Windows 2003 R2 kieg lemez letoltese meglevo evalhoz

Hogy, hogy nem, en ugy jartam, hogy anno a Microsoft-tol megrendeltem az Exchange 2003 Evaluation csomagot, melyhez jart egy Windows 2003 telepito lemez is. Mivel ez meg az R2 megjelenese elott volt, igy olyan lemez nyilvan nem jart hozza.

Most viszont szerettem volna kiprobalni az R2 ujdonsagait egy virtualis gepen, es hat... nem volt ilyen lemezem. Google-ztam egy kicsit, es leesett az allam: a Microsoft elerhetove tette a teljes eval keszletet, meghozza ket kulon CD image-ban. Nekem csak a masodik lemez kellett, igy csak azt szedtem le.
Letoltooldal itten.

A madarak azt csipogjak, hogy rendes (ugy ertem, nem eval) 2003-hoz is lehet hasznalni a letoltott masodik lemezt, amennyiben olyan kulccsal rendelkezunk, mely ezt egyebirant lehetove teszi. Erdemben kiprobalni azonban sajnos nem tudtam a dolgot. Ha igaz, akkor csak a rendszerlemezre kell nagyon vigyazni, a R2 lemez barmikor free potolhato (persze nem lesz olyan szep, mint az eredeti :) )

PS: Meglepo, hogy a Standard Edition-hoz nem jott ki tul sok nyelven R2, csak az Enterprise-hoz. Talan nem tudtak visszamigralni a nyelvi fajlokat? Hmm...

Hozzászólások

ugyanannyi nyelven jött ki a standarhoz is meg az enthez is, mivel ugyanazt lehet hozzá használni. az első cédét is le lehet tölteni, csak tudni kell, hogy honnét (mármint ms-től, nem warezra gondolok)

(mellesleg a licenc a papirokba van, nem a cédén)

Asszem pont az eval cuccok nem a legjobbak rendes licenchez, legalabbis VLK-hoz nem, azt tudom.

Nem-nem, a letoltooldal szerint legalabbis kulon R2 cede van a Std.-hez, es emlekeim szerint is kulon lemez valo hozza.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.