________
MOS Technology 6510 @ 0.985 Mhz + 64 KByte (32kB RAM + 32 kB ROM)