Xerox Phaser 3117

Fórumok

Sziasztok!

Volna egy problémám: van egy remek Xerox Phaser 3117-es nyomtatóm, de nem tudom működésre bírni. Win. alatt működik, Debian Lenny-vel (.24-es kernel) nem, noha a splix (Openprintingen ez az ajánlott hozzá) fel van telepítve. Próbáltam feltenni a driverét a gyári cd-ről, de valamilyen oknál fogva nem tudom a shell file-t (setup.sh) indítani, megtagadja a hozzáférést. Root terminalból próbálkoztam:

linux-5mc1:/media/cdrom0# ./setup.sh
bash: ./setup.sh: /bin/sh: bad interpreter: Permission denied

Nem értem miért teszi ezt velem. (Átmennék root fiókba, de nekem olyan nincs, mert telepítéskor a blokkolása be lett állítva.)

Lehet hogy valami banális hibát követtem el?

Hozzászólások

sh setup.sh
"no video codec le a win32vel", de "Gentoohoz lehet meg tul fiatal vagy"

köszi! nem tudtam hogy így kell... viszont a probléma tovább gyűrűzik, ez a reakció:

/root/.setup4568: error while loading shared libraries: libgtk-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

megpróbálom telepíteni..
-------

Debian Lenny b2 2.6.24.

Én samsung ml-1610-nek (vagy 1710-nek) szoktam beállítani opensuse alatt, és úgy működni szokott. Ubuntu alatt meg erre sincs szükség, felismeri és működik. Ez mondjuk nem biztos, hogy segít rajtad, de hátha valamit ér ez az info.

Engem is erdekelne a problema, splix driverrel 1x sikerult nyomtatni, azota semmi. Mondjuk en otthon folyamatosan igy szivok a cups-sal. Amikor rendszertelepites utan legeslegeloszor sikerul beloni a prinyot, akkor tudok nyomtatni, utana soha. Probaltam mar teljes konfigtorlest, tobbszori szerviz- es gepujrainditast, de semmi. Tobb kulonbozo prinyoval tesztelve.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Ilyen nyomtatóm van, a gyári driver sz.rt se ér. Samsung ML-1610 vagy ML-6040 driverrel működik.

--
Debian lenny

műűködiiik! Csak egy újraindítás kellett neki. A Samsung ML 1610-es driverrel megy mint az őrült. :D

-------

Debian Lenny b2 2.6.24.