Infos melo érdekelne, Budapesten

 ( ates2 | 2008. május 27., kedd - 22:09 )

Engem is valami infoval kapcsolatos állandó melo érdekelne .Amihez értek linux (debian),windows,hálozatok,software,hardver akár helpdesk ezekkel kapcsolatban.Tapasztalatom nincs cégeknél,és felsőfokú végzetségem sincs,sajnálatos modon még érettségim sincs (családi gondok miatt) :p

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

egyszer mondták nekem hogy "Orásnak kellett volna menned" hát lehet van benne valami:p

Néhány jótanács álláskereséshez...

- Ha írsz, próbálj meg alapvető helyesírási dolgokra figyelni. Sokat számít. Ha minden nem is passzol, legalább a külalak legyen rendben (mondat elején nagybetű, "hogy" előtt vessző, szavakat nem írjuk egybe a hangulatjelekkel, vessző után szóközt teszünk, a mondat végi írásjel elé nem kell szóköz, ellenben a mondatvégi írásjelet nem írjuk egybe a következő mondattal, stb.), hogy lássák precíz ember vagy. Nem szoktam helyesíráson szarakodni, de álláskeresésnél ez nagyon sokat jozhat vagy vihet el.
- Ha állást keresel, akkor ne a gyengeségeidet sorold, hanem próbáld meg az erősségeidet leírni. Ha csak arról írsz, hogy mit nem tudsz, az nem lesz megnyerő. :) Részletezd ki, írd be, hogy eddig mivel foglalkoztál, miért gondolod, hogy megfelelsz egy adott állásra, stb.
- Ha az iskoláiddal probléma van, akkor jelezd, hogy kész vagy új dolgokat tanulni.

--
trey @ gépház