hogyan költözzek? outlook->express

sziasztok

feladatom lenne a címben szereplő helyzet megoldása. tehát egy outlook 2007-ből hogyan tudom kiexportálni a leveleket úgy, hogy aztán egy mezei outlook expressbe importálhassam? nem gond ha gépészkednem kell, lényeg egyedül hogy ne egyesével kelljen a levelekkel tornázni. kb 200levélről van szó - összesen nagyjából 30m méretben (ezt a lemezen lévő outlook pst-ből látom). sima outlook express import nem tudja megcsinálni sajnos.

köszönöm szépen

Hozzászólások

szerintem a legjobb megoldas kirakni egy imap szerverre (akar sajat akar gmail izles szerint) es onnan visszamasolni. ingyenes, gyors, legkevesebb szivas van vele

udv Zoli

nyitsz egy intezot es egyszeru drag & drop az outlook-bol?
aztan drag & drop az express-be?

Nem csak pst-be tud exportálni az Outlook tudtommal.

Ha jól emlékszem akkor az importnál exchange formátumot választod akkor megeszi, igaz ezt régebben office 97 vagy 2000 környékén csináltuk. Nem tuti tipp fél perc alatt kiderül.

A .pst mellett érdemes fontolóra venni a .csv formátumba történő mentést, mivel "alacsonyabb" szintű (gyk. vesszővel elválasztott értékekből álló) szöveges file-t kapsz, amivel aszt csinálsz amit akarsz, viszont én amikor migráltam nem egy outlook-ot másik gépekre, akkor volt hogy a csv jó volt, és volt hogy a pst volt a kényelmesebb.

/mazursky

Love your job but never love your company!
Because you never know when your company stops loving you!