Songbird

A Songbird furcsa egy jószág, de végülis miért ne használhatnám böngészőnek is a zenelejátszómat, ha már egyszer így összerakták?

Végülis vagy végül is?

Hozzászólások

Furcsa krealmany tenyleg, vegulis jo kis program elsore nagyon megtetszett (Amarok helyett kerestem alternativat). Annyi zavar csak hogy kicsit lassu/lassan tolt be (mondhatni kover madarrol van szo.. :)).

Total Download Size: 51.67 MB
Total Installed Size: 153.51 MB

Inkább ne. Meg ez hozná a gstreamert is, ami a gépemen bekerülne valahova a phononba csatlakoztatott esd-n át futtatott oss wrapperrel alsázott pulseaudió démon jack bemenete és a hangkártyám közé a kernel szélének a csücskéhez, és kilökné onnan a hal-t, ami rossz lenne.

Pedig jó lenne. Ha már egyfajta keretrendszer ez a xul, miért nem lehet úgy kezelni, mint más keretrendszereket? Lehetne a csomagkezelőben egy darab xulrunner csomag, amire dependelne a firefox, thunderbird, songbird, és így a programok kevesebb helyet foglalnának, gyorsabban indulnának, stb.

Az igaz. Mashol is AFAIK. De akkor is indul kulon a xulrunner 'azon resze'. Na jo nem magyarazkodom, KAMI vagy valaki Firefox/zilla-ban jartas emberke felhomalyosit majd az egesz dologrol.

(Arch -on is egy xulrunner van, megis mindig toltodik valamiert ha firefox, ha thunderbird, ha songbird indul, etc. De FIXME.)

mostmár kezd idegesíteni böngészőként :) hosszú idő telt el...

viszont jó ez a lejátszó, miniplayer módban tök jól elvan. jól is néz ki, működik is.

Zenelejátszó + böngésző = last.fm + opera :)
--
"my mind had skipped town and left me behind to pay the rent"

Csak personal/individual. Nem kell 'premium' semmi ilyesmi. Nincs dija (amennyire en tudom, meg tolem sosem vontak meg le). Eloszor von le ~300ft-ot, amivel a kodot kuldi, de vissza is kapod 3-5 napon belul.

Igy nez ki:
Kártyatranzakció
2009. Március 30., Hétfő 2009. Március 30., Hétfő sokbetuesszammegminden -400,00 HUF
sokszam sokszam
1234PAYPAL-- EXPUSE soksokszam
400,00 HUF
1,77 USD

(az 1234 a kod)

Annál jóval több adatot adtak át, mint amennyit ki lehet deríteni regisztrált felhasználóként.

Ez most olyan, mintha a flickr-t megvenné az Adobe, aztán átadná az adatbázist a BSA-nak, hogy az összes olyan kép után indítson nyomozást, amiről kideríthető, hogy Photoshoppal készült.

Nekem ez a lejátszó nagyon tetszene, én is épp amarok alternatívát keresek, de egy gondom van vele: eléggé lassú és rendszeresen lefagy :S (próbáltam az 1.2-es és az 1.3a verziót is)
Remélem gyorsan halad a fejlesztése mert így nem tudom használni :(

Szerk.: most pl attól fagyott meg teljesen, hogy beírtam azt hogy "gr" a jobb felső sarokban lévő keresőbe :/ Kipróbáltam mégegyszer, megint lefagyott... másnak is vannak ilyen gondjai?