Mai nokomment #4

Az agyonbeszélt válság miatt, vagy én nemtudom, de mindenki meg van huzatva manapság. Mai nokomment történetünk egy kies budapesti használt pécé boltban esett meg.

Átlagos János vásárló, kinézett az interneten magának egy olcsó, használt nyomtatót a kies budapesti használt pécé bolt honlapján. 6000 Ft volt, meglehetősen jó ár, egy majdnem teli tonerrel felszerelt, keveset futott lézernyomtatóért. Felhívta a boltot, lefoglalta, de tudta, hogy csak egy hét múlva fog tudni érte menni, ezért naponta ismét telefonált, hogy biztos megvan-e még a kinézett nyomtató, kicsiny szíve egyetlen vágya. Ezzel persze sok örömteli és hasznos percet okozva a boltban amúgy rettentően unatkozó munkaerőnek.

Végül Átlagos János elszánta magát a nagy tettre. Felült a BKV-ra, átutazott a városon, dacolva ellenőrrel, téli hideggel, fűtetlen buszokkal, rövid ideig zöld gyalogátkelőhelyekkel és más veszélyekkel. Végül megérkezett, bement a boltba, kérte és kapta a nyomtatóját. Átlagos János nagyon boldog volt, de azért feszengett. Nem volt biztos a dolgában, ezért fizetéskor csak résre nyitotta pénztárcáját, majd szinte suttogva kérdezte:

- ... és tessék mondani, meleg étkezési jegyet, elfogadnak?

A történet csattanója akár ez is lehetne, de nem. Hanem az, hogy elfogadták.

(A történetben szereplő személyek, helyszínek és események minden bizonnyal a fantázia szüleményei. Bármilyen létező személyekkel, helyszínekkel és eseményekkel való hasonlóság nem kizárólag a véletlen műve.)

Hozzászólások

Paros labbal rugtam volna ki a boltbol :)

En nem. Szerintem ez tulajdonostol fuggm. Nalunk meg meg par helyet is ismerek, ahol siman elfogadjak ha ugy van (na jo, nem szamtech bolt, de nem is elelmiszer, etterem). Ha a tulajdonosnak megeri, hogy elcserelje, akkor miert ne tenne? Foleg, hogy itt nem valami draga arucikkrol, es nem valami multi cegrol volt szo.

---

Nem kell mindenben a rosszat latni.

Hehehe...
Régi szép idők, amikor a netkávézóban csoki-ért ment a használt kislemez, bicikliért a hangkártya...
Hiába, fontos a vevőközpontúság...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

BKV-s fabodegakra is kivan irva h "etkezesi jegyet nem fogadunk el". Az a szanalmas, hogy volt ra okuk h kiirjak gondolom :)

Van úgy hogy hónap vége van, vagy csak egyszerűen elfogyik a Kp.
Mi is jártunk már úgy, hogy a kocsmatúra végére elfogyott a Kp. és étkezési jegyre ittunk még egy utolsó kört!!!
Rendesek voltak, elfogadták !